Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind schilders in Naarden

Op zoek naar schilders in Naarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Schilder

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Naarden

 • Schilders & Klussenbedrijf-Almere (SKB)

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.5 van 54.55285 reviews

  Schildersbedrijf Skb Almere voor onderhoud binnen en buiten. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden zowel groot als klein. Het is erg belangrijk om Uw pand of woning te beschermen. Het is daarom belangrijk om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bijv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en strak uitziet tevens zorgt het ervoor dat U niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben kennis en ervaring om aan al Uw wensen te voldoen. schoonmaken-schuren-waarnodig plamuren-kitten-gronden-aflakken. afbouw schilderen, afwerkingen, afwerkingsbedrijven, behangen, behangers, beschilderen, kozijnen renovatie, kozijnen schilderen, onderhouden, onderhoudsbedrijf, onderhoudsbedrijven, plinten schilderen, renovatiebedrijven, renoveren, schilderen Schildersbedrijf SKB Almere.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Vriendelijke schilders die op tijd met hun schilderwerk zijn begonnen. Ze hebben goed geschilderd. Het was een teamwork en het werk dat ze geleverd hebben was fantastisch. Heel erg blij mee.
 • Klusbedrijf Nasir

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Klusbedrijf Nasir Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren visgraatvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of olieen van houtenvloeren. Andere vakgebied waarin ik gespecialiseerd ben is het behangen van wanden met alle soorten behang. Van patroonbehang tot fotobehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Mijn overige expertises zijn stucen van wanden en plafonds, het kitten van badkamers en aanrechtbladen en Het assembleren van meubels. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Klusbedrijf Nasir

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Goed werk geleverd
 • van 't Hof Schilderwerken

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Van t hof schilderwerken,, Werkt in Amsterdam voor binnen klussen Buiten werk ook( geen steiger werk) Ervaring in schilderwerk bij particulieren, HVO,bejaarden tehuizen, huizenmelkers,en huizen flippers. Werkzaamheden , schuren , sauzen, houtrot,aflakken blanken/gekleurde lak. Werk met sikkens, sigma,schilders kwasten en rollers. 20€ per uur Van t hof schilderwerken hecht waarde aan u woning!!!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Aanrader!
 • CDklusser

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews

  Ik ben Clifton Glenn Directie en eigenaar van CD Klusser. Sinds 2014 werkzaam in de bouw en sinds 2019 gestart met mijn onderneming. Ik zet mijzelf in voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten Een greep uit onze projecten: ü behang werkzaamheden ü Schilderwerkzaamheden ü slopen/ puin opruim Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Cliffort heeft mijn slaapkamer netjes geverfd en behangen. Behang is een print; dus niet gemakkelijk.
 • Dounar Schilderwerken & Onderhoud

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews

  Dounar Schilderwerken & Onderhoud Bent u opzoek naar een betrouwbare schilder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Voor al uw binnen en buiten schilderwerken. Met ruime ervaring en kwaliteit. Alles op het gebied van: -Aflakken -Behangen -Houtrot Reparaties -Saus werkzaamheden -Schilderen (Parkeerkosten zijn voor de klant) Klantvriendelijkheid staat bij mij vooraan. Ik ben pas tevreden als u ook tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nordin Dounar Regio T'Gooi

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Nordin kwam snel langs voor een offerte en de communicatie was gemakkelijk. Het werk is keurig uitgevoerd, alles was afgeplakt en afgedekt. Huis netjes achtergelaten. Zeker aan te raden!
 • HAJDA - schilderwerken

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Wij zijn een bedrijf met schilderwerken, decoratief schilderwerken,latex spuiten, Boten schilderwerken, tegels,stucwerk en woningrenovatie. 7 jaar ervaring in Nederland.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Werkelijk prima werk. Richard, zijn vriendin en een medewerker werkten met zijn drieën keihard tot de klus was geklaard. De kwaliteit van het werk is prima en ze kwamen alle afspraken keurig na. Volgende klus weer voor Hajda schilderwerken. Vriendelijke mensen.
 • MBSW Schilderwerken

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Ik ben Mark werkzaam als schilder in onder ander nieuwbouw projecten, oude grachten panden in Amsterdam. Verder alles wat met schilderen te maken heeft. Wanden trappen deuren kozijnen en kleuradvies. Op al mijn afgeleverde projecten zit garantie. Bijv tegen loslaten verf wanneer er niet goed geschuurd is. Verder heb ik recent een cursus gevolgd bij Valpaint Italië. Wil je iets aparts in je woonkamer of een wand in de slaapkamer, dan kom ik graag langs om het een en ander te laten zien. Klantgericht werken en zorgen dat de klant tevreden is, is mijn motto. Mark Bout

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Super blij met het binnen schilderwerk van Mark! Deuren, kozijnen, trap etc... allemaal weer prachtig wit! Mark geeft goede adviezen, komt al zijn afspraken na en is vooral gezellig in de omgang. Mijn weekje thuiswerken werd gewoon een feestje! Op naar de buitenkant, zie je vast snel weer Mark! Thanks!!
 • Schildersbedrijf Mercier

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.3 van 54.3531 reviews

  Schildersbedrijf Mercier is gespecialiseerd in het schilderen van binnen- en buitenwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor verschillende vormen van wandafwerking. Schildersbedrijf Mercier werkt met 16 gediplomeerde vakschilders. Wij zijn inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Tevens dragen wij het kwaliteitslabel "Sikkens Quality Painter" waar het Huis Schilder Plan (HSP) een onderdeel van is.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Super goed werk geleverd en fijne communicatie met Dennis vanaf moment één. De schilders waren vriendelijk en hebben erg hard gewerkt, veel sneller dat uiteindelijk was gepland. Afwerking was erg netjes dus ben erg tevreden.
 • Alex2go

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews

  Éénmansbedrijf waar veel mogelijk is . Samen kijken we wat voor U het beste is . wat zoekt u ? de goedkoopste een glimlach de duurste . voor al deze opties kunt u bij mij terecht ! maar dat is afhankelijk van uw wensen .(het aantal uur dat ik er in mag stoppen ,dit kan per object bekeken worden) IK BEN GEMIDDELD DUURDER DAN EEN HUIS/TUIN SCHILDER . MAAR IK BEN ALTIJD GOEDKOPER DAN DE GROTE NAMEN HOUTWERK optie 1 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* kale delen gronden* Geheel aflakken 4 jaar garantie optie 2 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* kale delen gronden* liggende delen voorlakken Geheel aflakken 4 jaar garantie optie 3 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* ondeugdelijke verlagen verwijderen tot maximaal 25% kale delen gronden* geheel voorlakken Geheel aflakken 6 jaar garantie optie 4 : geheel reinigen / ontvetten geheel schuren plaatselijk repareren* herstellen glasafdichtingen* ondeugdelijke verlagen verwijderen tot maximaal 100% Geheel gronden geheel voorlakken Geheel aflakken 6 jaar garantie SAUSEN/SPUITWERK optie 1 : sausen/spuiten in afgesproken kleur optie 2 : afplakken niet te schilderen/spuiten oppervlaktes afdekken vloer sausen/spuiten opruimen en afvoeren van afval optie 3 : afplakken niet te schilderen/spuiten oppervlaktes afdekken vloer kitten randen* kleine oppervlakkige reparaties* sausen/spuiten opruimen en afvoeren van afval

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer te vreden met het schilderwerk van Alex2go!
 • Arpa

  Schilder in Naarden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews

  ARPA staat voor Arnold Pater en ik heb mij gespecialiseerd in spuitwerk, regulier schilderwerk en decoratieve technieken, tevens adviseer ik u graag over uw inrichting en kleuren. Heb ruim 36 jaar ervaring opgedaan in zowel kleine als grote projecten. Naast alle ervaring die ik heb opgedaan heb ik de nodige vakopleidingen gevolgd. Wandafwerkingen; Spuiten met (bijna) elke verf. mooie muurschildering en andere decoratieve afwerkingen. 3Dbehang, textielbehang, fotobehang, traditioneel behang, glasvezelbehang. Spuit en schilderwerk; Van particuliere woningen tot bedrijfspanden. Het spuiten van de wanden en plafonds met latex in alle kleuren en glansgraden van super mat tot wat u wilt. Wij geven na aanleiding van uw wensen en verzoeken hierin een verf technisch advies, zodat u de muurverf kiest die bij u past. Bestaand houtwerk en metaal kunnen wij (op locatie) prima in de lak spuiten, deuren, kozijnen, You name it, we spray it.. Vindt het belangrijk om secuur te werk te gaan en met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stem ook graag de behoefte van de klant af. Daarnaast staat dat klant altijd centraal en geef ik de garantie dat de klant 100% tevreden is. Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, Arnold Pater

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Een top bedrijf! We hebben al het binnenschilderwerk (kozijnen, muren en plafonds) door Arpa laten doen. In eerste instantie wisten we nog niet precies welke kleuren maar door de kleuren waaiers en het advies van Arnold is dat goed gekomen. Er werd netjes gewerkt (alles goed afgeplakt) en extra’s zoals radiatoren spuiten, werden voor een redelijke prijs alsnog gedaan. We hadden kort de tijd voor de klus en het was even afwachten of het op tijd af zou zijn voor de verhuizers kwamen maar dat is gelukkig goed gekomen! Alles is super strak geschilderd. Zou Arpa bij iedereen aanraden.

Populaire lokale schilders in Naarden

Andere vakmensen in Naarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur