Vind behangers in Naarden

Op zoek naar behangers in Naarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Naarden

 • Behang service daniel
  Behang service daniel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Behanger in Naarden

  Beste klant, mijn naam is Daniel en ik woon in Almere waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik werk al meer dan 20 jaar in behang. , betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang en u biedt altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ook de kleur raad ik aan.Kortom, voor de prijs-kwaliteitverhouding zit je goed! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen. En ik spreek Engels en ken een beetje Nederlands Behang Service Daniel🤝 mij instgram:stofferingbijdaniel 🥇

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Does a great job and works very fast also.
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75335 reviews
  Behanger in Naarden

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prima , snel gereageerd. Goede communiceren
 • Renovlies-behang service
  Renovlies-behang service
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Behanger in Naarden

  Renovlies-behangservice, het juiste adres voor strakke, gladde, naadloze wanden. Alleen gebruik van A kwaliteit materialen. (Schrobklasse 1 latex) All-in pakket voor 14,95 ex btw per m2 Dit pakket houd in, wanden egaliseren en machinaal schuren. Aanbrengen van renovlies (150gr) door middel van een verlijmmachine(tapofix) voor evenredige verdeling van de lijm. Plafond, hoeken, kozijnen kitten en sauzen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  De jongens van RBS top werk geleverd 220m2 laten doen binnen de afgesproken tijd klaar.
 • Di. Painter
  Di. Painter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews
  Behanger in Naarden

  klusbedrijf Di. Painter biedt verschillende diensten aan onder andere: binnen en buiten schilderwerk, decoratief schilderwerk, kleur advies, behangwerk, monteren/demonteren van meubelen en laminaat vloeren leggen. Wij zijn een team van vakvrouwen die altijd gaan voor goede kwaliteit en net werk! Iedereen heeft zijn eigen expertises waardoor we u alle diensten met een goede kwaliteit aan kunnen bieden. klusbedrijf Di. Painter adviseerd u om sikkens verfproducten aan te schaffen. Dit vanwege de goede kwaliteit, een mooi eindresultaat en een snel dekkend resultaat. De duurzaamheid van de sikkens producten is erg goed. Het behoud lang kleur en geeft een goede bescherming. Het is mogelijk via ons top kwaliteit verf producten aan te schaffen van sikkens. Het is uiteraard ook mogelijk producten van andere merken zelf of via ons aan te schaffen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij hebben helaas eens met Diana niet kunnen werken. In het begin communicatie was vlot en duidelijk. Alle beoordelingen waren meestal erg positief dus wij gingen ervoor! Via de Werkspot app hebben wij een afspraak gemaakt dat wij eind oktober weer contact met haar zouden opnemen voor een definitieve begin datum. Diana is sinds een aantal weken helaas onbereikbaar. Ik heb geprobeerd om via deze app contact met haar te krijgen maar zonder succes. Ik zie dat zij de berichten leest. Ik heb haar ook verschillende keren geprobeerd te bellen maar dat leverde ook niks op. Misschien is er iets met Diana persoonlijk aan de hand maar ik had verwacht dat zij tenminste een antwoord zou geven. Vandaag lees ik een recentelijk slechte beoordeling van haar hier op Werkspot. Dit, samen met ons ervaring is genoeg om haar niet verder proberen te bereiken. Geen aanrader helaas.
 • Jan valken behangservice
  Jan valken behangservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Behanger in Naarden

  Jan Valken Behang service Jan Valken: de beste behanger met 25 jaar ervaring en een verrassend voordelig tarief! Ik ben werkzaam in een straal van circa 75 kilometer rondom Almere. Mijn werkwijze is nauwkeurig, netjes en vooral meedenkend met de klant. Het is tenslotte úw huis, kantoor of praktijkruimte. Wachttijden houd ik zeer beperkt, zodat u snel geholpen kunt worden. Alles soorten behang en afwerking: patroon-, vlies-, renovatie-, foto-, vinyl-, en akoestisch behang hebben voor mij geen geheimen. Aanschaf van behang en interieur advies zijn mogelijk. Reageren en offertes zijn vrijblijvend. Ik zie daarom uit naar uw reactie. Hartelijke groet, Jan Valken.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super strak resultaat jan heeft onze hele woning behangen. Flexibel kwa planning en super netjes heel blij mee
 • Azuul
  Azuul
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Behanger in Naarden

  Beste heer/mevrouw Graag zou ik me willen voorstellen als de betrouwbare en hardwerkende schilder,behanger met een ruime ervaring die u zoekt. Al ver voordat ik begon met mijn eigen schilderbedrijf had mijn vader altijd projecten en leerde mij de kneepjes van het vak. Ik ben altijd gemotiveerd om er iets moois van te maken en ik hou er altijd de sfeer erin. Met vriendelijke groet, H.Azuul

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Keurig werk geleverd, heel vriendelijk.
 • Ad Summum
  Ad Summum
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Behanger in Naarden

  Jarenlange ervaring in schilderwerken en afwerktechnieken, uiteenlopende timmer- en onderhoudswerkzaamheden.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  John is prettig in de omgang, stemt continue af en levert goed werk!
 • Dino Klus & Afbouwbedrijf
  Dino Klus & Afbouwbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Behanger in Naarden

  Wij zijn een klusbedrijf gespecialiseerd in schilderwerk, afbouw, en al uw andere klussen. Wij gaan door tot u tevreden bent over het resultaat, want dan pas zijn wij dat ook. Wij beschikken over alle benodigde certificaten en opleidingen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Ik ben zeer tevreden over het werk dat geleverd is. Communicatie verloopt heel soepel en afspraken worden goed nagekomen. Dino heeft mijn hele woning behangen en geverfd. Hij doet dit zeer zorgvuldig met zijn team. Ze hebben eerst gekeken wat er allemaal hersteld moet worden en zijn daarna pas begonnen met de klus. En dit alles voor een hele goede prijs!
 • Saimir Bouwbedrijf
  Saimir Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Behanger in Naarden

  At saimirbouwbedrijf our love of paint is the motivation for what we do and what we stand for.     We are a new painting company in the Netherlands. experience 16 years   If you are looking for a professional service, quality, price friendliness and advice, please feel free to contact us.   We are ahead

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  wij zijn erg blij met het resultaat. in het Engels konden we goed communiceren
 • Peter van Eerdenburg.com
  Peter van Eerdenburg.com
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Behanger in Naarden

  Ik ben Peter van Eerdenburg, 60 jaar. Al meer dan 30 jaar eigen bedrijf: ervaring met allerlei werkzaamheden in en rond TV- en Filmstudio's met betrekking tot schilderwerk, dekorbouw en reparatie en onderhoud van interieur en exterieur van studiogebouwen. In de particuliere sector met vooral schilderwerk. Artistieke oplossingen in schilderwerk is mijn specialiteit. Wil je betonlook, "gehoute"deuren, marmerimitatie, kleureffecten of "metallic"look , ik ben er goed in. Ik wijs in principe geen enkel werk af, mits ik er zelf op vertrouw dat ik het aankan. Klantvriendelijkheid is een mindset, goede communicatie een vereiste, afspraken nakomen een vanzelfsprekendheid. Ik kom graag met u in contact en bespreek uw wensen . Ik reken een redelijk tarief., werk uitsluitend met facturen, en werk bij voorkeur met professionele materialen als Sikkens, Veveo of Sigma zodat ik ook garantie kan geven

  Laatste review:
  Na jarenlange samenwerking nog steeds 100% tevreden!

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Naarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 207 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Naarden

Andere vakmensen in Naarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt