Vind loodgieters in Naarden

Op zoek naar loodgieters in Naarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Naarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1081 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Naarden

 • aa-riooltechniek
  aa-riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Tijdens het opnemen van de klus was er een prettig contact echter toen de klus een week later uitgevoerd werd ging het mis. Op mijn verzoek moest de afvoer in de muur weggewerkt worden, helaas is dit zo grof gedaan waardoor er een gat in de achterliggende slaapkamer is ontstaan, ook het pleisterwerk is door de gebruikte schroeven van de slaapkamermuur afgekomen. Ik ontdekte dit pas nadat hij al weg was, en belde hem om de schade te bespreken. Helaas is hij hier nooit meer op teruggekomen. Tot overmaat van ramp is een paar weken later een ouder stuk leiding gaan lekken waardoor ik een andere loodgieter heb in moeten schakelen om de afvoer op de juiste manier te vervangen. aa-riooltechniek heeft me heel veel geld gekost.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.8 van 54.85869 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Gespecialiseerd in de aanleg van BUITENKRANEN en BUITENSTOPCONTACTEN. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website Daarnaast aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin.. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Goede informatie. Op tijd. Volgens afspraak. En heel netjes uitgevoerd!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25297 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Deze man maakt afspraken en vervolgens komt hij niet meer opdagen. 1 keer geweest 2e keer niks meer vernomen.
 • HashtagLeatech
  HashtagLeatech
  Beoordeling: 4.8 van 54.8584 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Lees aandachtig en communiceer alleen als u mij de klus gunt: En bij gegevens overdracht is bellen of appen het snelst,wacht niet te lang want het kan zo maar zijn dat u achter aan moet sluiten.. Insta #leatech- met meer dan 30 jaar ervaring voor al uw loodgieter, dunwandig cv leidingen rioleringen, verwijderen loden leidingen mechanische ventilatie dakbedekking/zink dakgoten,gas werkzaamheden. . Ik ben GÉÉN klusjesman NIET reageren als je een klusjesman zoekt..maar reageer WEL als je een TOP Loodgieter/installateur nodig hebt en zoekt Direct to the point 40,- euro per uur (exclusief) Voorrijkosten 35,- (call out charges) Fee werkspot ???????? (exclusief) Spoed 80,- euro per uur(urgent) Wasmachine/vaatwasser aansluiting 100-exclusief Verstopping gootsteen vaatwasser wasmachine wc??..100- exclusief Kraan vervangen douche wastafel bad?? Vaatwasser+afvoer?? 75,- exclusief Radiatorkranen vervangen/lekkage?? 40,- exclusief Radiatoren afhalen /aansluiten?? 175,- exclusief per keer Design/handoekradiator monteren?? 150,- exclusief Inbouwreservoirs plaatsen? 100,-exclusief Afmontage badkamer/centrale verwarming/dak/zink en riool gelden andere prijzen. En alle bedragen zijn zonder materiaal. .... Duur??? Swipe naar rechts en ga voor goedkoop...Lieve mensen reageer alleen als u mij werkzaamheden gunt,en ik u mijn vakbekwaamheid liefdevol kan tonen..het kost mij alleen geld dan het opbrengt(fee werkspot👎) DUIDELIJKER KAN IK NIET ZIJN,maar wel eerlijk... dank u voor uw aandacht..

  Laatste review:

  Gasleiding aanleggen of vervangen -

  Vriendelijke vrolijke man die zijn vak verstaat. Keurig en vlot het gevraagde uitgevoerd zodat onze nieuwe keuken geheel volgens plan geplaatst kan worden.
 • D Fix-it Loodgietersbedrijf & Onderhoud
  D Fix-it Loodgietersbedrijf & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Zoekt u een loodgieter of dakdekker. Ik heb ruim 17 jaar ervaring. Mijn werkzaamheden zijn Verstoppingen. Lekkage onderzoek (lekdetectie) Onderhoud boiler-cv ketel. Gas lekkage onderzoek. Loodgieterswerk. Dakwerkzaamheden. Kranen plaatsen. Verwarmingplaatsen. Sanitairplaatsen. Riolering plaatsen. Kortom een echte loodgieter. Tot snel op de klus!!!!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Snelle communicatie. Kwam meteen langs en repareerde het lek gelijk. Werkt netjes en goed. Heel tevreden met het resultaat.
 • R.K Elektra
  R.K Elektra
  Beoordeling: 3.7 van 53.754 reviews
  Loodgieter in Naarden

  R.K Totaaltechniek: expert in woningverbouwing En de nummer 1 voor al u elektrotechnische klussen ! En installatie klussen! Ik ben van alle markten thuis. Is het nou voor een lampje bij u thuis op te hangen of een meterkast voor u te vervangen. Bij R.K Elektra is geen klus te klein wij kunnen alles aan op het gebied van elektrotechniek en installatie techniek!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Perfect
 • Roosmijn Techniek B.V.
  Roosmijn Techniek B.V.
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Bent u op zoek naar een erkend vak bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! LETOP WIJ GEBRUIKEN WERKSPOT OM DE LOZE UREN OP TE VULLEN! Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij weten elk project op maat en met precisie te begeleiden. In onze huidige maatschappij kunnen en willen we niet om verduurzaming heen. Hierin kunnen wij u adviseren om zodoende ons steentje bij te dragen. Wij werken door heel Nederland vanuit onze twee vestigingen Almere langs de a6 met een prachtige werkplaats en de Bollenstreek Hillegom (ZH). Wij hebben bereikbaarheid hoog in het vaandel. Sinds kort zijn wij ook te bereiken via onze WhatsApp service. Wanneer u onze website via uw mobiel of tablet opent, ziet u onderaan deze pagina het WhatsApp logo. Zo heeft u toch snel antwoord van één van onze specialisten. Uw voordeel wij gebruiken werkspot om de uitgevallen uurtjes op te vullen. Als wij reageren op uw klus weet u zeker dat er een echte vak man bij u staat. Wij geven ook nog eens 5 jaar garantie op alles wat wij doen. Voor de KOELTECHNIEK AIRCO SYSTEMEN WARMTEPOMPEN EN ZONNENPANELEN zijn wij gecertificeerd VCA en SSVV en zijn een erkend vak en leerbedrijf. Wie weet spreken we elkaar gauw of kom eens koffie drinken in Almere. Wel even bellen van te voren wie weet zijn we net even weg. Wij zoeken volop vak mannen en vrouwen ook voor kantoor werkzaamheden, weet u iemand of bent u het zelf neem dan zeker contact op. Electro Techniek-Loodgieterswerk- Aircosystemen-Warmtepompen-Zonnepanelen-Montage-Keukens-Vloeren-Sloten-Cv onderhoud-verstoppingen-Camera inspectie en veel meer zie onze website Roosmijn Techniek BV

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Excellent and very professional service. Fixed a leaking aircon due to a broken plate in few mins. Highly recommend
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Loodgieter in Naarden

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Conform afspraak is de lekkage goed verlopen.
 • IB Installatietechniek
  IB Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Loodgieter in Naarden

  Hallo welkom bij IB installatietechniek! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in renovaties en totaalbouw. Maar ook voor kleine klusjes bent u bij ins van harte welkom. Van de loodgieter tot aan de stukadoor, van ruwbouw tot aan afmonteren, alles is bij ons mogelijk! Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  IB is zeer ervaren en heel rustig. Kwam voor een aansluiting voor mijn vaatwasser. In het contact vooraf heeft hij netjes overlegt zodat de klus in één keer gedaan kon worden. Hij werkt heel netjes en denkt goed met je mee. Ik zag het als een simpele klus maar hij kwam met goede tips en tricks voor mijn keuken en de plaatsing van mijn vaatwasser. Ik heb hem dan ook als een zeer beleefde man ervaren die verstand heeft van zijn vak en die de ruimte netjes achterlaat. Ik kan hem aan iedereen aanraden, los van zijn expertise is het gewoon een fijne man die niets afraffelt en duidelijk communiceert. Bedankt voor je tijd en tot de volgende klus! 👍
 • RJA Techniek
  RJA Techniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Loodgieter in Naarden

  RJA techniek is een installatie bedrijf voor al uw loodgieters, cv en airco installatie werkzaamheden. Ik ben al 30 jaar werkzaam in de installatie techniek. Heb 27 jaar gewerkt bij een werkgever en ben sinds drie jaar ZZP-er. Heb alle relevante opleidingen gedaan, zoals MTS installatie techniek, f-gassen Stek opleidingen en VCA. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden heb ik mijn vaardigheden op peil gehouden door de nodige cursussen en opleidingen te volgen.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Reageert erg snel en is duidelijk. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Hij werkt netjes en denkt met je mee. Voor een volgende klus ben je weer welkom.

Populaire lokale loodgieters in Naarden

Andere vakmensen in Naarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur