Vind tegelzetters in Naarden

Op zoek naar tegelzetters in Naarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Naarden

 • Gunes Tegelzettersbedrijf
  Gunes Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.25128 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Betrokken en betrouwbaar Gunes Tegels is al meer dan 10 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Gunes tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Gunes hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant opdrachtgever en leverancier. Gunes Tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. Onze Sterke punten Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project Wat doet een tegelzetter? Tegels worden tegenwoordig op verschillende plekken in huis geplaatst. In de badkamer en het toilet natuurlijk, maar ook in de keuken en zelfs de woonkamer zijn ze enorm populair. Een tegelzetter zet zowel wand- als vloertegels op verschillende plekken in huis. Een andere belangrijke taak is informeren en adviseren over de vele verschillende tegelsoorten. Dankzij het persoonlijke advies van een vakman, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wat betreft het materiaal! Voordelen inschakelen tegelzetters Wilt u tegels in huis? Laat de tegels leggen door een ervaren tegelzetter voor het mooiste resultaat: dit verhoogt uw woning zoveel mogelijk in waarde én voorkomt dat u zich de komende 10 tot 15 jaar stoort aan die ene tegel die net verkeerd geplaatst is. De grootste voordelen van tegelzetters uit Heel Nederland op een rij: Het tegels zetten gaat een stuk sneller. U bent verzekerd van een strak en mooi resultaat. U krijgt een persoonlijk advies. De tegelwerken gaan door een goede plaatsing langer mee.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ik werd snel gebeld en na wat foto's appen kreeg ik een prijsindicatie. Binnen paar dagen werden de tegels al gelegd binnen de gemaakte afspraak. Wij zijn zeer tevreden!
 • EDJ Service
  EDJ Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.75294 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Hallo, Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen; Wij zijn een bedrijf met 30 jaar ervaring in de vloeren ! Welke wij met veel vakmanschap en plezier voor een klant uitvoeren . Ook het verwijderen van vloeren en vloerverwarming leggen en daarna nieuwe dekvloer verzorgen wij in 1 pakket . Overige wensen zoals o.a. Stucwerk en timmerwerk nemen wij Evt ook voor u mee in de offerte . Wij zijn dankbaar als u van onze diensten gebruik maak ! Vr gr Eugene

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Nette vakman snel met antwoorden nette prijs zeer vriendelijk mooi vloertje gestort aanrader !!
 • AO tegelwerken
  AO tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  AO tegelwerken beschikbaar voor al uw tegelwerken. Wanden en vloeren Egaliseren en specie kloppen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ahmed reageerde snel op de aangeboden klus. Hij werkt met zeer kundige en prettige collega's. Ahmed komt zijn afspraken na. Hij is prettig in de omgang. Een nette kerel die goed werk levert.
 • Klusbedrijf Riechelmann en De Visser
  Klusbedrijf Riechelmann en De Visser
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Wij zijn Klusbedrijf Riechelmann & de Visser. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine klussen, binnens- en buitenshuis. Denk hierbij aan het leggen van wand- en vloertegels, timmerwerk, het plaatsen van schuttingen/overkappingen, het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, renovatie en onderhoud. Wij denken graag met u mee, geven eerlijk advies en gaan altijd voor een tevreden klant. Neem gerust contact op bij interesse of bekijk ons portfolio. We werken voornamelijk in regio het Gooi en Vechtstreek. Tot ziens!

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Betreft toilet renovatie. Van staand naar zwevend in oud huis. Danny en Niels zijn langs geweest om klus te bekijken. Klus zou twee dagen duren. Na dag vier was het werk niet af. Zou mede te maken hebben dat muren scheef waren, en andere tegenvallers. (huis uit 1960!) Vervolgens na twee dagen lekkage vanuit aansluiting nieuwe toiletpot op muur. Is hersteld door de heren. (rubber zat dubbel) Door de uitloop geen tijd meer voor stukwerk van de toilet muurtjes. Over een maand hadden ze wel een gaatje…. Zeer teleurstellend allemaal. Gelukkig een echte stukadoor gevonden die de klus gaat afmaken. Jammer dat een beginnend klusbedrijf zoveel steken laat vallen. -Gebrekkige communicatie -werken slordig ( overal tegellijm op de vloer in de gang) -Doen erg lang over alles Voor een grote klus beveel ik ze niet aan. Voor een klein klusje zijn ze vast prima.
 • Klusbedrijf Nasir
  Klusbedrijf Nasir
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Klusbedrijf Nasir Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren, visgraatvloeren, versaillesvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of olieen van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waarin ik gespecialiseerd ben is het behangen van wanden met alle soorten behang. Van patroonbehang tot fotobehang en renovliesbehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Mijn overige expertises zijn stucen van wanden en plafonds, het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, electrawerk en loodgieterswerk, het kitten van badkamers en aanrechtbladen en Het assembleren van meubels. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Klusbedrijf Nasir

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Nasir is communicatief sterk, uitermate beleefd en je kan er mee lachen. Ook heeft verstand van hoe hij zijn vak moet uitoefenen. Voor mijn toekomstige klussen zal ik hier weer zeer zeker een bericht naar toe sturen.
 • HORTUS DOMUS
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Hortus Domus Ruim 20 jaar ruime ervaring in alle veel voorkomende klussen in en rondom uw huis in het Gooi en omstreken! Van schilderij ophangen tot complete renovatie van uw badkamer, van schilderwerk binnen en buiten tot aanleg/onderhoud van uw tuin. Ook voor spoedklussen zijn wij bereikbaar.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Peter heeft de klus keurig geklaard. We waren heelemaal blij met het resultaat van zijn werk. Het contact verliep ook heel makkelijk
 • Thielman Interieur Makeover
  Thielman Interieur Makeover
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Thielman Interieur Makeover doet zoals de naam al impliceerd renovatie werkzaamheden binnenshuis. Onze specialisme is voornamelijk badkamer renovaties en dit doen wij met vakbekwame personeel die jaren ervaring hebben op dit gebied.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  In de keuken heeft Demseys Thielman rustieke, dikke wandtegels geplaatst. Een uitdaging, geen tegel was gelijk qua vorm, afmeting en kleur. Demseys heeft super goed werk gedaan. Het was een plezier hem met Eli aan het werk te zien. Zeer professioneel, hij kent de materialen en producten. Hij denkt mee en komt met oplossingen. Werkt rustig en precies en maakt er echt iets moois van. Hij heeft ook een kast, koof en plafond gespoten. Ook dit werk heeft hij zeer netjes gedaan. Demseys en Eli werken goed samen, werken erg netjes en zijn zeer betrouwbaar.
 • Ashot Klussenbedrijf
  Ashot Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6558 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Bouwwensen is a diversified company composed of 25 reliable and experienced people from all sectors of the construction industry, we are ready to offer you the following services: - REPAIR OF APARTMENTS, HOUSES, OFFICE AND OTHER PREMISES. We provide services from minor (partial) cosmetic repairs of residential premises, restaurants, offices to major European-quality repairs. - WE CARRY OUT INSTALLATION OF COMMUNICATIONS. We can easily deal with your plumbing or individual ventilation system. - LANDSCAPE SERVICES. Laying of paving slabs, garden paths, installation of borders and other types of services. - CONSTRUCTION OF HOUSES AND COTTAGES ON THE KEY. Starting from carrying out basic construction work, installation of engineering networks to finishing the house and yard structures. -RECONSTRUCTION AND MODERNIZATION. Want to freshen up your bathroom or make your barn more durable and modern? WE WILL HELP YOU. We provide a guarantee for our work, and our prices will pleasantly surprise you. Bouwwensen's clients are people who know the value of time.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  The company helped with renovating most of my apartment. The workers are experienced and ask proactively a lot of questions. That was much appreciated by me as a new home owner. The work was done with minimum waste of materials. The delivery date was held almost on time, unfortunately after that there was a small reclamation on the kitchen as the renovation didn't go exactly as per the provided schemes. The guys fixed the mistake very quickly and 2 weeks later the kitchen was successfully installed. I'm thankful to the company for the help with this complex renovation and would recommend them to other potential customers.
 • Klusbedrijf Aanzet
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Vakmanschap wat volledig is gegarandeerd, met maar liefst 5 jaar garantie. Of het nu gaat om Pvc vloeren leggen, stucwerk, sierpleisters of andere afwerkingen van plafonds en wanden, wij staan ons mannetje. Wij werken vlot, netjes en volgens afgesproken wensen zonder extra verborgen kosten. Omdat wij garant staan voor ons werk wordt er 5 jaar garantie op ons afgeleverde werk afgegeven. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ? Stuur een berichtje!

  Laatste review:

  Toppers👍👍
 • Johan bouw&renovatie
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tegelzetter in Naarden

  Goedendag ik zal me even voor stellen ik heet johan ik renoveer badkamers en toiletten ook doe ik stucwerk en diverse leidingwerken van water ik doe dit werk al 15 jaar met plezier graag hoor ik van u vgr joham

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Gedeeltelijke badkamer renovatie. Johan gevraagd voor een losse tegel in de badkamervloer, bleek achter af een veel meer aan de hand te zijn. Nieuwe badkamervloer, leidingen vernieuwd en een gedeelte van de muur opnieuw betegeld. Vader en zoon, goed op elkaar ingespeeld echte vakmensen. duidelijke prijs afspraken, goede adviezen en komen hun afspraken na. Werken netjes en leveren maat werk. wij zijn ontzettend blij met onze bijna nieuwe gerenoveerde badkamer. Rob en Sylvia de Swart.

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Naarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 441 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Naarden

Andere vakmensen in Naarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur