Vind glaszetters in Huizen

Op zoek naar glaszetters in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Huizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 71 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Huizen

 • De Meesters Glastechniek

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  DE MEESTERS GLASTECHNIEK is een jonge, frisse onderneming. Graag nemen wij u mee in onze kennis en ervaring op het gebied van glas. ONZE SPECIALISATIES: GEVELBEGLAZING -Isolatieglas, HR (++); -Tripleglas; -Geluids-, Inbraak-, Brandwerende beglazing; -Monumentaal (isolerend) glas. INTERIEUR GLAS -Hardglazen (steellook-)deuren; -Douche schermen / -cabines; -Spiegels (spiegelwanden); -Balustrades, balkonschermen, Frans balkon; -Scheidingswanden. Staat uw project hier niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden! WAT DOEN WIJ? Wij zijn een nationaal georiënteerd bedrijf dat GLAS OP MAAT levert aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij niet bepaald nieuwkomers. Omdat er in de afgelopen jaren een grote liefde en passie voor het ambacht glas is ontstaan hebben wij ons ontwikkeld tot professionals op alle vraagstukken op het gebied van glas. KWALITEIT en VEILIGHEID staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze GLASMEESTERS zijn GBO gecertificeerd en beschikken over alle benodigde vakdiploma's. Verder beschikken al onze GLASMEESTERS over een VCA diploma.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Prima, bedrijf goede offerte, duidelijke communicatie. De Glaszetters zelf zijn keurige mensen en zeer vakbekwaam.
 • Klussenbedrijf Rooijens

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.1 van 54.1523 reviews

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snelle reactie, goede prijs, snelle service. Contact was kort maar krachtig, prima. Zeker voor herhaling vatbaar indien nodig.
 • Ben Vastgoed Onderhoud

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7599 reviews

  Ben vastgoed onderhoud afgekort bvo is een jong dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het onderhoud van de buitenkant van uw woning . u kunt hierbij denken aan ramen deuren glaswerk maar ook aan houtrot reparatie dakdekken en ander onderhoud aan uw huis. wij bieden u naast een snelle service ook de garanties die ons vanaf de diverse fabrikanten word aangegeven (zoals bijvoorbeeld 10 jaar garantie op isolatieglas) . Wij hopen dat wel snel van u horen een uw klus naar tevredenheid voor u mogen uitvoeren mvg B.v.o

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  BVO kon de klus snel klaren en gaf goed advies. Raam zetten was prima gedaan. Mogelijke vervolgklussen uitgebleven vanwege trage/moeizaam contact. Maar wellicht dat de beste man zeer druk is.
 • Oxavix

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Oxavix Interieurbouw en verbouw op maat KvK: 69218439 Wij Zijn een bedrijf die gevestigd is aan de Kajuit 18, in huizen waar wij ook woonachtig zijn. Ons doel is om uw persoonlijke woonwensen zo goed en origineel mogelijk te vertalen naar een uniek ontwerp en samen tot het beste eindresultaat te komen. Naast maatwerk interieur leveren wij ook alle denkbare diensten op gebied van afbouw en verbouw. Hoe groot of klein het project ook is. Denk daarbij aan het plaatsen en afwerken van plafonds en wanden, het maken en inhangen van deuren, , het aanleggen van elektriciteit, loodgieterswerkzaamheden, stucwerk, vloerleggen, vloerverwarming aanleggen, montage en demontage van keukens en badkamers, schilderwerk en sloopwerkzaamheden. Dus stel uw vraag en wij gaan graag voor u aan de slag! Afbouw U kunt ons ook inzetten voor: keukens demonteren en monteren, zolder verbouwen, plafonds /verlagen, wanden opzetten en stucken, schilderwerk, deuren maken en afhangen, en sloopwerk. Oxavix kan de gehele verbouwing voor u regelen. Dan heeft u één aanspreek punt voor de hele verbouwing, nieuwbouw of bestaansbouw. Zit u misschien met vragen?. Oxavix helpt u, zodat u rustig kunt slapen. Kijk ook gerust op ons Website. Graag tot ziens bij, Oxavix interieurbouw en verbouw op maat

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Prima!
 • Fokkema Glas- en Schilderwerken

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.1 van 54.1537 reviews

  Fokkema Glaswerken Uw specialist op het gebied van: Isolatieglas Enkelglas/Figuurglas Veiligheidsglas Spiegels Glas in Lood etc.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Ronald is een vriendelijke heer die rustig en betrouwbaar overkomt. Zijn prijs is ook scherp. De uitvoering van de opdracht en vooral de afwerking was teleurstellend. De ramen zijn geplaatst, echter het afkitten was van slecht niveau. Scheef, onzorgvuldig en op 2 stukken zelfs NIET gekit. Ik heb Ronald gevraagd hiernaar te kijken (qua afwerking, ontbrekende kitranden waren toen nog niet bekend) echter dit heeft geen verbetering opgeleverd. Heb zelf de ramen en kitranden met een glaskrabber af moeten werken. Tenslotte zou Ronald nog terugkomen om 1 ruitje (glas-in-lood) te repareren; deze was hij eerder vergeten. Ondanks diverse verzoeken en beloftes zijner kant, hebben we Ronald niet meer terug gezien. Hoe spijtig ook, ik zal Ronald bij niemand aanbevelen.
 • IJdo Total Projects

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews

  Mijn naam is Jerry IJdo, in 2008 heb ik mijn MBO 4 vakdiploma gehaald op het Nimeto te Utrecht. Tijdens opleiding heb ik veel geleerd over de producten van tegenwoordig, over de systemen die worden gebruikt voor het beschermen van uw woning. Ook heb ik hier veel kennis opgedaan van decoratie en imitaties. Tijdens mijn opleiding heb ik ook mijn VCA diploma gehaald. Sindsdien heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de bouwwereld en ben ik er voor elke klus in en om het huis. Met mijn bedrijf ben ik er voor de klant. Heeft u nou een totale renovatie of een klein klusje bij IJdo Total Projects bent u aan het juiste adres. Een aanspreekpunt geen gedoe met meerdere partijen. Ik ben er voor oa. Schilderwerk binnen en buiten Decoratief schilderwerk Timmerwerk Stucwerk Tuinwerk (schuttingen Ed.) Klusjes in en om de woning. Kortom geen klus is te gek.

  Laatste review:

  Jerry, is een aardige en rustige jongen die lekker hard doorwerkt. Hij heeft voor ons de trap geschuurd, gekit en geschilderd. Wij zijn tevreden over het werk dat hij voor ons gedaan heeft. De trap is weer keurig. Jerry is eerst bij ons langs geweest om door te spreken wat onze wensen waren. Jerry werkt netjes, snel en komt zijn afspraken na.
 • Bouwbedrijf M. Resink

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Verbouwingdirect is een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden, al dan niet monumentaal. Wij hebben met ons team van om en nabij 14 medewerkers een scala aan referenties opgebouwd de afgelopen jaren. Voor een enthousiast en professioneel team ben u bij ons aan het juiste adres ! met vriendelijke groet, Verbouwingdirect

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Op korte termijn heeft Michel net werk verricht en zijn wij heel erg blij met de uiteindelijke warmte van het dubbel glas! Helaas dat er 1 raampje was vergeten mee te nemen maar dat heeft hij zeer adequaat en netjes alsnog meegenomen! Alles netjes afgevoerd en dito gewerkt. Al met al zijn wij zeer tevreden.
 • Aannemersbedrijf van 't Gooi

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Laatste review:

  Zeer professionele en fexibele jongens die hun afspraken nakomen en zijn voorzien van goede materialen. Kortom, een topbedrijf!
 • Merlin Schilderwerken

  Glaszetter in Huizen

  Nieuw op Werkspot

  Merlin Schilderwerken is een gekwalificeerd schildersbedrijf. In 2009 is het bedrijf gestart met het leveren van schilderwerkzaamheden aan woningen en bedrijven, zowel binnen en buiten. Merlin schilderwerken heeft in het Gooi en omstreken (50 km) een goede reputatie opgebouwd en wordt gezien als een betrouwbare partner in de particuliere,- bedrijfs,- en industriële sectoren. Merlin Schilderwerken streeft naar een zo breed mogelijk klantenkring. Dit willen we door de focus te leggen op verschillende projecten. Eigenaar en meesterschilder Murat Muki Karisik heeft met zijn team jarenlang ervaring als ondernemer met een sterke commeriële achtergrond. Als meesterschilder heeft hij belangrijke ervaring opgedaan betreft schilder,- en timmerwerkzaamheden, en residentiële toepassingen, zowel voor interieur als exterieur. De volgende diensten worden aangeboden: onderhoudswerk, binnen- en buiten schilderwerk, behangwerk, houtreparatie, restauratie, renovatie, monumentwerk, antiek, decoratie, kitwerk, belazingsysteem en verschillende vormen van vloeren leggen. Uw voordeel is betrouwbaarheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen met de beste verf op de markt Sigma S2U Allure.

 • Vista Onderhoudsbedrijf/Timmerwerken/Houtrotherstel

  Glaszetter in Huizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Beste opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel. Mijn naam is Ben Timmermans, eigenaar van Vista Onderhoudsbedrijf/timmerwerken/houtrotherstel. De opleiding timmerman heb ik gevolgd bij stichting de Rolbij. Daarnaast heb ik mijzelf gespecialiseerd in houtrot herstel. Voor al uw Timmerwerk renovatie, houtrot herstel en vervanging of reparatie van ramen deuren kozijnen bent u bij mij aan het goede adres. Ook ben ik VCA gecertificeerd. Al 9 jaar ben ik werkzaam als timmerman, en heb na 3,5 jaar besloten voor mijzelf te beginnen. Het logisch denken, zelfstandig klussen aannemen en het perfectionistisch willen afwerken van alles waar ik mee bezig ben hebben als logisch gevolg geleid tot het opstarten van mijn eigen bedrijf. Afspraak is afspraak is een kernwaarde voor mij. Inmiddels heb ik alle benodigde gereedschappen in eigen bezit. Via werkspot wil ik mijn klantenkring gaan uitbouwen en ik kijk ernaar uit om ook u te helpen met uw klus in of om het huis. Met vriendelijke groet, Benny Timmermans Vista Onderhoudsbedrijf/timmerwerken/houtrotherstel

  Laatste review:

  Zou hem aanraden bij mijn kennissen

Populaire lokale glaszetters in Huizen

Andere vakmensen in Huizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur