Vind glaszetters in Laren

Op zoek naar glaszetters in Laren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Laren

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85350 reviews
  Glaszetter in Laren

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Kattenluik geplaatst. Marco werkt snel en vakkundig. Had misschien nog het luik kunnen kitten dan was er minder tocht. Verder prima!
 • Onderhoudsbedrijf Vosmeer
  Onderhoudsbedrijf Vosmeer
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Glaszetter in Laren

  Schilderwerk, latex spuiten, renovatiewerk, houtrot saneren, timmerwerk, glaszetten

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Dave en zijn team waren top in de samenwerking en het werk is hoogwaardig opgeleverd. Dave heeft al het houtwerk van onze woning gedaan, werkt perfectionistisch en goed, en tevens de oude garage deuren die er weer als nieuw uitzien! We zijn zeer tevreden en blij met het geleverde werk en zouden hem aan iedereen aanraden. Dave, Lex, rocky, Timo - dank jullie wel!!!
 • Klussenbedrijf Bouwmark
  Klussenbedrijf Bouwmark
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Laren

  Hallo!! Leuk dat u mijn bedrijfsprofiel komt bekijken, graag wil ik me hierbij dan gelijk even voorstellen. Ik ben Mark 38 jaar en eigenaar van Klussenbedrijf Bouwmark. Ik kan wel zeggen dat ik zeer veelzijdig ben in mijn werkzaamheden. Uiteraard doe ik niet alles alleen en werk ik samen met een professioneel team van vaste ZZP timmermannen, loodgieters en schilders/stukadoors. Voor de kleinere timmer en schilder klussen doe ik het meeste zelf maar voor de grotere projecten werk ik samen met mijn bouw team. Tevens verhuur ik mij ook als onderaannemer op grote nieuwbouw en of renovatie projecten van de grotere bouwbedrijven. Heeft u een kleine of grote klus en wilt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen neem dan contact met mij op. Tot Bouw!!

  Laatste review:

  Mark heeft mijn het houtrot van de kozijnen hersteld en geschilderd. Daarnaast heeft hij de boeidelen vervangen. Dit was hoog nodig. Ook heeft hij driepuntssloten geplaatst in de deuren. Ik ben heel blij hoe alles verlopen is en met het resultaat. Mark gaf goed advies en is communicatief erg sterk. Hij gaf ook verschillende opties ook in prijs en hield ons goed op de hoogte. Alles goed in overleg uitgevoerd. Het schilderwerk ziet er ook heel netjes uit. Ik ben zeer tevreden en als ik weer een klus heb is Mark de eerste die ik bel.
 • Dima Bouw B.V.
  Dima Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5569 reviews
  Glaszetter in Laren

  Bouwbedrijf voor al uw bouw projecten van fundering tot nok. Meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. VCA en CAR-verzekering. Neem gerust contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat!

  Laatste review:

  Garage (ver)bouwen -

  Dimitri is een aardige kerel, maar neemt de gemaakte afspraken niet zo nauw. Alle beproefde trucs haalt hij uit de kast om zijn eigen falen te verhullen. In ons geval (slopen en opbouwen nieuwe schuur) begon hij voortvarend, dwz de eerste dag was de houten schuur met de grond gelijk gemaakt om vervolgens drie weken niks meer van hem te horen. Kleine dingen pakt hij vervolgens op met maar het echte inhoudelijk werk bleef liggen. Uiteindelijk heeft het opbouwen van een schuurtje - 4 bij 6 mtr - vier maanden geduurd, veel frustratie en aanmaningen verder. Aardige kerel, maar ik zou hem zeker niet aanraden. Bij verschil van inzicht wordt de telefoon niet opgenomen en wordt er alleen werk uitgevoerd op tijdstippen wanneer er geen contact hoeft te zijn. Onbetrouwbaar en onprofessioneel blijft bij mij hangen.
 • Jesse van der Werf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Laren

  Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Wij geven 8 jaar garantie op ons schilderwerk. Neem snel contact op voor het aanvragen van een offerte!

 • Oxavix
  Oxavix
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Glaszetter in Laren

  Oxavix Interieurbouw en verbouw op maat. Wij Zijn een bedrijf die gevestigd is in huizen waar wij ook woonachtig zijn. Ons doel is om uw persoonlijke woonwensen zo goed en origineel mogelijk te vertalen naar een uniek ontwerp en samen tot het beste eindresultaat te komen. Naast maatwerk interieur leveren wij ook alle denkbare diensten op gebied van afbouw en verbouw. Hoe groot of klein het project ook is. Denk daarbij aan het plaatsen en afwerken van plafonds en wanden, het maken en inhangen van deuren, , het aanleggen van elektriciteit, loodgieterswerkzaamheden, stucwerk, vloerleggen, vloerverwarming aanleggen, montage en demontage van keukens en badkamers, schilderwerk en sloopwerkzaamheden. Dus stel uw vraag en wij gaan graag voor u aan de slag! Afbouw U kunt ons ook inzetten voor: keukens demonteren en monteren, zolder verbouwen, plafonds /verlagen, wanden opzetten en stucken, schilderwerk, deuren maken en afhangen, en sloopwerk. Oxavix kan de gehele verbouwing voor u regelen. Dan heeft u één aanspreek punt voor de hele verbouwing, nieuwbouw of bestaansbouw. Zit u misschien met vragen?. Oxavix helpt u graag verder. Kijk ook gerust op ons Website. Graag tot ziens bij, Oxavix interieurbouw en verbouw op maat

  Laatste review:

  Vliering plaatsen of renoveren -

  Keurig werk geleverd. Opdracht vervuld volgens afspraak. Ik ben tevreden.
 • Paul Glas

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Laren
 • Bouwbedrijf M. Resink
  Bouwbedrijf M. Resink
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Glaszetter in Laren

  Verbouwingdirect is een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden, al dan niet monumentaal. Wij hebben met ons team van om en nabij 14 medewerkers een scala aan referenties opgebouwd de afgelopen jaren. Voor een enthousiast en professioneel team ben u bij ons aan het juiste adres ! met vriendelijke groet, Verbouwingdirect

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Op korte termijn heeft Michel net werk verricht en zijn wij heel erg blij met de uiteindelijke warmte van het dubbel glas! Helaas dat er 1 raampje was vergeten mee te nemen maar dat heeft hij zeer adequaat en netjes alsnog meegenomen! Alles netjes afgevoerd en dito gewerkt. Al met al zijn wij zeer tevreden.
 • Ameryk Klussen
  Ameryk Klussen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Laren

  Ik Ben Marcin Ameryk, Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in Amerika en Parijs als meubelmaker en aannemer. Woon ik nu, sinds een paar maanden, in Nederland en ben hier opnieuw begonnen met een klusbedrijf. Ik zal in het kort vertellen over mijn werkervaring en hoe ik uiteindelijk in Nederland ben neergestreken. Ik ben begonnen op het Lyceum voor kunst, in Lublin, die ik in 5 jaar succesvol heb afgerond Daar is mij onder andere de kunst van ontwerpen en uitvoeren van projecten bijgebracht. Daarna ben ik aan de slag gegaan als meubelontwerper bij een kleinschalige meubelfabriek voor keuken en kantoor meubelen. Door het beperkte aanbod van de fabriek was dit al snel geen uitdaging meer en ik wilde mij graag verder ontwikkelen. Daarvoor ben ik toen afgereisd naar Amerika. Aldaar werke ik als meubelmaker en maakte voornamelijk maatwerk meubelen. Keuken, badkamer en kantoor meubelen, kast inrichtingen, radiator ombouwen enzovoorts Daarna en ben ik naar Parijs gegaan en begon een nieuw avontuur. In Parijs heb eerst een aantal jaar voor verschillende aannemers gewerkt om de nodige kennis op te doen, om vervolgens voor mijzelf te beginnen als aannemer. Als aannemer in Parijs deed ik heel veel renovatie projecten. En realiseerde het ontwerp evenals de uitvoering. Ook heb ik veel samengewerkt met architecten. Ik was begonnen met twee werknemers en kleine projecten. En binnen een jaar uitgegroeid tot een druk succesvol bedrijf met 10 werknemers. We realiseerden complete renovaties van piepkleine studio's tot enorme woonhuizen. Altijd hebben we voor elke ruimte, hoe klein ook, en elk obstakel een goede oplossing gevonden. En nu dus, in Nederland met de opgedane kennis en ervaring opnieuw beginnen, omdat Nederland zoveel fijner en gezelliger is, en mijn lief een Nederlandse is.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Mijn ervaring met Ameryk Klussen is: rustige, harde werker. Hij denkt met je mee. Heel nauwkeurig. Samenwerking als heel fijn ervaren. Ik raad Ameryk Klussen zeer aan! Een echte vakman. De kledingkast is precies zo geworden wat ik voor ogen had.
 • R. WIJNSMA TIMMERWERKEN
  R. WIJNSMA TIMMERWERKEN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65162 reviews
  Glaszetter in Laren

  Bij deze een omschrijving van R.Wijnsma timmerwerken V.O.F. Wij hebben nu 27 jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie bouw. Daarvoor ben ik 3 jaar meubelmaker geweest. Onze specialiteiten zijn: all round renovatie,nieuwbouw, uitbouw,restauratie, complete zolderverbouwingen en al het voorkomende timmerwerk ,laminaatvloeren,houten vloeren, scheidingswanden,deuren afhangen,betegelen van badkamer,toilet en keuken. complete badkamers,keukens en meubelsmaken. Tevens kunt u ook bij ons te recht voor al uw stuc en schilderwerk,en leveren wij diverse raamkozijnen en puien uit voorraad.. Onze sterkste punten zijn ,goed werkend team,flexibel,meedenkend,altijd op tijd,werken netjes en schoon. Staan u graag bij met vakkundig advies. En zijn bovenal zeer makkelijk in omgang. Indien gewenst heb ik tientallen referenties in alle categorien. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk van stucadoors, schilders, electriciens en loodgieters die kwaliteit net als ons hoog in het vaandel hebben staan. Wij kunnen ook alle soorten glas leveren tegen zeer concurerende prijzen met tot wel 30% korting. U heeft altijd rechtstreeks contact met Rene. Hij regelt de planning en voorbereiding verder voor u ,zodat u zorgeloos door kunt gaan met de dingen waar u goed in bent. Terwijl wij voor u onze werzaamheden verrichten. Wij zijn zo zeker van ons werk dat wij 100% schriftelijke garantie kunnen geven. En mocht het nou toch een keer fout gaan??? Dan heb ik daar een hele goede doorlopende CAR(constructie all risk) verzekering voor. Ons motto is \" Als het goed moet gebeuren dan belt u ons\". Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord. Met vriendelijke groet Rene, en de rest van het team van R.WIJNSMA TIMMERWERKEN..

  Laatste review:

  Vliering plaatsen of renoveren -

  René kwam eigenlijk alleen voor een vliering maar heeft uiteindelijk ook de indeling van zolder voor ons gedaan. Wat wij als zeer fijn hebben ervaren is het feit dat hij echt meedacht met ons. De mannen zijn erg netjes te werk gegaan, zowel in het werk en als in hoe ze de boel hebben achtergelaten. Wij zouden ze dan ook zeker aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Laren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Laren

Andere vakmensen in Laren

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur