Vind glaszetters in Eemnes

Op zoek naar glaszetters in Eemnes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Eemnes

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Glaszetter in Eemnes

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Eemnes

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
 • Flink Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Eemnes

  ik ben dylano eigenaar van Flink Onderhoud wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas wij doen ook kozijn reparatie wij komen graag bij u langs voor informatie en gratis offerte

 • Klusbedrijf MANZ
  Klusbedrijf MANZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.95146 reviews
  Glaszetter in Eemnes

  Jouw wensen! Wij realiseren. Klusbedrijf MANZ vertegenwoordigt de volgende beroepen; ● Elektricien ● Loodgieter ● Timmerman ● Tegelzetter ● Aannemer Neem direct contact met ons op om jouw klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Vriendelijke groeten, Klusbedrijf MANZ Renovatie - Verbouw - Onderhoud Neem direct contact op, werkspot kost mij veel geld!

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Wat een goede kluservaring. Precies op tijd en wist goed wat hij deed met het bevestigen van het kattenluikje. Heeft netjes gewerkt zodat ik het gat ook weer zou kunnen dichten indien nodig . Hij heeft daarna het luikje bij de buurvrouw gedaan en ook zij is heel tevreden. Echt een hele sympathieke en kundige klusjesman, ga hem zeker nog eens vragen.
 • Glashard Hart voor Glas
  Glashard Hart voor Glas
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Eemnes

  Heb je een Glaszetter nodig in Almere of omgeving? Glashard Hart voor Glas kan je helpen met alle klussen die een Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Glas zetten of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betreft een grote HR++ ruit van ca. 180x200 cm. Keurige prijsstelling. Vakkennis duidelijk merkbaar. Professionele aanpak, zowel de opname als uitvoering alsmede alle communicatie hierover.
 • Glasservice Gooi- en Eemland

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Eemnes

  Glasservice Gooi- en Eemland is je ideale partner als je een Glaszetter nodig hebt in Eemnes en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen en nog veel meer diensten die wij als Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Aannemersbedrijf B. Bon B.V.
  Aannemersbedrijf B. Bon B.V.

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Eemnes

  Waarom kiest u voor Aannemer B. Bon B.V.? Wilt u een aannemer die u echt helpt van het begin tot het eind? En zoekt u iemand die u helpt om een zo duurzaam mogelijk resultaat te behalen? Dan bent u bij Aannemer B. Bon B.V. aan het juiste adres. Gespecialiseerd in onder andere : - Nieuwbouw - Verbouw - Onderhoud - Isolatie - Duurzaam bouwen - Timmerwerk - Metselen - Leidingwerk - Wandafwerking - Dakwerken - Glaszetten - Bouwgarant Keurmerk Advies en onderhoud Bij een bouwproces komt heel wat kijken. Omdat u niet met veel verschillende partijen wilt onderhandelen, neemt Aannemer B. Bon B.V. uit Laren u zoveel mogelijk uit handen. Zo bieden wij juridisch advies, advies op het gebied van personeelszaken en kwaliteitsbewaking, en adviseren wij u over materialen en duurzaamheid. Daarnaast verzorgt Aannemer B. Bon B.V. graag het onderhoud van uw project.

 • J. Mast Montage
  J. Mast Montage

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Eemnes

  Goedendag , J Mast Montage is een jong maar groeiende eenmanszaak (klusbedrijf). Ik lever werkzaamheden rondom meerdere aspecten. Je kan altijd een bericht sturen voor vragen.

 • HORTUS DOMUS
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Eemnes

  Hortus Domus Ruim 20 jaar ruime ervaring in alle veel voorkomende klussen in en rondom uw huis in het Gooi en omstreken! Van schilderij ophangen tot complete renovatie van uw badkamer, van schilderwerk binnen en buiten tot aanleg/onderhoud van uw tuin. Ook voor spoedklussen zijn wij bereikbaar.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Peter heeft de klus keurig geklaard. We waren heelemaal blij met het resultaat van zijn werk. Het contact verliep ook heel makkelijk
 • Muki All-Round Schilder en klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Eemnes

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf nodig in Laren of omgeving? Muki All-Round Schilder en klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. Ik ben trots op het vakwerk dat ik aan elke klant lever. Neem contact met mij op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Mijn huidige klanten bevinden zich voornamelijk in Gooi- en Vechtstreek en omgeving.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Eemnes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 165 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Eemnes

Andere vakmensen in Eemnes

Vind vakmensen bij jou in de buurt