Vind domotica specialisten in Eemnes

Op zoek naar domotica specialisten in Eemnes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Eemnes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Eemnes

 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Vakman. Schappelijke prijs, open over prijzen en in bezit van juiste materialen. 100% tevreden.
 • Flits Computer Service

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Ben gecertificeerde vakman in het gebied van data en coax kabel en Wifi. VCA in het bezit voor veiligheid. Heb gewerkt voor grootste Provider van Nederland als storings monteur voor internet en televisie, onder internet problemen zitten ook wifi problemen. ben expert in wifi en het aanleggen van utp internet kabels. Data en Coax kabel ervaring. daarbuiten ben ook goed in electra zoals stopcontacten en lampjes ophangen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super vriendelijk en direct geholpen met repareren van ADSL kabel. Ervaren monteur, jaren gewerkt bij Ziggo.
 • Connective Solutions

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 5 van 55562 reviews

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Duidelijke afspraken en keurig kabels getrokken in ons nieuwbouwhuis met in de woonkamer een dubbele coax/utp aansluiting en naar kantoor een dubbele utp. Tevreden met hoe de klus is opgepakt en met de communicatie vooraf. Uiteindelijk hadden we op de dag zelf direct internet en tv wat zelf is aangesloten. Voor een eventuele volgende klus zal ik Kevin zeker weer contacten.
 • M-ICT

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews

  M-ICT is een specialist op het gebied van ict. Naast dat wij verschillende cloud diensten leveren verzorgen wij ook uw bekabeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan data/ internet (utp) en televisie (coax) ook voor uw bewaking of camera systeem kunnen wij de bekabeling voor u verzorgen. Wij leveren uitstekende service tegen een concurrerende prijs.

  Laatste review:

  Alarmsysteem installeren of vervangen -

  Komd afspraken niet na en zegt elke afspraak af
 • BR8 Projects

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews

  BR8 Projects ontzorgt klanten middels het volledig organiseren en invullen van elektrotechnische werkzaamheden. Technische vraagstukken worden effectief, begrijpelijk en transparant uitgelegd en opgelost. Wij staan voor kwaliteit. Kwaliteit in onze dienstverlening en voor de producten kiezen wij voor marktleidende leveranciers. In de uitvoering van onze projecten werken wij met diverse partners en volgens geldende installatie-eisen, veiligheidseisen, regelgeving en certificering. Zelf zijn wij ook een erkend installateur. Onze kracht is binnen zeer korte tijd projecten op te starten en af te ronden, door een flexibele manier van werken.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Patrick werkt professioneel en komt met creatieve oplossingen. Hij reageert snel op berichten en komt netjes op afgesproken moment. Heeft daarnaast ook extra dingen opgepakt. Zeer fijne persoon om mee te werken.
 • Metz Beveiliging

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Ons bedrijf houd zich bezig met het beveiligen van zowel bedrijfspanden als woningen door middel van camera systemen en alarmsystemen. Ook kunt u bij ons terecht voor aansluiting op de meldkamer. We maken gebruik van de nieuwste technieken. Zijn persoonlijk en denken graag mee met de klant.

  Laatste review:

  Alarmsysteem installeren of vervangen -

  Heeft top werk geleverd tegen een scherpe prijs. Zeker aan te bevelen! Denkt goed met je mee.
 • You-R-Home

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews

  You-R-Home heeft een achtergrond (sinds 1985) in duurzaam (ver)bouwen, hoogwaardige elektronica, elektrotechniek, laadpalen aan huis, micro-windturbines, zonnepaneleninstallaties en antenne’s (waaronder Helium). Wij vinden het belangrijk om vanuit een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid te werken. We gaan verder dan simpelweg een (installatie) opdracht goed uit te voeren. Met de opdrachtgever kijken we verder naar wat nu echt goed en nodig is om iemand te helpen. Met 35 jaar ervaring, zien we vooral dat de klanttevredenheid gaat over de flexibiliteit in diensten en werkzaamheden, het goede dialoog en een langjarige relatie.

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Henk heeft het werk snel opgepakt, was flexibel en heeft mijn antenne deskundig geplaatst.
 • Roos Electro

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.4 van 54.45185 reviews

  Mijn ervaring is 22 jaar als elektromonteur,in voornamelijk de bouw en verbouw.IK BEN GEEN WITGOEDSPECIALIST OF DOMOTICAMONTEUR!!Ondanks dat werkspot dat hier neer gezet heeft. Ik heb bij verschillende grote bedrijven gewerkt,als vaste medewerker(Elbouw en Croon Elektrotechniek) en als uitzendkracht of 8 jaar als detacheerkracht.Veel in de Vrije Universiteit gewerkt,zo wel de universiteit kant als de ziekenhuiskant.Maar ook op Schiphol en voor de ING bank,als die al weer een nieuw gebouw nodig had.Werd de oude installatie gesloopt en dan kon ik met collega's aan de gang voor de nieuwe installatie.Pas de laatste jaren voor particulieren gewerkt en dat was wel even wennen,maar nu gaat me dat prima af.Ik ben nu gepensioneerd en doet dit om fit te blijven en omdat ik het nog steeds leuk vind..En natuurlijk de bijverdienste is ook leuk! Echter heb ik 1 ding wat ik nooit zal doen,en dat is frezen in een muur.Of verplaatsen van een stopcontact en dergelijke.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Heeft voor ons netjes de ring voor en achter geinstalleerd, erg tevreden mee!
 • JF Totaaltechniek

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  JF Totaaltechniek is een jong installatiebedrijf. Met ruim 18 jaar ervaring in de installatiebranche waagde ik de sprong in het diepe om als zelfstandige te werken. Met veel passie en plezier probeer ik de klant te ontzorgen op elk vlak. Ik denk graag met u mee, hou rekening met eventuele buren, laat de werkplek netjes achter en heb geen 9-5 mentaliteit. Uw opdracht is mijn grootste zorg en zal er dan ook niet voor terug deinzen om alles uit de kast te halen om uw opdracht tot in detail af te ronden. Problemen bestaan voor mij niet, alleen maar uitdagingen! Ontstaat er toch een uitdaging rondom mijn werkzaamheden? Dan los ik deze uiteraard netjes met u op, want ik werk ook bij uw volgende opdracht graag weer met u samen. Heeft u naast mijn vakgebied ook iemand nodig voor bijvoorbeeld timmerwerkzaamheden, stukadoren, groenvoorziening, ontstoppingsdiensten en etc? Mijn netwerk bevat vele kundige vaklieden waarmee ik nauw samenwerk. Zou behoudt u maar 1 contactpersoon waar u zaken mee doet. Dat is wel zo prettig en overzichtelijk. Met vriendelijke groet, Joni Fleischer JF Totaaltechniek

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Joni heeft super werk geleverd. Is netjes en vriendelijk. Groepenkast is vervangen en laadpaal geïnstalleerd en dat ziet er heel netjes uit. Kon het werk op zaterdag uitvoeren wat voor ons perfect uitkwam.
 • Swier Markt & Techniek

  Domotica specialist in Eemnes

  Nog geen reviews

Populaire lokale domotica specialisten in Eemnes

Andere vakmensen in Eemnes

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur