Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind domotica specialisten in Eemnes

Op zoek naar domotica specialisten in Eemnes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Domotica specialist

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Eemnes

 • M-ICT

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews

  M-ICT is een specialist op het gebied van ict. Naast dat wij verschillende cloud diensten leveren verzorgen wij ook uw bekabeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan data/ internet (utp) en televisie (coax) ook voor uw bewaking of camera systeem kunnen wij de bekabeling voor u verzorgen. Wij leveren uitstekende service tegen een concurrerende prijs.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Waardeloos! Eerst heeft meneer pech met zijn bus. Dus klus een week opgeschoven. De week erna komt ie niet opdagen en is compleet onbereikbaar. Geen aanrader!
 • Connective Solutions

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 5 van 55549 reviews

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Reactie en oplossing snel gerealiseerd. Duidelijke uitleg en gezorgd voor verbeterde kwaliteit internet en tv. Wij hebben zijn e-mailadres opgeslagen. Bedankt Kevin.
 • Fentech

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 5 van 55582 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Zeer goede uitvoering, snel en transparant. Zeker een aanrader!
 • Roos Electro

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.5 van 54.55145 reviews

  Mijn ervaring is 22 jaar als elektromonteur,in voornamelijk de bouw en verbouw.IK BEN GEEN WITGOEDSPECIALIST OF DOMOTICAMONTEUR!!Ondanks dat werkspot dat hier neer gezet heeft. Ik heb bij verschillende grote bedrijven gewerkt,als vaste medewerker(Elbouw en Croon Elektrotechniek) en als uitzendkracht of 8 jaar als detacheerkracht.Veel in de Vrije Universiteit gewerkt,zo wel de universiteit kant als de ziekenhuiskant.Maar ook op Schiphol en voor de ING bank,als die al weer een nieuw gebouw nodig had.Werd de oude installatie gesloopt en dan kon ik met collega's aan de gang voor de nieuwe installatie.Pas de laatste jaren voor particulieren gewerkt en dat was wel even wennen,maar nu gaat me dat prima af.Ik ben nu gepensioneerd en doet dit om fit te blijven en omdat ik het nog steeds leuk vind..En natuurlijk de bijverdienste is ook leuk! Echter heb ik 1 ding wat ik nooit zal doen,en dat is frezen in een muur.Of verplaatsen van een stopcontact en dergelijke.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Heeft voor ons netjes de ring voor en achter geinstalleerd, erg tevreden mee!
 • BR8 Projects

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  BR8 Projects ontzorgt klanten middels het volledig organiseren en invullen van elektrotechnische werkzaamheden. Technische vraagstukken worden effectief, begrijpelijk en transparant uitgelegd en opgelost. Wij staan voor kwaliteit. Kwaliteit in onze dienstverlening en voor de producten kiezen wij voor marktleidende leveranciers. In de uitvoering van onze projecten werken wij met diverse partners en volgens geldende installatie-eisen, veiligheidseisen, regelgeving en certificering. Onze kracht is binnen zeer korte tijd projecten op te starten en af te ronden, door een flexibele manier van werken.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Patrick wil de beste oplossing. En als dat iets langer duurt, of als hij daar iets meer materiaal voor nodig heeft dan is dat zo. Kwalitatief uitmuntend en alles tegen een zeer schappelijke prijs. Een absolute aanrader.
 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Maarten gaat voor het beste/mooiste resultaat en geeft niet snel op wanneer er een onvoorziene moeilijkheid bij het werk komt kijken.
 • IT's More

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Mijn naam is Mutlu Oktay 34 jaar, en ik ben een ZZP'er die als fulltime werkt bij de Ziggo als monteur. Mijn specialiteiten zijn vooral Coax kabels en UTP kabels ( Ziggo, Satelliet ontvanger, UTP, Telefoonkabels) Ik kan alle kabels op maat maken en door loze leidingen trekken. De kabels goed na te lopen via mijn DSQ apparaat die alle soorten storingen, schades, problemen laat zien waardoor ik mijn werk optimaal achterlaat. Ook doe ik het repareren/installeren voor PC's en laptops. Uiteraard bied ik ook garantie voor mijn werk, deze is namelijk 1 maand. Mocht er problemen komen met de aansluiting dan kom ik deze kosteloos weer nakijken en desnoods vervangen/repareren.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Mutlu heeft fantastisch werk bij ons geleverd vandaag. Communiceert duidelijk over wat wel en niet kan, is doorzichtig en eerlijk in zijn tariefopbouw en is overduidelijk een vakman die weet wat hij doet en niet zomaar opgeeft bij de eerste tegenslag. Is bereid uit te leggen wat hij doet en opgewekt en gezellig. Het resultaat is niet alleen precies zoals gewenst, maar door zijn kennis en fijne instelling was hij bereid meteen meer te doen naar alle tevredenheid. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een vakman die je kan vertrouwen om met hem in zee te gaan. Voor een eventuele volgende klus bel ik hem meteen weer.
 • WifiNederland

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Pascal Hendriks en ik ben trotse eigenaar van WifiNederland, Wij houden ons bezig met: Databekabeling voor elk ICT-netwerk Wij verzorgen Complete databekabeling netwerken coax, cat5e,cat6, glasvezel. Ook het verplaatsen van complete netwerken kunnen wij u ook van dienst zijn. WiFi verbindingen Bij ons kunt u ook terecht voor complete wifi netwerken. wij doen eerst een site survey om te bepalen wat het beste rendement oplevert. Router Installatie Router installatieservice zorgt er voor dat bij u alles werkt, voor het gebruik van een professionele router adviseren wij Mikrotik routers waar wij ook in zijn gespecialiseerd..

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Wifi Nederland is een kundig vakman die exact weet waar het om gaat en alle aspecten van het wifi en kabel probleem doorziet en weet op te lossen. Zeer zeker een vakman die ik kan aan bevelen. Ik zal hem ook voor een volgende keer weer benaderen. En bovendien buitengewoon vriendelijk.
 • Holland Nauta

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Laatste review:

  Elektra overige -

  Goed, Hans is een betrouwbaar persoon. Hij helpt met vragen en komt nog een keer om alles af te maken . De hele klus is nog niet gedaan, maar ik heb alle vertrouwen in Hans!
 • JF Totaaltechniek

  Domotica specialist in Eemnes

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  JF Totaaltechniek is een jong installatiebedrijf. Met ruim 16 jaar ervaring in de installatiebranche waagde ik de sprong in het diepe om als zelfstandige te werken. Met veel passie en plezier probeer ik de klant te ontzorgen op elk vlak. Ik denk graag met u mee, hou rekening met eventuele buren, laat de werkplek netjes achter en heb geen 9-5 mentaliteit. Uw opdracht is mijn grootste zorg en zal er dan ook niet voor terug deinzen om alles uit de kast te halen om uw opdracht tot in detail af te ronden. Problemen bestaan voor mij niet, alleen maar uitdagingen! Ontstaat er toch een uitdaging rondom mijn werkzaamheden? Dan los ik deze uiteraard netjes met u op, want ik werk ook bij uw volgende opdracht graag weer met u samen. Heeft u naast mijn vakgebied ook iemand nodig voor bijvoorbeeld timmerwerkzaamheden, stukadoren, groenvoorziening, ontstoppingsdiensten en etc? Mijn netwerk bevat vele kundige vaklieden waarmee ik nauw samenwerk. Zou behoudt u maar 1 contactpersoon waar u zaken mee doet. Dat is wel zo prettig en overzichtelijk. Met vriendelijke groet, Joni Fleischer JF Totaaltechniek

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Joni heeft super werk geleverd. Is netjes en vriendelijk. Groepenkast is vervangen en laadpaal geïnstalleerd en dat ziet er heel netjes uit. Kon het werk op zaterdag uitvoeren wat voor ons perfect uitkwam.

Populaire lokale domotica specialisten in Eemnes

Andere vakmensen in Eemnes

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur