Vind domotica specialisten in Laren

Op zoek naar domotica specialisten in Laren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Laren

 • Glassmountain ICT
  Glassmountain ICT
  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews
  Domotica specialist in Laren

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Ik zou hem zeker aanbevelen. Ik heb hem gevraagd de coaxkabel van de woonkamer naar de meterkast te verplaatsen en twee nieuwe ethernetpunten in de zolder en de woonkamer te installeren. Hij heeft goed werk geleverd. De enige reden dat ik een vier sterren gaf in plaats van een vijf is dat de klus veel langer duurde dan verwacht en dat er een hoop ongelukjes gebeurden tijdens de installatie. Voor de ongelukken die gebeurden, betaalde hij de rekening, en ik hoefde niet extra te betalen voor de extra tijd die nodig was om de klus af te maken, vanwege de ongelukken. Wat ik wel heel goed vind, is dat hij integer is en zich altijd aan zijn woord houdt. Dat is de laatste tijd erg moeilijk te vinden. Uiteindelijk is het allemaal perfect gelukt en ik ben erg blij met zijn werk.
 • Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie
  Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews
  Domotica specialist in Laren

  M-ICT is een specialist op het gebied van ict. Naast dat wij verschillende cloud diensten leveren verzorgen wij ook uw bekabeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan data/ internet (utp) en televisie (coax) ook voor uw bewaking of camera systeem kunnen wij de bekabeling voor u verzorgen. Wij leveren uitstekende service tegen een concurrerende prijs.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Communicatie vooraf was helder en duidelijk. Tijdens de uitvoering bleek dat niet al het beloofde werk gedaan kon worden, omdat hij onvoldoende vooronderzoek had gedaan naar onze specifieke omstandigheden (mogelijkheden in de zolder van de woning, etc.). Voor het werk dat wel gedaan is, rekende hij een hogere prijs dan eerder overeengekomen. Het is natuurlijk voor iedereen vervelend dat de prijzen zijn gestegen, maar als er duidelijke prijsafspraken zijn gemaakt moet er vooraf over verhogingen worden gecommuniceerd. Als we dit alles vooraf geweten hadden, hadden we de klus ingetrokken.
 • Tandata
  Tandata
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Domotica specialist in Laren

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Ring doorbell en floodlight absoluut prima geïnstalleerd. Legde uit wat hij ging doen en gaf advies. Professionele en goede service.
 • Carebyte
  Carebyte
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Domotica specialist in Laren

  Een slimme woning zorgt voor een verhoging van het comfort, veiligheid en energiebesparing door waarneming, communicatie en flexibiliteit. Smart living domotica is meer dan het vervangen van een schakelaar, het is beleving. Neem contact met ons op voor deze belevenis. Carebyte is gecertificeerd FIBARO en Athom Homey domotica installateur en Doorbird partner.

  Laatste review:

  Oude camera was kapot en zocht een nieuwe camera. Tevens wou ik informatie over domotica uitbreiding voor mijn huis. Contact opgenomen en ben zeer netjes te woord gestaan. Na advies ivm resolutie en kijkveld de camera laten vervangen en plaatsen. Zowel in communicatie als voorkomen zeer correct. Weet veel van domotica en praat daar enthousiast over zonder zich op te dringen.
 • RoDo Installaties
  RoDo Installaties
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Laren

  Installatie hd apparatuur (Ziggo/KPN). Vervangen coax bekabeling, aanleg netwerkbekabeling. Overal in huis goede wifi en beeld!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Prima, alle problemen zijn opgelost.
 • Connective Solutions
  Connective Solutions
  Beoordeling: 5 van 55568 reviews
  Domotica specialist in Laren

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Uiterst vriendelijke jongeman die de klus vakkundig klaart voor een uitstekende prijs! Communiceert netjes. Hartelijk dank Kevin! Ik heb je opgeslagen in mijn contacten voor eventueel toekomstige klussen.
 • S.H.I.T. Fixer B.V.
  S.H.I.T. Fixer B.V.
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Domotica specialist in Laren

  (english below) Hi, Ik ben Serge, sinds 2023 nieuw op Werkspot en ik werk al meer dan 12 jaar aan Smart Home & IT (S.H.I.T) oplossingen, zoals: - Bekabeld en draadloos (mesh) netwerk / internet (Ubiquiti Unifi) - Multi-zone verwarming (Tado, Nest) - Slimme deurbellen (Google Nest, Netatmo, Ring, Eufy) - Multi-room audio (Sonos) - Camerabeveiliging (Unifi, Google Nest, Eufy) - Verlichting (Philips Hue, Z-Wave en Zigbee dimmers) - Integraties (Apple HomeKit, Google Assistent) --- Hi, my name is Serge, since 2023 new at Werkspot and for more then 12 years I work on Smart Home & IT (S.H.I.T) solutions, such as: - Wired and wireless (mesh) network / internet (Ubiquiti Unifi) - Multi-zone heating (Tado, Nest) - Smart doorbells (Google Nest, Netatmo, Ring, Eufy) - Multi-room audio (Sonos) - Camera security (Unifi, Google Nest, Eufy) - Lighting (Philips Hue, Z-Wave and Zigbee dimmers) - Integraties (Apple HomeKit, Google Assistent)

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super responsief, duidelijke communicatie, precies op tijd aangekomen zoals beloofd en uitstekend werk geleverd. Perfect!
 • Swier Markt & Techniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Laren
 • van Werkhoven Techniek
  van Werkhoven Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Laren

  Bij Van Werkhoven Techniek bent u op het juiste adres voor wat betreft beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Na zo’n 15 jaar actief te zijn geweest voor een werkgever, ben ik vanaf 2020 als zelfstandig ondernemer aan de gang. Door de ervaring in de beveiligingstechniek wil ik een mooi bedrijf starten waar de klant centraal staat, en vakmanschap, kwaliteit en netheid hoog in het vaandel staat ! U bent bij ons op het juiste adres, en willen u graag adviseren op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, intercomsystemen en toegangscontrole. En ook datanetwerken en elektrotechnische werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren !

  Laatste review:

  Alarmsysteem installeren of vervangen -

  Heeft duidelijk verstand van zaken en ruime ervaring in de beveiligingsbranche. Professioneel en goed werk afgeleverd! Snel gereageerd en komt afspraken na. Kan van Werkhoven Techniek zeker aanbevelen.
 • HB Elektro
  HB Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Domotica specialist in Laren

  Welkom op het profiel van HB Elektro! HB Elektro is een éénmanszaak die gericht is op alle elektra werkzaamheden op verschillende gebieden voor zowel particulieren als bedrijven. Wat doe ik zoal voor u? - Plaatsen en/of vervangen van groepenkasten en zwak en sterkstroominstallaties; - Plaatsen van data of CAI infrastructuur; - Nieuwbouw; - Renovatie; - Installatietechniek - Besturingstechniek - Telefonie en datanetwerken - Beveiliging - Verlichting - Schakelmateriaal - Domotica - etc etc. Ik biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met jarenlange ervaring en betrokkenheid wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit centraal. Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige omgeving, een optimale infrastructuur en uitstekende verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. Ik ben werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ook voor algemene klussen in en om het huis kunt u uitstekend bij mij terecht. Met vriendelijke groet, Halil Basoda HB Elektro

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Harde werker, duidelijke communicatie.

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Laren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 67 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Laren

Andere vakmensen in Laren

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur