Vind Tuinarchitecten in Laren

Op zoek naar Tuinarchitecten in Laren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Laren

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Laren

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in Laren

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
 • De Bloesemboog
  De Bloesemboog
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Laren

  De Bloesemboog helpt je graag bij het ontwerpen van je droomtuin! Neem contact met mij op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We zijn ontzettend blij het tuinontwerp dat Femke voor ons heeft gemaakt! In het proces naar het maken van het ontwerp, stelde Femke scherpe vragen om onze wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis daarvan heeft Femke twee schetsen gemaakt. Beide schetsen hadden originele en compleet uitgewerkte ideeën. Ons uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een gedetailleerde tekening, overzicht van benodigde materialen, lijst met planten (die goed zijn voor de biodiversiteit) en een overzicht van bloeiperiodes. En dan zijn we vast nog dingen vergeten. Met deze plannen wordt onze tuin stukken mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Kortom: we raden Femke van harte aan als ecologisch tuinontwerper!
 • KlusHof
  KlusHof
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Laren

  KLUSHOF is al sinds 2016 actief in Amsterdam, Sinds kort is KLUSHOF ook actief in het Gooi. Onder de werkzaamheden vallen onderander; - Aannemer - Timmerman - Loodgieter - Tegelzetter - Stucadoor - Schilder - Dakdekker Neem contact met mij op en ik help u graag verder.

 • Marshall Gardens

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Laren

  Wij leveren een volledige service met betrekking tot het ontwerpen van u tuin, verranda, zwembad, verlichtingsplan en beplantingsplan.

 • iDress B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Laren

  Beste opdrachtgever, Ik ben uw interieurarchitect en projectleider voor aanpassingen, verbouwingen en duurzaamheid van kantoren, huizen en appartementen. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan. Tegenwoordig begeleid ik projecten perfect, van ontwerp tot uitvoering conform het bouwbesluit. Je krijgt bij mij kwaliteit, zowel tekeningen 2D of zelfs 3D met maatvoering als ook gebouwde oplossingen van vakkundige hand. Mijn grote passie ligt ook bij het maken van moodboards en het geven van kleur-/ materiaaladvies en styling. Ik ben een professional en heb alle benodigde verzekeringen, garanties en vakmanschap in huis om van uw project een succes te maken. De duurzaamheid is voor mij zeker niet te kort, ik heb hier aanvullende kwalificaties en kennis opgedaan. In de bijlage vindt u een kijkje in mijn portfolio en tot snel! SPECIAAL: Harmonische kleuren, Energie Flow, Oosterse Ontwerppraktijken, Ibiza Style, Revitalisatie, Objecten in het Interieur (Kunst, Beelden, Kristallen, Planten...), Individueel textielontwerp print en borduurwerk (bijv. kussens)

 • J. Mast Montage
  J. Mast Montage

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Laren

  Goedendag , J Mast Montage is een jong maar groeiende eenmanszaak (klusbedrijf). Ik lever werkzaamheden rondom meerdere aspecten. Je kan altijd een bericht sturen voor vragen.

 • Hoveniersbedrijf Makkinje
  Hoveniersbedrijf Makkinje

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Laren

  Alle liefde voor uw tuin

 • Funky Gardens
  Funky Gardens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Tuinarchitect in Laren

  Mijn naam is Jan Willem van der Poll. Ik heb een technische studie afgerond aan de TU Delft en een tijd als ingenieur in de olie industrie gewerkt. Naar een jaar in het buitenland te zijn geweest heb ik besloten om buiten te gaan werken. Meer met de natuur. Ik heb drie jaar bij de verscheidene hoveniers gewerkt en ben nu voor mezelf begonnen. Ik werk snel, denk mee en ben betrouwbaar. Kwaliteiten: -algemeen tuinonderhoud -advies -snoeiwerkzaamheden van bomen en struiken -kappen/rooien/snoeien van bomen/stronkenfrezen -timmermanswerk (binnen en buiten) -Overkappingen -bestrating -irrigatie -algemeen kluswerk

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Hele goeie ervaring. Betrouwbaar, netjes, op tijd. Vlotte communicatie en heel mooi werk afgeleverd (vlonder en grind). We kunnen Jan Willem zeker aanraden!
 • Wels Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Laren

  Wels Tuinen kan je helpen met je Stukadoor, Hovenier, Timmerman, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Eemnes en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Zwembad plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Wels Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Laren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Laren

Andere vakmensen in Laren

Vind vakmensen bij jou in de buurt