Vind elektriciens in Eemnes

Op zoek naar elektriciens in Eemnes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Eemnes

 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75384 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Good repair of our stove top. Quick and friendly service
 • Multi Elektro
  Multi Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85636 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle service. Hij komt vandaag of morgen nog een keer terug.
 • SCAV-IT
  SCAV-IT
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Ben je op zoek naar een specialist die jouw huis of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Zoek dan niet verder! Bij SCAV-IT in het prachtige Amersfoort staan we klaar om jou te voorzien van ongeëvenaard vakmanschap en service. Of je nu droomt van een geavanceerd alarmsysteem dat jouw gemoedsrust garandeert, een deurbel of intercomsysteem dat je veiligheid verbetert, TV-satellietverbindingen voor een ultieme entertainmentervaring, of zelfs de meest complexe databekabeling om je connectiviteit te optimaliseren, wij hebben het allemaal in de vingers. Ons toegewijde team staat paraat om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en de perfecte oplossing voor je te vinden. We zijn er trots op dat we jouw visie tot leven kunnen brengen en de Domotica-ervaring van je dromen kunnen creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke klus je voor ogen hebt. Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Positief. Het was een heel werk, Hicham deed het prima
 • atech1
  atech1
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Werkervaring 3 jaar praktijk ervaring 2 jaar instructuur op school ROC Diploma's Niveau 2 monteur elektronische installatie Niveau 3 eerste monteur elektronische silme handen certificaat Niveau 4 eerste monteur wonning en utiliteit Inspectie Diploma woning en utiliteitsbouw

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Ali is very professional and took care of my work very well. He is open for changes and gives good suggestions. I like his work.
 • HB Elektro
  HB Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85125 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Welkom op het profiel van HB Elektro! HB Elektro is een éénmanszaak die gericht is op alle elektra werkzaamheden op verschillende gebieden voor zowel particulieren als bedrijven. Wat doe ik zoal voor u? - Plaatsen en/of vervangen van groepenkasten en zwak en sterkstroominstallaties; - Plaatsen van data of CAI infrastructuur; - Nieuwbouw; - Renovatie; - Installatietechniek - Besturingstechniek - Telefonie en datanetwerken - Beveiliging - Verlichting - Schakelmateriaal - Domotica - etc etc. Ik biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met jarenlange ervaring en betrokkenheid wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit centraal. Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige omgeving, een optimale infrastructuur en uitstekende verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. Ik ben werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ook voor algemene klussen in en om het huis kunt u uitstekend bij mij terecht. Met vriendelijke groet, Halil Basoda HB Elektro

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Kon snel langskomen en klus snel gefixt tegen goede prijs!
 • Witser
  Witser
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Ben een monteur die alles kan op het gebied van Elektra en laadpaal systeem Werk al 46 jaar voor me zelf en ben 24/7 beschikbaar Groepenkast en laadpalen En alle elektriciteit werkzaamheden We overleggen wat het beste voor u kan doen Ik geef een prijs opgaven vooraf Deze is vrij blijvend Ik geef 2 jaar garantie op het werk en materiaal Mvg witser (leen)

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  snel vriendelijk en goed gedaan voor goede prijs
 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85268 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Mijn naam is Adrian , ik heb 35 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. In middels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Adrian is very knowledgeable and did all tasks as requested. Def recommended.
 • Dag Techniek
  Dag Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Ik ben Bekir ik ben gespecialiseerd in elektra/ data ik werk sinds 2021 in de bouw echter doe ik alles met wat met kabels te maken. modem thermostaten en meterkast nieuwekabels leggen nieuwbouw woningen En ik ben ook nog een klusser Vloerspecialist laminaat leggen tegel legger

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Zeer snelle respons. Goede service en uitermate vriendelijk. Een aanrader
 • Sterker Elektra
  Sterker Elektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Sterker Elektra is een jonge onderneming die zich richt op elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven in en rondom 't Gooi. Of het nou gaat om een groot project of een kleine klus bij 'Sterker Elektra' krijg je altijd een uitstekende service en word er meegedacht om jou wensen zo goed mogelijk uit te voeren. Kortom... Ben jij opzoek naar een representatief, betrouwbaar gediplomeerd 'elektricien' die service, veiligheid en techniek hoog in het vaandel heeft staan. Neem dan direct contact op!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Jammer genoeg kan ik niet positief zijn over mijn ervaring met Max als elektricien. Hij kwam oorspronkelijk om mijn stoppenkasten te vervangen, waaronder één voor mijn nieuwe keuken. Helaas leek er een gebrek aan aandacht voor detail te zijn, omdat mijn oven, wasmachine en droger niet correct werden aangesloten en niet apart werden bediend. Ik heb herhaaldelijk gevraagd of alles in orde was, en Max verzekerde me dat dit het geval was. Uiteindelijk moet ik een andere elektricien inhuren om de fouten te corrigeren. Deze professional bevestigde eerder dat de installatie niet correct was uitgevoerd. Hoewel er mogelijk oplossingen zijn, beweert Max dat het niet mogelijk was om kabels langs de muren te leggen, terwijl de andere elektricien zei dat dit wel kon. Dit veroorzaakte veel frustratie en ongemak. Over het algemeen was mijn ervaring met Max daardoor niet prettig, en ik had verwacht dat hij als vakman zou weten wat hij deed. Communicatie en nauwkeurigheid waren duidelijk een probleem.
 • Btje Lichter
  Btje Lichter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Elektricien in Eemnes

  Btje Lichter “De kracht van licht” sinds 2022. Voel je beter door het juiste licht op de juiste plek. Verduurzaming van huis/kantoor/winkel, modernisering van verlichting met als resultaat besparing op de energiekosten. Vernieuwing, verbetering en/of uitbreiding van de aanwezige E en W installaties. Vanaf 1996 actief in elektrotechniek, werktuigtechniek, brandbeveiliging, toegangscontrole, video-observatie en beveiligingstechniek. Ik hanteer de door de fabrikant aangegeven garantietermijn en lever bij voorkeur A-merken, deze hebben een langere levensduur en zijn hierdoor echt duurzaam.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Bij onze VVE werkte het licht in de hal niet meer en Bart heeft ons in een mum van tijd enorm goed geholpen om dit op te lossen. Bart is zeer kundig en verstand van zaken, verder is hij ook erg prettig in de omgang en erg vriendelijk. Kortom, zeker aan te raden!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Eemnes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1347 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Eemnes

Populaire diensten

Andere vakmensen in Eemnes

Vind vakmensen bij jou in de buurt