Vind elektriciens in Baarn

Op zoek naar elektriciens in Baarn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Baarn

 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75367 reviews
  Elektricien in Baarn

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Topper snel gemaakt en alles werkt! Heel vriendelijk!!
 • Safe Installatietechniek
  Safe Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Elektricien in Baarn

  Safe Installatietechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Almere en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over al uw elektrische aansluitingen In uw woning, winkel, kantoor, school, pand. - Groepenkasten installeren of uitbreiden; - Stopcontacten en schakelaars aanbrengen, vernieuwen, repareren; - Verlichting aanbrengen, vernieuwen, verplaatsen; - Keukenapparatuur aanbrengen, vervangen; - Storing verhelpen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanbrengen, vernieuwen; - Alarmsysteem aanbrengen, vernieuwen; - Camera's aanbrengen, vernieuwen; - Deurbel of intercom aanbrengen, vernieuwen; - Laadpaal aanbrengen, vernieuwen; - Brandmeldinstallatie aanbrengen, vernieuwen; Neem direct contact op met Safe Installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Niet tevreden met deze mannen. Aardige gasten maar zeer amaturistisch. Ik wou goed internet in mijn huis hebben maar zij kwamen even snel paar kabels trekken aan het eind van de dag. Afspraak was om 16;00 en heren waren al om 17:30 weg. Hier hebben ze inclusief materiaal (nog geen 30m kabel) 280e voor gevraagd. Op de zolder (waar ik mijn kantoor heb en goed internet de meest belangrijk is) hebben ze de kabels niet kunnen trekken.` Afval kabels mocht ik zelf ook weggooien. Al in al snel en amaturistische service. Ik zou ze niet nog een keer inhuren.
 • Multi Elektro
  Multi Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85623 reviews
  Elektricien in Baarn

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prettig contact gehad. Opdracht netjes en professioneel uitgevoerd.
 • Duran ElektroTechnischBedrijf
  Duran ElektroTechnischBedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95477 reviews
  Elektricien in Baarn

  Duran ElektroTechnischBedrijf is een landelijk SEI erkend installateur. Wij zijn gediplomeerde ervaren monteurs, gevestigd in Utrecht. We zijn meer dan 15 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, woningen, kantoren enz.. U krijgt 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wij voeren alle werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran ElektroTechniscBedrijf op de eerste plaats. WAT WIJ DOEN ONDER ANDERE Wij verzorgen elektrotechnische installaties van nieuwbouw en renovaties. Voor al uw elektro werkzaamheden in uw huis of in uw bedrijf kunt u terecht bij Duran ETB. Heeft u vragen over uw elektra installatie? Moet uw elektra in uw keuken of in uw huis uitgebreid worden? Moet uw oude groepenkast vervangen worden? Wilt u een vrijblijvend offerte op maat? Wij komen graag bij u langs om alles met u te bespreken en geven graag advies wat er mogelijk is. Wat wij doen: -keuren elektrische installaties - groepenkasten / stoppenkast vervangen - storing zoeken / alle stroomstoringen - stopcontacten plaatsen en verplaatsen / verleggen - volledige elektra vervangen / vernieuwen - data utp kabels trekken(cat 5 en cat 6) - aardpen slaan - intercom installaties -coax / televisie kabel trekken -rookmelder plaatsen / aanbrengen -dubbele stopcontact in meterkast plaatsen / aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen / vervangen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Groepenkast / stoppenkast uitbreiden -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder voor wasmachine en wasdroger -inductie kookplaat aansluiten Voor meer informatie kunt u met Duran ETB contact opnemen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed en vlot opgelost.
 • MB Security4you
  MB Security4you
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Elektricien in Baarn

  Mb security4you Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, M. Boussaidi

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Mohamed Is zeer bekwame vakman, geeft goede tips en weet wat hij doet. Zeer plezierig in omgang, volgende klus zeer zeker weer bij hem. Echt een aanrader een topper!
 • Kors Elektrotechniek
  Kors Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Baarn

  Bakker en Kors Elektrotechniek zijn gevestigd in Baarn en Enkhuizen. Wij zijn als groep van twee ondernemingen actief op het gebied van elektrotechniek, beveiligingsinstallaties en elektrotechnische inspecties volgens NEN 3140/ NEN3840. De inspectie bestaat uit: • Inspectie van de meterkast • Doormeten van de installatie • Opstellen van een inspectierapport met de gebreken. • Optie: controle van de verbruikende toestellen. Optie: reparatie van de gebreken Daarnaast verzorgen wij energiemetingen en regelen de coordinatie voor installatieverantwoordelijkheid. 24 UUR SERVICE DAG / AVOND / WEEKEND Wij zijn vakkundig met ruime ervaring in de elektrotechniek. Wij plaatsen nieuwe groepenkasten en verzorgen de uitbreiding van elektrische installaties van woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren, computerruimtes enz. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor Cai-systemen, alarminstallaties, datanetwerken, intercomsystemen, cctv enz. Prijs/kwaliteitverhouding en klantgerichtheid vinden wij zeer belangrijk. Met vriendelijke groet, Cor Kors 06 23869127

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hartstikke geduldig en legt goed uit wat hij doet. Jarenlange ervaring betaald zich uit; weet wat hij doet en komt direct to the point. Geeft enorm veel vertrouwen in het geleverde werk
 • B37 projecten
  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews
  Elektricien in Baarn

  Ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Daarnaast hebben we ook ervaring met elektra technische werkzaamheden aan boten en campers. Onze specialisatie’s zijn: Elektra, keukens en badkamers. Netjes geven we garantie en zijn we verzekerd. Tevens zijn we nen 1010 gecertificeerd voor Elektra werkzaamheden.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed werk geleverd
 • Installatietechniek Hoogland
  Installatietechniek Hoogland
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Elektricien in Baarn

  Installatietechniek Hoogland Gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Oplossen van storingen in de elektrische installatie (o.a. kortsluiting) - Aanpassingen en vervangen van groepenkasten - Verleggen van leidingwerk: zowel gas, water, cv, afvoer en elektra - Plaatsen, uitbreiden of verplaatsen van stopcontacten en schakelaars - Trekken van kabels voor televisie en netwerk punten - Plaatsen van scheidingswanden inclusief (deur) kozijnen - Boilers en Quookers plaatsen - Plaatsen of verplaatsen van radiatoren De volgende meet en test apparatuur heb ik in eigendom. Optioneel kan er natuurlijk worden gehuurd. - Fluke 1664 FC multifunctionele installatietester - Fluke 368 FC True RMS-lekstroomstang - Fluke 175 digitale multimeter True RMS - Megger TDR1000/3 Time Domain Reflectometers - Beha Amprobe AT-8020-EUR Geavanceerde industriële kabelzoeker Leidingen pers ik middels een persmachine. Standaard kan ik het volgende persen. Andere merken in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid bij de groothandel. - Viega Profipress (12mm, 15mm, 22mm, 28mm) - Viega Smartpress en Pexfit (16mm, 20mm en 25mm) - Viega Megapress (3/8”, 1/2") - Wavin Tigris (16mm) - Uponor (16mm) - Henco (16mm) - Tece TeceFlex (16, 20, 25mm)

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prettig in omgang. Goede en duidelijke communicatie. Super!
 • Van den Brul techniek
  Van den Brul techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Elektricien in Baarn

  Welkom op onze pagina Van den Brul Techniek. Bent u ook klaar met de hoge energierekening❌ en opzoek naar hoe u kunt besparen op uw energiekosten?💡 Wij adviseren en installeren op het gebied van verduurzaming voor zowel bedrijven als particulieren🌿 Door jarenlang elektrotechnische ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van elektrische installaties⚡ We zijn onder andere gespecialiseerd in het installeren van: - airco's ❄️ - warmtepompen♻️ - zonnenpanelen☀️ - overige elektronische werkzaamheden🔌

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Na reactie op Werkspot klus eerst de mogelijkheden telefonisch besproken: - Zonnepanelen leggen (16x) + omvormer aansluiten - Nieuwe meterkast (8 groepen) - Extra groep naar keuken via kruipruimte. Foto’s doorgestuurd van aanwezige materiaal (zonnepanelen pakket zelf aangeschaft) en daarop een nette offerte ontvangen. Vervolgens klus ingepland, wat al vrij snel mogelijk was. ‘S ochtend 07:30 waren de mannen aanwezig. Vanwege de regen zijn ze begonnen met het binnenwerk (meterkast, etc) en zijn voorbereidingen getroffen voor aansluiten bekabeling: doorvoer door fundering geboord en kabels door kruipruimte getrokken. Daarna zijn de panelen gelegd (Click-Evo) en is alles netjes aangesloten. Extra materiaal zoals pvc pijpen/klemmen, ontbrekende solar connectors en extra grondkabel hadden ze bij zich in de bus. Installeren en opstarten van omvormer zelf uitgevoerd via online tool. Net werk uitgevoerd, aardige en hardwerkende mannen. Factuur op basis van offerte, zeer tevreden!
 • MeM Elektra
  MeM Elektra
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Elektricien in Baarn

  Bedrijf: MeM elektra Woonplaats: Zeist Ervaring: 13 jaar Opleiding: - HBO opleiding IB&E - MBO Elektrotechniek - NEN3140 VP - VCA Vol Garantie: 1 jaar

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Najib heeft met een collega prima werk geleverd in een prettige sfeer. Van harte aanbevolen.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Baarn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1219 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Baarn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Baarn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt