Vind elektriciens in Baarn

Op zoek naar elektriciens in Baarn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Baarn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 775 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Baarn

 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85203 reviews
  Elektricien in Baarn

  Mijn naam is Adrian , ik heb 34 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Adriaan heeft fantastisch, mooi en snel werk geleverd. Eigenlijk heeft hij meer gedaan dan gevraagd. Geweldig!
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.6 van 54.65316 reviews
  Elektricien in Baarn

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten bij € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Officiële reparatiedienst van ATAG wilde niet eens komen, deden alleen per mail een "inruilvoorstel" voor een nieuwe kookplaat voor 699 euro. Mo had oorzaak binnen paar minuten gevonden. Was ik voor 99 euro klaar en heb weer steentje bijgedragen aan millieu door niet meteen apparaat weg te gooien ;-) . Aardige vent, goed werk!
 • YM Service
  YM Service
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Elektricien in Baarn

  YM Service: Is een elektro techniek bedrijf die goed ervaring heeft meer dan 15 jaar Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische huis installatie - elektrische installatie - Groepenkast installeren of vervangen - Keukenapparatuur plaatsen - Stopcontacten en schakelaars - verlichting installeren of verplaatsen - tuinverlichting - Reparatie van elektrische storingen Heeft u een nieuwe of oude woning en wilt u elektra aanleggen ? wij staan ​​klaar om de werkzaamheden nauwkeurig en vakkundig uit te voeren

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Context: Tuinverlichting met ca 10 lichtpunten en twee schakelaars aansluiten en werkend krijgen met afstanfsbedieing KlikAanKlikUit. Snel en Prettig telefonisch contact met reëele prijsopgave waar ze zich aan gehouden hebben. Stipt op het juiste moment een dag later aanwezig om eea aan te sluiten, ondanks regen. Nog 1x teruggekomen om zonder meerprijs een laatste lamp werkend te maken door aanpassen bedrading. Wij vragen YM service zeker terug als we electriache problemen hebben. Aanrader!
 • Installatietechniek Hoogland
  Installatietechniek Hoogland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Elektricien in Baarn

  Installatietechniek Hoogland Gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Oplossen van storingen in de elektrische installatie (o.a. kortsluiting) - Aanpassingen en vervangen van groepenkasten - Verleggen van leidingwerk: zowel gas, water, cv, afvoer en elektra - Plaatsen of verplaatsen van radiatoren - Plaatsen, uitbreiden of verplaatsen van stopcontacten en schakelaars - Trekken van kabels voor televisie en netwerk punten - Plaatsen van scheidingswanden inclusief (deur) kozijnen - Boilers en Quookers plaatsen Leidingen pers ik middels een persmachine. Standaard kan ik het volgende persen. Andere merken in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid bij de groothandel. - Viega Profipress (12, 15, 22, 28mm) - Viega Smartpress en Pexfit (16, 20 en 25mm) - Viega Megapress (3/8”, 1/2") - Wavin Tigris (16mm) - Uponor (16mm) - Henco (16mm)

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goede vakman en prettig in de communicatie. Denkt mee en geeft goed advies
 • Daka' Elektro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Baarn

  Mijn respect. Mijn naam is Davor en ik ben 36 jaar oud. Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd, ik woon in Baarn. Ik kom uit Hongarije, ik ben afgestudeerd aan de elektricienschool. Ik heb jarenlange ervaring in het werken met elektrische installaties. Momenteel werk ik als ZZP-er voor een groter bedrijf, maar mijn wens is om mijn bedrijfskennis uit te breiden en mijn huidige kleine bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik ben klaar voor elke vorm van samenwerking en overeenkomst. Tevreden klant is mijn plicht en mijn motto!

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Quick and good quality work. Reasonable price.
 • Jah elektroinstallateur
  Jah elektroinstallateur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Elektricien in Baarn

  Welkom op het profiel van Jah elektroinstallateur uit Nieuwegein. Mijn naam is Aboubacar Jah en ik ben de eigenaar van Jah elektroinstallateur. Wij kunnen alle klussen met betrekking tot elektriciteit uitvoeren voor iedereen. Met vriendelijke groet, Aboubacar

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima. Vooraf telefonisch contact gehad over de opdracht en een vast bedrag afgesproken. Daarna even contact gehad via de app. Hij reageert snel.
 • KIANTECH
  KIANTECH
  Beoordeling: 4.5 van 54.5579 reviews
  Elektricien in Baarn

  KIANTECH is een erkende elektra bedrijf met nauwkeurig werkende en professionele elektricien's. Wij kunnen alle soorten klussen op korte termijn uitvoeren zoals alle soorten elektra installatie, spotjes installatie, aanleggen van groepen, verplaatsingen in beton en steen, freeswerk, utiliteit en renovatie. Aarzel niet om ons een bericht te sturen om een afspraak te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in KIANTECH.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima electricien, toen tijdens het werken de aardlekschakelaar het spontaan begaf, verving hij die de volgende ochtend ook nog.
 • Vos en Zoon Installatietechniek
  Vos en Zoon Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Baarn

  onze gecertificeerde airco monteur is al sinds 2003 werkzaam in de airconditioning en warmtepompen. onze loodgieter is werkzaam sinds 2016 in vloerverwarming plaatsen, badkamer- en keukenrenovaties, lekkage opsporen en herstellen,

 • Ibratech
  Ibratech
  Beoordeling: 4.8 van 54.8593 reviews
  Elektricien in Baarn

  Mijn naam is Brahim, eigenaar van Ibratech. Met meer dan 14 jaar ervaring ben ik sinds juli 2017 voor mij zelf begonnen. Werkzaam in de omgeving van Utrecht (40-50 KM).

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snel, bekwaam en vriendelijk
 • Maatwerk Elektra
  Maatwerk Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Elektricien in Baarn

  Elektricien in Utrecht en omgeving nodig? Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen of heeft u storing in uw woning of bedrijfspand. Maatwerk Elektra uw betrouwbare en GECERTIFICEERDE elektro partner. Wij schieten u snel en vakkundig te hulp. Maatwerk Elektra helpt met onder andere: het aanleggen van groepen, het aanleggen en of verbeteren van het inpandig elektriciteitsnetwerk en of het vakkundig verhelpen van stroomstoringen. Heeft u stroom storing en heeft u met spoed een elektricien nodig? We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Onze werkzaamheden: *laadpaal aanleggen, *Storingzoeken, *Kookplaat aansluiten, *Elektraleiding aanleggen, *Kookgroep aanleggen, *Aardlekschakelaar installeren/ vervangen, *Tuinelektra aanleggen. *Schakelmateriaal verplaatsen, *Groepenkast vervangen of uitbreiden, *Groepenkast voorbereiden voor een 3 fasen aansluiting. Met vriendelijke groet Maatwerk Elektra uw betrouwbare elektricien.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Vakman kon snel een afspraak maken, prijs was schappelijk, geleverde werk was uitstekend.

Populaire lokale elektriciens in Baarn

Andere vakmensen in Baarn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur