Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Baarn

 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75157 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis. Wij doen ook complete zolderverbouwingen en alle soort timmerwerk zaam heden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en professioneel werk. Dank je wel, we zijn er blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Bouw- en Timmerspecialist Baarn B.V.
  Bouw- en Timmerspecialist Baarn B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Uw specialist in vakwerk Bouw- en Timmerspecialist Baarn is een jong en dynamisch bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren en onderhouden van uw woning en het specifieke timmerwerk wat daarbij komt kijken. We hebben ervaring in verbouwingen binnen en buitenshuis. We bieden een goede kwaliteit en een prachtig resultaat. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. We weten hoe lastig het is om de inspiratie die u heeft opgedaan door om u heen te kijken om te zetten naar de werkelijkheid. Er komt van alles bij een verbouwing kijken en u heeft daar zelf vaak de vakkennis niet voor. Dan bent u bij bouw- en Timmerspecialist Baarn aan het juiste adres, want wij hebben die vakkennis wel. Wij helpen u graag uw droomverbouwing waar te maken.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Communiceert goed, komt afspraken na. De klus snel en vakkundig uitgevoerd. Aanrader!
  Kom in contact
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75806 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Very quick reply and efficient. He fixed our window system which was broken. Thanks
  Kom in contact
 • EZ Onderhoud
  EZ Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Mijn naam is Eduard Zieltjens en ik woon met veel plezier in Soest. Als vakman ben ik beschikbaar voor particulieren en bedrijven in Eemland, het Gooi en omgeving. Sinds 1977 ben ik werkzaam in de bouw. Eerst als leerling timmerman en daarna bij verschillende werkgevers in de bouw in meerdere disciplines. Dit heeft mij zoveel ervaring opgeleverd dat ik bijna iedere verbouwing, renovatie- of onderhoudsklus aan kan nemen. Ik ben een veelzijdig vakman, die van wanten weet en niet van nonsens houdt. Ik help u graag met het vertalen van uw wensen naar een bouwkundig uitvoerbaar plan. Ik verzorg de inkoop van het materiaal, de inhuur van derden (als dit noodzakelijk is) en uiteraard een vakkundige uitvoering. Daarnaast ben ik VCA Vol gecertificeerd wat wil zeggen dat ik op de hoogte ben van de wetten en regels op het gebied van veilig werken. Bent u op zoek naar een vakman voor een grote of kleine klus ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres ! U kunt telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Klus vlot en excellent uitgevoerd. Goede communicatie. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Flink Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Baarn

  ik ben dylano eigenaar van Flink Onderhoud wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas wij doen ook kozijn reparatie wij komen graag bij u langs voor informatie en gratis offerte

  Kom in contact
 • Bouw beter Brouwer
  Bouw beter Brouwer
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Voor al uw timmer werkzaamheden. Ik heb van mijn passie, mijn beroep gemaakt. Mijn voornamelijk werk bestaat uit houtrot oplossen, en kozijnen en deuren.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Klus snel en naar wens uitgevoerd. Goed werk! Komt afspraken na en communiceert goed. We zijn er blij mee!
  Kom in contact
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
  Kom in contact
 • Haverkamp Zonwering
  Haverkamp Zonwering
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Haverkamp Zonwering uw specialist voor binnen- en buitenzonwering. Voor verkoop, demontage, montage, en reperaties en onderhoud aan uw zonwering zit u aan het goede adres. Voor advies en nieuwe producten kiest u Haverkamp Zonwering.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Top vakman, komt de afspraken na en bied goede communicatie.
  Kom in contact
 • RvG Bouw & Onderhoud
  RvG Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  .

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Ons zonnescherm van 7 meter is vakkundig en perfect geplaatst. Zeer tevreden. Goede communicatie en toffe gasten. Zeker een aanrader
  Kom in contact
 • WB Bouw & Techniek
  WB Bouw & Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Baarn

  Klussen bedrijf

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Wouter heeft ons super geholpen! We hadden dubbele balkondeuren die scheef ingehangen waren en bovendien een groot tochtgat. Hij heeft dit binnen een dag gefixed: deuren onder verlengd en boven ingekort; opnieuw ingehangen op gelijk niveau; al het hang- en sluitwerk uitgelijnd; nieuwe dorpels gemaakt en geplaatst volledig geïsoleerd; en netjes in de grondverf afgeleverd. Wouter werkt knetter hard door en heeft alleen zo nu en dan een lekker bakkie koffie nodig. Aanrader!!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Baarn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 909 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Baarn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Baarn

Vind vakmensen bij jou in de buurt