Vind timmermannen in Baarn

Op zoek naar timmermannen in Baarn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Baarn

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Timmerman in Baarn

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Behulpzaam, snel en toegankelijk! Hebben goed werk geleverd.
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75782 reviews
  Timmerman in Baarn

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  snel geholpen
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75148 reviews
  Timmerman in Baarn

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis. Wij doen ook complete zolderverbouwingen en alle soort timmerwerk zaam heden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Perfect geïnstalleerd volgens afspraak 4 nieuwe kunstof dakramen.
 • Hout van Graaf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Timmerman in Baarn

  Marten Graaf ZZPer bij eenmanszaak Hout van Graaf. Hout van Graaf legt de focus op het vervaardigen van meubels op maat en beschikt over een eigen werkplaats in Baarn. Naast meubelwerk verricht Hout van Graaf ook andere kluswerkzaamheden, zoals timmerwerk, sanitair en badkamerrenovaties. Bedrijfsmotto: Samen met de klant een mooi eindresultaat bereiken!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Het contact verliep goed en vlot. Met een bezoek hebben we het project doorgesproken en kort daarna kreeg ik een offerte met ik denk een correcte prijs. De uitvoering is erg goed gegaan!
 • Bouw- en Timmerspecialist Baarn B.V.
  Bouw- en Timmerspecialist Baarn B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Timmerman in Baarn

  Uw specialist in vakwerk Bouw- en Timmerspecialist Baarn is een jong en dynamisch bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren en onderhouden van uw woning en het specifieke timmerwerk wat daarbij komt kijken. We hebben ervaring in verbouwingen binnen en buitenshuis. We bieden een goede kwaliteit en een prachtig resultaat. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. We weten hoe lastig het is om de inspiratie die u heeft opgedaan door om u heen te kijken om te zetten naar de werkelijkheid. Er komt van alles bij een verbouwing kijken en u heeft daar zelf vaak de vakkennis niet voor. Dan bent u bij bouw- en Timmerspecialist Baarn aan het juiste adres, want wij hebben die vakkennis wel. Wij helpen u graag uw droomverbouwing waar te maken.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Communiceert goed, komt afspraken na. De klus snel en vakkundig uitgevoerd. Aanrader!
 • EZ Onderhoud
  EZ Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.4515 reviews
  Timmerman in Baarn

  Mijn naam is Eduard Zieltjens en ik woon met veel plezier in Soest. Als vakman ben ik beschikbaar voor particulieren en bedrijven in Eemland, het Gooi en omgeving. Sinds 1977 ben ik werkzaam in de bouw. Eerst als leerling timmerman en daarna bij verschillende werkgevers in de bouw in meerdere disciplines. Dit heeft mij zoveel ervaring opgeleverd dat ik bijna iedere verbouwing, renovatie- of onderhoudsklus aan kan nemen. Ik ben een veelzijdig vakman, die van wanten weet en niet van nonsens houdt. Ik help u graag met het vertalen van uw wensen naar een bouwkundig uitvoerbaar plan. Ik verzorg de inkoop van het materiaal, de inhuur van derden (als dit noodzakelijk is) en uiteraard een vakkundige uitvoering. Daarnaast ben ik VCA Vol gecertificeerd wat wil zeggen dat ik op de hoogte ben van de wetten en regels op het gebied van veilig werken. Bent u op zoek naar een vakman voor een grote of kleine klus ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres ! U kunt telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Eduard heeft ons top geholpen. De dorpel is vervangen en hij heeft zelfs wat extra dingen aangepast en vervangen. Top werk voor een eerlijke en doorzichtige prijs. Wij zullen hem in de toekomst zeker vragen voor andere klussen in en om het huis.
 • Charismakers
  Charismakers
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Timmerman in Baarn

  Studio Jasper denkt graag met u mee over een nieuwe intrichting, meubel of andere interieur oplossingen. Tot snel.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goede service en mooie kast!
 • Hoekje
  Hoekje
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Timmerman in Baarn

  Welcome to my profile! I am a skilled and experienced woodworker specializing in the construction of various wooden elements for both residential and commercial spaces. From kitchen installations to doors, windows, floors, and even custom wood structures, I have a deep passion for creating beautiful and functional wooden features that enhance the aesthetics and functionality of any space. With my expertise in woodworking. I offer a wide range of services tailored to meet your specific needs. Whether you're looking to revamp your kitchen with stunning wooden cabinets and countertops or enhance your home's overall appeal with unique and stylish doors and windows, I am here to bring your vision to life. In addition to my expertise in interior woodwork, I also excel in crafting outdoor wooden structures. If you're dreaming of a cozy and inviting bower in your garden or a functional and elegant dakkapel for your home, I have the knowledge and skills to make it happen. Quality craftsmanship and attention to detail are at the heart of everything I do. I take pride in delivering exceptional results that not only meet but exceed the expectations of my clients. I work closely with each individual to understand their specific requirements and preferences, ensuring that every project is tailored to their unique taste and style. Whether you have a small residential project or a larger commercial undertaking, I am committed to providing top-notch service, using the finest materials, and completing projects in a timely and efficient manner. Your satisfaction is my priority, and I strive to deliver exceptional results that enhance the beauty and functionality of your space. If you're looking for a reliable and skilled woodworker who can transform your ideas into stunning wooden creations, look no further. Contact me today to discuss your project and let's bring your vision to life!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hoekje kwam snel na de aanvraag bij ons thuis om de opdracht te bekijken. Ik had zelf een ontwerp gemaakt voor hoe ik het wilde hebben. Vervolgens kwam hij snel over de brug met een offerte en begon hij nog geen week later aan de klus. De mannen zijn uiterst gedreven om het maximale resultaat te behalen. Klanttevredenheid staat voorop. Ze waren iedere dag op tijd en werkten ontzettend hard. Ze denken ook met je mee. Na iedere werkdag ruimden ze alles netjes op, zodat het huis weer leefbaar was. Wij zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat en bevelen Hoekje ten zeerste aan. Bij ons volgende project zullen we de vakkundige mannen van Hoekje weer benaderen. Klein puntje van opbouwende kritiek; beter communiceren om de verwachtingen nog beter te managen. Dankjewel voor het mooie werk!
 • STDC Bouw
  STDC Bouw
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Timmerman in Baarn

  STDC Bouw: Familie bedrijf met ruim 30 jaar bouwkundige ervaring in uitvoering van vrijwel alle klussen, groot tot klein. Tevens (internationale) ervaring in bouwmanagement en vakantie-vastgoed ontwikkeling.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  De klus verliep goed, het was een ingewikkeld werkje, maar is uitstekend uitgevoerd. Goed resultaat en aardige mensen!
 • Klusje zo geklaard
  Klusje zo geklaard
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Timmerman in Baarn

  Klusje zo geklaard is dé specialist op het gebied van klusjes in huis. Of het nu gaat om het leggen van een laminaatvloer, het plakken van plinten, het ophangen van schilderijen, spiegels, klokken en fotolijstjes, het aansluiten van uw wasmachine, droger en vaatwasser of het monteren van kasten, tafels, stoelen en bedden. Daarnaast kan Klusje zo geklaard ook uw gordijnen ophangen en toilet- en badkameraccessoires monteren. Kortom, alles wat er nodig is om uw woning helemaal af te maken zodat u kunt genieten van een perfect afgewerkte woning zonder gedoe. Neem vandaag nog contact op om te vragen naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Klusje zo geklaard staat voor u klaar om al uw klusjes te klaren!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Anthony reageerde snel en duidelijk, was goed bereikbaar en helder in zijn antwoorden en ook in zijn aanbod. Kon mijn volledig ontzorgen door een kast bij Ikea voor me op te halen en deze daarna thuis te monteren. Alles helemaal netjes gemonteerd, netjes alle dozen afgevoerd en dus alles keurig opgeruimd achtergelaten. Ik kan deze vakman van harte aanbevelen; duidelijk, snel, komt afspraken goed na, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Baarn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1480 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Baarn

Andere vakmensen in Baarn

Vind vakmensen bij jou in de buurt