Vind verhuisbedrijven in Baarn

Op zoek naar verhuisbedrijven in Baarn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Baarn

 • Done Moving
  Done Moving
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Goedenavond, Bij Done Moving begrijpen we dat verhuizen stressvol kan zijn. We zijn hier om je te helpen bij elke stap, van inpakken tot uitpakken. Onze verhuizers zorgen ervoor dat je spullen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Onze standaardkosten zijn €125 per uur, inclusief BTW, met een 11M3-bus en 2 verhuizers. Voor grotere bussen of extra personen variëren de prijzen en je kunt altijd onze prijzenlijst opvragen voor meer informatie. Tarievenlijst Done Moving: 1. **Verhuizing met standaard 11m3 bus (2 verhuizers)**: - €125 per uur (alles inbegrepen) 2. **Verhuizing met 15m3 bus (2 verhuizers)**: - €135 per uur (alles inbegrepen) 3. **Verhuizing met 17,5m3 bus (2 verhuizers)**: - €145 per uur (alles inbegrepen) 4. **Verhuizing met 22m3 bus (2 verhuizers)**: - €150 per uur (alles inbegrepen) Extra opties: - **Extra verhuizer**: €25 per uur - **Extra Verhuisdozen aanschaffen (per stuk)**:€1,50 -10-Verhuisdozen €13 -20-Verhuisdozen €25,50 -30-Verhuisdozen €37,50 -50-Verhuisdozen €61,25 - **Inpakservice**: €10 per uur - **Montage/demontage service**: €20 per uur Neem contact met ons op voor eventuele vragen. We staan klaar om je te helpen bij een soepele en stressvrije verhuizing!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ze zijn vriendelijk en vlug te werk gegaan
 • Moerland Services
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Moerland Services wij verzorgen verhuizingen en transport in heel europa. de-montage van meubels leegruimen bezemschoon opleveren van iedere ruimte. wij hebben ruim 15 jaar verhuis ervaring goed snel en vakkundig

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Super service gehad! Hele vriendelijke hulp, alles netjes en op tijd. Absolute aanrader!!
 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Nette, vriendelijke mannen, die goed hebben geholpen met het verhuizen van een wasmachine en droger. Ze hebben zelfs alles aangesloten totdat het goed was en de oude wasmachine meegenomen. De volgende keer zal ik hun zeker weer benaderen voor een klus!
 • Multifunctionele diensten van Dijk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Ik doe als ZZP heel veel klussen maar hoofdzakelijk vloerisolatie.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Zeer vriendelijke mensen. Tevreden over het naar boven brengen van een koelkast. Zeker voor herhaling vatbaar als ik nog een klus heb.
 • Dimi's transport
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Utrecht of omgeving? Dimi's transport kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer flexibel, vriendelijk en weet van aanpakkken..
 • Valentijn Support
  Valentijn Support
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Ben je op zoek naar een Schilder, Klusbedrijf? Dan kun je in Almere bij Valentijn Support terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Valentijn werkt netjes en is zeer vriendelijk! Contact verloopt snel en afspraak is snel gemaakt. Zeker een aanrader om een klus uit te laten voeren!
 • Panga Works

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Baarn

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Baarn of omgeving? Panga Works kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • De Oostenrijker
  De Oostenrijker
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Verhuisbedrijf in Baarn

  Met mijn lange ervaring kan ik alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij nieuwe of te renoveren badkamers van A t/Z te kunnen plannen en uitvoeren. Zo heb ik een zeer ruime ervaring in sloopwerkzaamheden, opbouw, de montage van plafonds, alle noodzakelijke loodgieter werkzaamheden, aanleg van elektra, timmerwerk, stucwerk en uiteraard al het tegelwerk. Kortom, ik zorg voor een goed eindproduct voor de klanten.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Wij hadden gewild dat we Franz heel veel klussen geleden al hadden gevonden. Hij is stipt in afspraken, goed en volledig in zijn communicatie, denkt mee, oplossingsgericht en levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je kunt Franz echt met een gerust hart voor je klus vragen.
 • Conciergo B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Baarn

  We zijn een all-round klus- en renovatiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van badkamers (inclusief het benodigde tegel- en stucwerk), de montage van complete keukens en het duurzaam isoleren van uw woning. Onze teams bestaan uit ervaren vakmensen die vanuit de omgeving Amersfoort, Rotterdam en Vlissingen met zorg en oog voor detail opdrachten uitvoeren, voor zowel particulieren als bedrijven. Degelijkheid, kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Van klein tot groot, we pakken uw project graag van A tot Z aan. En dat tegen een scherp tarief - op basis van een reële urencalculatie of tegen een vaste, vooraf overeengekomen, aanneemsom. En in veel gevallen binnen 10 werkdagen inzetbaar.

 • De Klus Grossier

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Baarn

  Eenmans klusbedrijf , werkzaam en woonachtig in gooi en omstreken. Werkzaam als Zzp er bij verschillende aannemers. Variërend van tuin tot sloop, en diverse hand en span diensten. Afspraak = Afspraak Transparant

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Baarn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Baarn

Andere vakmensen in Baarn

Vind vakmensen bij jou in de buurt