Vind elektriciens in Blaricum

Op zoek naar elektriciens in Blaricum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Blaricum

 • Safe Installatietechniek
  Safe Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Safe Installatietechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Almere en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over al uw elektrische aansluitingen In uw woning, winkel, kantoor, school, pand. - Groepenkasten installeren of uitbreiden; - Stopcontacten en schakelaars aanbrengen, vernieuwen, repareren; - Verlichting aanbrengen, vernieuwen, verplaatsen; - Keukenapparatuur aanbrengen, vervangen; - Storing verhelpen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanbrengen, vernieuwen; - Alarmsysteem aanbrengen, vernieuwen; - Camera's aanbrengen, vernieuwen; - Deurbel of intercom aanbrengen, vernieuwen; - Laadpaal aanbrengen, vernieuwen; - Brandmeldinstallatie aanbrengen, vernieuwen; Neem direct contact op met Safe Installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Niet tevreden met deze mannen. Aardige gasten maar zeer amaturistisch. Ik wou goed internet in mijn huis hebben maar zij kwamen even snel paar kabels trekken aan het eind van de dag. Afspraak was om 16;00 en heren waren al om 17:30 weg. Hier hebben ze inclusief materiaal (nog geen 30m kabel) 280e voor gevraagd. Op de zolder (waar ik mijn kantoor heb en goed internet de meest belangrijk is) hebben ze de kabels niet kunnen trekken.` Afval kabels mocht ik zelf ook weggooien. Al in al snel en amaturistische service. Ik zou ze niet nog een keer inhuren.
 • MB Security4you
  MB Security4you
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Mb security4you Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, M. Boussaidi

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Mohamed Is zeer bekwame vakman, geeft goede tips en weet wat hij doet. Zeer plezierig in omgang, volgende klus zeer zeker weer bij hem. Echt een aanrader een topper!
 • Multi Elektro
  Multi Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85623 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prettig contact gehad. Opdracht netjes en professioneel uitgevoerd.
 • atech1
  atech1
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Werkervaring 3 jaar praktijk ervaring 2 jaar instructuur op school ROC Diploma's Niveau 2 monteur elektronische installatie Niveau 3 eerste monteur elektronische silme handen certificaat Niveau 4 eerste monteur wonning en utiliteit Inspectie Diploma woning en utiliteitsbouw

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Vriendelijke meneer en een echte vakman! Hij heeft er een terugkomende klant bij.
 • Sterker Elektra
  Sterker Elektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Sterker Elektra is een jonge onderneming die zich richt op elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven in en rondom 't Gooi. Of het nou gaat om een groot project of een kleine klus bij 'Sterker Elektra' krijg je altijd een uitstekende service en word er meegedacht om jou wensen zo goed mogelijk uit te voeren. Kortom... Ben jij opzoek naar een representatief, betrouwbaar gediplomeerd 'elektricien' die service, veiligheid en techniek hoog in het vaandel heeft staan. Neem dan direct contact op!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Jammer genoeg kan ik niet positief zijn over mijn ervaring met Max als elektricien. Hij kwam oorspronkelijk om mijn stoppenkasten te vervangen, waaronder één voor mijn nieuwe keuken. Helaas leek er een gebrek aan aandacht voor detail te zijn, omdat mijn oven, wasmachine en droger niet correct werden aangesloten en niet apart werden bediend. Ik heb herhaaldelijk gevraagd of alles in orde was, en Max verzekerde me dat dit het geval was. Uiteindelijk moet ik een andere elektricien inhuren om de fouten te corrigeren. Deze professional bevestigde eerder dat de installatie niet correct was uitgevoerd. Hoewel er mogelijk oplossingen zijn, beweert Max dat het niet mogelijk was om kabels langs de muren te leggen, terwijl de andere elektricien zei dat dit wel kon. Dit veroorzaakte veel frustratie en ongemak. Over het algemeen was mijn ervaring met Max daardoor niet prettig, en ik had verwacht dat hij als vakman zou weten wat hij deed. Communicatie en nauwkeurigheid waren duidelijk een probleem.
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75365 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Topper snel gemaakt en alles werkt! Heel vriendelijk!!
 • Lusani Services
  Lusani Services
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Met mijn bedrijf Lusani Services help ik graag mensen die het zelf niet kunnen, 2 linkerhanden hebben of simpelweg geen kennis hebben van de klus die geklaard moet worden. Maar het lijkt vaak moeilijker dan het is en klussen is leuk! Dus ik help je graag. Ik kan je helpen met allerlei problemen, enkele voorbeelden zijn: laminaat leggen, lampen of schilderijen ophangen, kasten in elkaar zetten of misschien wel je zolder opruimen. Maar ook (draadloze) computernetwerken aanleggen, modems installeren, computer onderhoud, televisies aansluiten, noem maar op! Naast mijn technische baan in de evenementenwereld ben ik nog op diverse momenten in de week beschikbaar, ook in de avond en daar reken ik niks extra's voor! Neem direct contact op om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Bart heeft ons super goed geholpen met diverse klussen in huis. Fijne communicatie en werkwijze. We zijn erg tevreden!
 • Tandata
  Tandata
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Elektricien in Blaricum

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima werk 👍
 • AsK-Elektro
  AsK-Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Elektricien in Blaricum

  ASKELEKTRO: Bent opzoek u naar een ervaren elektricien, Dan bent u op de juste adres . - Installatie volgens de NL normen Nen 1010 en 3140 . - Veilig werken in bezit van VCA-vol , en alles schoon achter laten. - Professionele gereedschap en materialen gebruiken. - Kwaliteit en mooie prijzen. - Afspraak is afspraak.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  zowel het voor traject als de daadwerkelijke klus super. zelfs tijdens de klus meedenken voor het mooiste en beste eindresultaat. dik tevreden dus
 • HB Elektro
  HB Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Elektricien in Blaricum

  Welkom op het profiel van HB Elektro! HB Elektro is een éénmanszaak die gericht is op alle elektra werkzaamheden op verschillende gebieden voor zowel particulieren als bedrijven. Wat doe ik zoal voor u? - Plaatsen en/of vervangen van groepenkasten en zwak en sterkstroominstallaties; - Plaatsen van data of CAI infrastructuur; - Nieuwbouw; - Renovatie; - Installatietechniek - Besturingstechniek - Telefonie en datanetwerken - Beveiliging - Verlichting - Schakelmateriaal - Domotica - etc etc. Ik biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met jarenlange ervaring en betrokkenheid wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit centraal. Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige omgeving, een optimale infrastructuur en uitstekende verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. Ik ben werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ook voor algemene klussen in en om het huis kunt u uitstekend bij mij terecht. Met vriendelijke groet, Halil Basoda HB Elektro

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Top werk!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Blaricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1278 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Blaricum

Populaire diensten

Andere vakmensen in Blaricum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt