Vind ontwerpers in Blaricum

Op zoek naar ontwerpers in Blaricum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Blaricum

 • studio kenzo
  studio kenzo
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  Studio Kenzo is een jong ontwerpbureau voor architectonische en bouwtechnische vraagstukken in het hart van de stad Utrecht. Naast out-of-the-box ideeën, pragmatische oplossingen en verrassende details krijg je van mij ook ongevraagd advies om het maximale uit ieder project te halen. Iets moois hoeft niet meer te kosten, het vraagt alleen aandacht en creativiteit. Licht, lucht en zicht zijn drie pijlers die ik in ieder ontwerp zeer belangrijk vind. Hoewel ik iedere schaal van projecten interessant vind, heb ik een bijzondere interesse in monumenten én kleine projecten met een beperkt budget waarbij het uitgangspunt een verrassend en goed ontwerp is, dat duurzaam is in materiaal en gebruik (toekomstbestendig). Ieder project verdient hierin de juiste hoeveelheid aandacht en liefde. Mijn werkzaamheden omvatten alle fases van het bouwproces, van het schetsontwerp tot en met de realisatie (bouwbegeleiding). Ik heb zeer ruime kennis van het Bouwbesluit, bestemmingsplannen, vergunningvrij bouwen en vergunningsaanvragen. Ik lever naast ontwerp- en bouwtekeningen ook 3D visualisaties waarmee het project in een vroeg stadium tastbaar wordt. Bovendien kunnen deze visualisaties gebruikt worden voor overleg met de welstandscommissie in het geval van een omgevingsvergunning. Met de bouwtechnische tekeningen kunnen vergunningen worden aangevraagd en offertes bij aannemers worden opgevraagd. Uiteraard kan ik dit ook verzorgen. Ben je zelf ook ambitieus en wil je samen iets moois maken, neem dan vooral contact met mij op.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Kenzo heeft ons zeer goed geholpen bij de de bouwtekening voor de aanbouw van ons huis. Hij heeft ons voorzien van goede adviezen en bekijkt zaken vanuit het grotere geheel. De tekeningen zijn zorgvuldig opgemaakt en glashelder. Ook qua communicatie is het makkelijk schakelen en krijg je snel een inhoudelijke reactie op je vragen en voorstellen.
 • TNA Bouw
  TNA Bouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  TNA Bouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige bouwdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, heeft TNA Bouw een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogstaand werk en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. Onze diensten omvatten; -het maken van bouwkundige tekeningen -het maken van constructieberekeningen -complete renovaties van badkamers -complete renovaties van toiletten -het plaatsen van uitbouwen -het plaatsen van dakkapellen -het plaatsen van opbouwen -het installeren van zonnepanelen -het installeren van laadpalen -het aanvragen van vergunningen Onze team van deskundige bouwprofessionals werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgerond. Wij begrijpen dat bouwen of verbouwen van een huis of bedrijfspand een belangrijke investering is en daarom bieden wij onze klanten altijd transparante communicatie en werken wij met heldere afspraken en een duidelijke planning. Door onze hoge kwaliteitsnormen, professionele aanpak en klantgerichte werkwijze, heeft TNA Bouw een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en tal van tevreden klanten. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen over uw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te helpen en u te voorzien van deskundig advies op maat

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top
 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
 • BUST V.O.F.
  BUST V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  BUST, opgericht in 2018 door Nick van Harmelen, is een energiek en gedreven architectenbureau. Gevestigd in Amsterdam, richt het bureau zich voornamelijk op de woonsector. De diverse projecten omvatten herbestemmingen van monumentaal vastgoed, luxueuze woningrenovaties en volledige transformaties van bestaande gebouwen. BUST bedient zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers met professionaliteit en toewijding.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima bedrijf. Goede communicatie. Professioneel. Houdt zich aan de afspraak. Aanrader!
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Wij hadden een eerste goede indruk van Jeroen gekregen obv kennis en ervaring. Er werd toegezegd veel ervaring te hebben met grotere tuinen en hoogteverschillen. Helaas is gebleken dat Jeroen niet de juiste vakman is. Hij heeft veel steken laten vallen! Meerdere ontwerpen ontvangen waarin niet goed werd nagedacht over looproutes, het praktisch meedenken, hoogteverschillen verwerken etc. Aangenomen om een terras opnieuw vorm te geven met hoogteverschillen. Wij zijn 12 tekeningen verder en hebben nog steeds geen goed ontwerp waar wij mee verder kunnen. Uiteraard is een architect ervoor om breder te denken, maar na verschillende gesprekken over onze wensen hebben wij diverse nieuwe ontwerpen ontvangen welke totaal niet in lijn waren. Deze architect doet maar wat en denkt met een eenvoudig ontwerp waarin zelfs het aantal m2 bestrating verkeerd staat vermeld ermee af te komen. Niet meedenkend en luistert niet. Wij adviseren deze vakman zeker niet. Werkspot is op de hoogte van deze review.
 • Designia Soest
  Designia Soest
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Designia Soest heeft de bouwtekeningen snel en vakkundig gemaakt. De aanpassingen die nodig waren voor de gemeente werden ook snel en naar tevredenheid geleverd. Tayfur is vriendelijk, behulpzaam en erg bekwaam. Ik zou Designia Soest ook in de toekomst weer vragen voor nieuwe tekenwerkzaamheden.
 • IDentity Arch
  IDentity Arch
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Blaricum

  IDentity Arch staat voor een wereld waar enthousiasme, passie en emotionele essentie samenkomen. Elk project begint met een visie, gedreven door diepgeworteld enthousiasme en een onstuitbare passie voor ontdekking en innovatie. Het gaat niet alleen om architectuur; het is de zoektocht naar de emotionele kern van elk ontwerp. IDentity streeft ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook een diepe emotionele verbinding met de gebruikers tot stand brengen.

 • Customwood
  Customwood
  Beoordeling: 4.3 van 54.352 reviews
  Ontwerper in Blaricum

  ...

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Customwood cq Lambert Rademaker heeft de opdracht prima uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Van begin tot eind liep de samenwerking prima. Lambert is flexibel en levert eerst een heel helder ontwerp in 3-D, wat ook nog weer makkelijk aan te passen is bij eventuele wijzigingen.
 • MT Delivery

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Blaricum

  3D en 2D Impressie tekenwerk woningen en omgeving. Plattegronden en doorsnedes tekenwerk.

 • RobinRocksInterior

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Blaricum

  Voor een interieurontwerp bent u bij mij aan het goede adres. Aan de hand van uw wensen maak ik een interieurontwerp. Of het nu om een kleuradvies of alleen de indeling gaat. Het totaal plaatje is ook geen probleem. Waar kan ik u mee helpen? - Sfeer - Plattegrond - Kleur-, materiaal- en meubelplan - Lichtplan - Plant advies - Al het bovenstaande samen Ik hoor graag of ik u kan helpen. Dare to create. Robin Het enige dat ik voor u wil uitsluiten is bouwkundig en technisch advies. Voor bouwkundige en constructieve tekeningen verwijs ik u door naar mijn collega's op deze site.

4.2

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Blaricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Blaricum

Andere vakmensen in Blaricum

Vind vakmensen bij jou in de buurt