Vind hoveniers in Blaricum

Op zoek naar hoveniers in Blaricum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Blaricum

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95715 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie en snel een afspraak. Goeie prijs. Bijzonder aardige man. Werkte heel netjes. Snoeiafval moest door het huis, heeft alles afgevoerd in zakken waardoor het in huis schoon bleef. TOP!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.4 van 54.45160 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn tuin is nog niet klaar want Roel is in het ziekenhuis terecht gekomen.Zijn werk is prima alleen nog niet klaar
 • ajXcelerate
  ajXcelerate
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Beste lezer, Bij AJXcelerate, ons bouwbedrijf, geloven we in het leveren van hoogwaardige en veelzijdige diensten aan onze klanten. Wij begrijpen dat elke klus anders is en daarom bieden wij een breed scala aan werkzaamheden aan, zoals schilderen, behangen, laminaat leggen, diverse klusopdrachten, hovenierswerkzaamheden, het plaatsen van raamfolie en nog veel meer. Wij zijn gepassioneerd in ons werk en streven naar het leveren van uitstekende service en kwaliteit aan al onze klanten. Onze focus ligt op het creëren van een positieve en professionele relatie met onze klanten, waarbij we hun wensen en behoeften voorop stellen. Bij AJXcelerate zorgen we voor een vakkundige en efficiënte uitvoering van elk project, groot of klein. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om u te helpen bij al uw bouw- en renovatieprojecten. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen! Met vriendelijke groet, AJXcelerate

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Levert prima werk. Komt prijsafspraak na Vriendelijk en kon snel beginnen. Houdt rekening met wensen van de klant. Aanrader! 👍👍👍
 • Texas Tree Solutions
  Texas Tree Solutions
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Hello, My name is David and I'm from Texas, I've been living in the Netherlands for 8 years now. I can speak reasonably good Nederlandse. I have 8 years of training and experience with tree work here and almost 20 year of experience in total. I can do jobs on my own, if the wood and branches can stay on site( the cheapest option) or I can arrange a truck and chipper. I am a climber and I can take care of just about any situation safty and professionally. I take pride in my work and strive for only high quality pruning and removals.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  David and his team worked professionally as they arrived on time, the work was done quick, and they left everything clean and neat. I would recommend it to anybody who would need to take care of their trees.
 • Funky Gardens
  Funky Gardens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Mijn naam is Jan Willem van der Poll. Ik heb een technische studie afgerond aan de TU Delft en een tijd als ingenieur in de olie industrie gewerkt. Naar een jaar in het buitenland te zijn geweest heb ik besloten om buiten te gaan werken. Meer met de natuur. Ik heb drie jaar bij de verscheidene hoveniers gewerkt en ben nu voor mezelf begonnen. Ik werk snel, denk mee en ben betrouwbaar. Kwaliteiten: -algemeen tuinonderhoud -advies -snoeiwerkzaamheden van bomen en struiken -kappen/rooien van bomen/stronkenfrezen -timmermanswerk (binnen en buiten) -bestrating -irrigatie -algemeen kluswerk

  Laatste review:
  Tuin irrigatie-
  Hele prettige ervaring.
 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Sultan is echt een vakman en denkt actief mee voor het mooiste resultaat.
 • Goedgroenhoveniersbedrijf
  Goedgroenhoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Blaricum

  GoedGroen Hoveniersbedrijf is gevestigd in Huizen noord-holland. Wij werken voornamelijk in de regio Gooi & Vechtstreek, Flevoland en midden Nederland. Wij werken vanaf €39.50 ex btw p.p. Afhankelijk van type klus werkzaamheden. - Tuin onderhoud. - Gazon onderhoud. - Vijver onderhoud. - Beplanting plan. - Tuin aanleg. - Aanleg kunstgrasvelden. - Border aanleg. - Wolkenhagen. - Bloeiende vasteplanten borders. - Tuin ontwerp. - Hout bouw projecten o.a. terras overkappingen, vlonders etc - tuin advies op maat. - onkruid bestrijding. Tevens worden wij regelmatig ingehuurd door verschillende hoveniers bedrijven die het onderhoud van tuinen uitbesteden aan ons. Hierbij kunt u denken aan; snoeiwerkzaamheden, tuin aanplanten, Gazon onderhoud, de tuin onkruid vrij maken. Beplantingsplan maken etc. Tegel er uit, plant er in. Goedgroenhoveniers.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Top service en heel vriendelijk bedrijf
 • DH Verbouw en Onderhoud
  DH Verbouw en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Blaricum

  DH Verbouw en Onderhoud kan u helpen met ruim variërende kleine en middelgrote klussen in en om uw huis. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We zijn heel tevreden met uitgevoerde klus: het aanleggen van een klein terrasje in onze voortuin. Het ziet netjes uit. Danny is een bekwame klusman, denkt met je mee, geeft goed advies, werkt netjes en precies. Kortom: zoek je een klusman? Zoek niet verder!
 • JVDH Groenonderhoud
  JVDH Groenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7554 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Beste lezer, Hierbij een korte introductie over mezelf: Ik ben Jairo van den Heuvel. Ik ben 24 jaar oud. Ik haal bomen weg als ZZP-er. Ben nu 5 jaar actief bomen in het bomen rooien en heb hierbij de nodige kennis van de boom op gedaan om de boom veilig te verwijderen zonder een schade te maken. Wordt er toch een schade gemaakt (ga ik niet van uit) dan ben ik daar tegen erg goed verzekerd en los ik dat ook keurig weer op zodat alles in de zelfde staat weer wordt op geleverd. Min de boom dan natuurlijk. Heeft u een boom in u tuin die te groot is geworden? Een struik die te groot is geworden? Of heeft u tuin misschien een winterbeurt nodig? Geen boom is te groot of te gek voor mij. Tevens doe ik ook het grondsnoeien bijvoorbeeld heggen en struiken, borders netjes maken en onderhoud. Ook beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan gereedschap, zodat wij op de juiste en veiligste manier ons werk kunnen doen.  Dus heeft u nog een tuin die toe is aan een flinke beurt, zoek dan niet verder en neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een praatje te maken en de toekomstige werkzaamheden te bespreken.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jairo heeft prima werk afgeleverd. Heeft de boom en de struik op vakkundige manier verwijderd, het hout netjes afgevoerd en de tuin keurig achtergelaten. Er bevonden zich veel tuinen rondom de bewuste boom, maar niemand heeft er last van gehad. Geen enkele tak viel verkeerd. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
 • Hof van Edens
  Hof van Edens
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Hovenier in Blaricum

  Mijn naam is Nico Edens en ik ben eigenaar van Hof van Edens. Ik heb jarenlange ervaring op diverse gebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan; Laminaat en plinten leggen (inclusief ondervloer) Schilderwerk (binnen en buiten) Meubels in elkaar zetten (bijv. woonwarenhuizen) Allerlei klussen in en om het huis (lampen ophangen, gordijn rail etc.) Maar ook; Tuinwerk (ophogen, stronken uitgraven etc) Tuinonderhoud (gras maaien, snoeien, beplanting etc.) Schuttingen zetten Tegelwerk Ik werk vakkundig en snel en ik zal er mijn uiterste best voor doen, dat u als klant, tevreden bent over mijn werk. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Tuinpoort netjes gerepareerd, beter dan ik verwacht en voor redelijk prijs.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Blaricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 970 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Blaricum

Andere vakmensen in Blaricum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt