Vind hoveniers in Blaricum

Op zoek naar hoveniers in Blaricum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Blaricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 674 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Blaricum

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 4.9 van 54.95567 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Serkan en zijn collega's waren op tijd, vriendelijk en duidelijk, gaven advies en hielden rekening met onze wensen en situatie. Resultaat mag er ook zijn, prima ervaring!
 • Nijenhuis tuinadvies

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 3.9 van 53.9554 reviews

  Nijenhuis Tuinadvies is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Wij werken met natuurlijke materialen en zijn eco-gecertificeerd.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Was snel beschikbaar voor het verwijderen van onze kersenboom. Achteraf gezien hoefde, na overleg, de boom niet helemaal weg! Superblij!
 • Sultan bestrating

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews

  WIJ BRENGEN UW IDEEËN TOT LEVEN!! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestraten en aanleggen van mooie en duurzame tuinen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Uitstekend!! Wat een topper, vakman en zeer creatief, denkt heel goed mee, onze achtertuin een voortuin zien er weer prachtig uit! Echt een aanrader!
 • Goedgroenhoveniersbedrijf

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  GoedGroen Hoveniersbedrijf is gevestigd in Huizen noord-holland. ik werk voornamelijk in de regio Gooi & Vechtstreek, Flevoland en midden Nederland. werkzaamheden. - Tuin onderhoud - Vijver onderhoud - beplantings plan - border aanleg - wolkenhagen - bloeiende vasteplanten borders. Ik word vaak ingehuurd door verschillende hoveniers bedrijven die het onderhoud van tuinen uitbesteden aan mij. hierbij kunt u denken aan; snoeiwerkzaamheden, tuin aanplanten, Gazon onderhoud, de tuin onkruid vrij maken. Beplantingsplan maken, Tegel er uit, plant er in! Het is mijn passie om uw tuin goed groen te maken en te houden.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snelle reactie, goede prijs, snel beschikbaar.
 • AJ Tuinen

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews

  AJ Tuinen begon in 2011 als hoveniersbedrijf met de focus op tuinaanleg. Dit doen we nog steeds met veel plezier. In 2013 hebben we ons gespecialiseerd in de boomverzorging. Ook houtbouw in zijn diversiteit (maatwerk) is onze specialiteit. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet Arjan

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Het was prettig om samen met Arjan in gesprek te gaan over de tuin. Goed luisterend naar mijn wensen gecombineerd met de inzichten en ervaring van Arjan heeft een mooi eindresultaat opgeleverd. Al werkende aan de tuin was er ruimte om dingen aan te passen of tegen meerwerk toe te voegen, maar altijd in overleg. Arjan gaat voor diversiteit in materiaal en beplanting. Arjan heeft het doel om een mooie tuin aan te leggen naar de wens van de opdrachtgever, maar wil er zelf ook achter staan.
 • Yardin

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Top!
 • Hogenboom Tuinen

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Wij zijn een jong gemotiveerd en vakbekwaam hoveniers bedrijf. Ons werkgebied is voornamelijk Gooi en Vechtstreek maar daar buiten om is veel mogelijk! Wij werken met alle mogelijke materialen en zorgen voor een nette werkvloer en een mooi eindproduct. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: -Bestrating verwijderen -Tuin opschonen -Bestrating leggen -Grondwerk -Tuinaanleg -Tuin onderhoud -Ontwerp -Levering van tuinproducten/materialen -Bouwen vlonders/overkappingen -Reinigen van Hardhouten vlonders door middel van mosdoders, dus zonder hogedrukspuit -Onderhoud bedrijventerrein -Plantenbakken op maat maken Meer weten over Hogenboom Tuinen? Neem contact met ons op! Met vriendelijke groet, Jelle Hogenboom

  Laatste review:

  Jelle is behalve een harde werker, ook een echte meedenker. Hij heeft veel inzicht, geeft adviezen en tips en heeft goede kennis van bomen/planten en bloei/snoeiperiodes. Of het nu gaat om een tuin aanleggen of enkel snoeiwerk, hij doet het allemaal met evenveel passie!
 • Viridi Works

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews

  Goedendag, Bij Viridi Works kunt u terecht voor uw tuinrenovatie en onderhoudsklussen in Noord- en Zuid-Holland. Door jaren actief te zijn in het hoveniersvak, hebben wij de nodige ervaring verzameld om met zekerheid uw tuin aan te leggen, op te knappen of te onderhouden. Met passie regelen wij uw klus van ontwerp tot aan aanleg. Daarbij hanteren wij een vaste prijs zonder onverwachte kosten. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking! Viridi Works

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Sam heeft de bestrating van mijn tuin gedaan en het resultaat is prachtig. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk, communiceert goed en levert uitstekend werk tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader! 👌
 • Kaloyan Hristov

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Ik doe vooral tuinwerk in de regio van Hilversum en omstreken. Ik heb ervaring in tuin onderhoud zoals snoeien, maaien, planten overplaatsen, tuin hek maken, overkappingen monteren, tuinhuisjes in elkaar zetten, grasmatten aanleggen, bestraten, stenen weghalen , grindpaden aanleggen en hout hakken handmatig voor openhaard hout of bij grote hoeveelheden met een machine. Ik heb gereedschap voor bovenstaande werkzaamheden. Voertaal graag Engels. (Ik spreek wel een beetje Nederlands :)

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Het was heel prettig om met deze mannen te werken. De afspraken werden nagekomen, ze lieten elke dag de werkplaats netjes achter en er werd meegedacht over ideeën en oplossingen. Daarbij werden kleine dingen gedaan die niet waren gepland, waaruit bleek dat ze zelf belangrijk vonden dat ook de details goed geregeld waren en jij als klant tevreden bent. Ik raad deze mannen zeker aan!
 • Onderhoudsbedrijf van Efferen

  Hovenier in Blaricum

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  .

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Opdracht uitgevoerd door dit bedrijf. Prima afspraken, snel uitgevoerd, werk ziet er netjes uit. Ik zou dit bedrijf weer inhuren!

Populaire lokale hoveniers in Blaricum

Andere vakmensen in Blaricum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur