Vind Slotenmakers in Eemnes

Op zoek naar Slotenmakers in Eemnes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Eemnes

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Slotenmaker in Eemnes

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Jermaine is een top gast. Denkt mee en geeft advies. Ik had de app nog niet geïnstalleerd en ik kreeg al een telefoontje. Binnen een klein uurtje was hij bij het adres. Snel en vakkundig. Jammer dat hij alleen maar sloten doet. Want ik had hem graag willen vragen voor wat andere werkzaamheden. Jermaine thnx man. Voor je snelle service. Ik raad je aan iedereen aan. Je telefoonnummer heb ik opgeslagen.
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Slotenmaker in Eemnes

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
 • Deenik Timmerwerken
  Deenik Timmerwerken
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Slotenmaker in Eemnes

  Goede dag, Mijn naam is Mitchell Deenik, zelfstandig all-round timmerman met kennis in de bouw-sector. Kort geleden een bedrijf gestart, met als eind doel, de mensen helpen en begeleiden of adviseren. U kunt bij mij terecht voor al uw bouw, onderhoud en service. Makkelijk te bereiken via Facebook/Instagram, en uiteraard via Werkspot. Heeft u een klus die geklaard moet worden? Ook loodgieters werk, stucadoors werk, electra werk of tegel werk is geen probleem. Deenik Timmerwerken is omcirkelt met professionals. Vragen? Vind mij op de social-media accounts, en wie weet tot dan. Mitchell Deenik Deenik Timmerwerken.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Heeft goed werk geleverd, hij is plezierig in communicatie.
 • Ugga Dugga Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eemnes

  Ugga Dugga Bouw is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman nodig hebt in Eemnes en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5583 reviews
  Slotenmaker in Eemnes

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten. - Meerpuntssluitingen. plaatsen compleet gemonteerd skg3 - Service en onderhoud. vve en bedrijven - Spoedservice. - Inbraakschade herstellen. - binnen kozijnen plaatsen - binnen deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -raam sluitingen ook voor plaatsen van ramen . Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, werkt netjes en keurig eindresultaat voor een goede prijs!
 • HORTUS DOMUS
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Slotenmaker in Eemnes

  Hortus Domus Ruim 20 jaar ruime ervaring in alle veel voorkomende klussen in en rondom uw huis in het Gooi en omstreken! Van schilderij ophangen tot complete renovatie van uw badkamer, van schilderwerk binnen en buiten tot aanleg/onderhoud van uw tuin. Ook voor spoedklussen zijn wij bereikbaar.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Peter heeft de klus keurig geklaard. We waren heelemaal blij met het resultaat van zijn werk. Het contact verliep ook heel makkelijk
 • Muki All-Round Schilder en klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eemnes

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf nodig in Laren of omgeving? Muki All-Round Schilder en klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. Ik ben trots op het vakwerk dat ik aan elke klant lever. Neem contact met mij op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Mijn huidige klanten bevinden zich voornamelijk in Gooi- en Vechtstreek en omgeving.

 • KlusHof
  KlusHof
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Eemnes

  KLUSHOF is al sinds 2016 actief in Amsterdam, Sinds kort is KLUSHOF ook actief in het Gooi. Onder de werkzaamheden vallen onderander; - Aannemer - Timmerman - Loodgieter - Tegelzetter - Stucadoor - Schilder - Dakdekker Neem contact met mij op en ik help u graag verder.

 • Klusbedrijf Cas&Co
  Klusbedrijf Cas&Co
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Slotenmaker in Eemnes

  Klusbedrijf Cas&Co. - Timmerman 🪚 7 Jaar Ervaring - Sloten specialist 🔐 3 Jaar Ervaring - Loodgieter 🛠️ 2 Jaar Ervaring - Elektrischien 💡 1 Jaar Ervaring - Heftruck/reachtruckcertificaten 🚨

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  I have 2 doors need to be fixed, Jesse handled them very well. He's really an expert in his field, he know what he's doing, and gave me a very detail information regarding my problem. Definitely will call him if I have something related in the future. Well done Cas&Co!
 • DAN verbouwt en onderhoudt
  DAN verbouwt en onderhoudt

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eemnes

  DAN verbouwt en onderhoudt, ondersteund u met diensten voor de kleine zaken. Of het nu gaat om het repareren van een leiding, het ophangen van een kastje, het afhangen van een deur, of de talloze andere praktische zaken, onze klusjesman komt graag bij u langs.

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Eemnes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 120 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Eemnes

Andere vakmensen in Eemnes

Vind vakmensen bij jou in de buurt