Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind elektriciens in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar elektriciens in Ouderkerk aan de Amstel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Ouderkerk aan de Amstel

 • PG Telecom & ICT

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.4 van 54.4587 reviews

  PG Telecom & ICT Ik ben Pritam en werkzaam als elektriciën en ICT. Ook kunt u bij ons terecht voor het bekabelen van elektra en datakabels. Voor eventuele andere klussen kunnen wij altijd in overleg voor u doen. -Bekabeling -Computer reparaties -Stopcontacten plaatsen -Lampen plaatsen -Elektra werkzaamheden -Wifi netwerk aanleggen of uitbreiden -Objecten ophangen -Audio installaties -Philips Hue systemen installeren PG Telecom & ICT

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Erg blij met de buitenverlichting. Werkt goed! Duidelijke communicatie en prettig persoon. Ook de buitenstop contacten goed gemonteerd. Aanrader!
 • Gb-elektro

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Een nieuw en jong bedrijf voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Super goede service en prijzen. We zullen Yassine voor klussen in de toekomst weer inschakelen! 100% aan te raden
 • Mb elektrotechniek

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 5 van 55533 reviews

  Bent u op zoek naar een ervaren elektricien? U bent bij ons aan het juiste adres voor uw Elektra klussen, , waarom? # jaren ervaring. # Elektrotechniek (Diploma's). # Brandveiligheid (Diploma 's). # VCA Vol. # Advies aan onze klanten geven en natuurlijk meedenken ..! #Werken volgens de normen bijvoorbeeld Nen 1010 en 3140 . # veilig werken, en alles schoon achter laten. # professionele gereedschap en materialen gebruiken. # kwaliteit en mooie prijzen. # afspraak is afspraak. Een paar voorbeelden van onze installaties ,zijn : # vernieuwen van elektrische installatie in de hele woning. # Groepenkast uitbreiden of vervangen. # installatie aanpassingen voor nieuwe keukens. # Kookgroep en perilex monteren. #Elektra storingen oplossen. # het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal. # lampen ophangen of monteren. # wegwerken van de bekabeling en opbouw installatie. # verplaatsen van stopcontacten en schakelaars. # Opbouw stopcontacten en schakelaars veranderen naar inbouw. # tuin verlichting en stopcontacten. # Het aanleggen van data netwerk, bijvoorbeeld: Cat 5e en Cat 6 en Cat6a. # connectoren en RJ45 aansluiten en doormeten. # tv singiaal en de aansluitingen op de juiste en gewenste plek monteren.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Binnen 5 minuten na het plaatsen van de klus nam Mohamed al contact met mij op. Dezelfde dag de dimmer geplaatst. Mohamed is super snel, zorgvuldig en zeer vriendelijk. Een absolute aanrader!
 • Teunissen Techniek

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews

  Goedendag, leuk dat u even op de site kijkt. Firma Teunissen-Techniek sinds 1980 een elektrotechnisch buro met zeer veel ervaring waar de klant zeker zijn voordeel mee kan doen, zoals snel storingen oplossen, zeer scherp inkopen van materialen. Ehhh en nee wij zijn geen klusbedrijf die net op de markt zijn gekomen . Zeer veel ervaring in burgerwerk.alsmede in de kantorenbranche. Momenteel doen we zeer veel keuken installaties en zekeringkasten Toenmalig Hyves had ik volledig in onderhoud, sterkstroom alsmede de data installatie. Het pand heb ik nog steeds in onderhoud met een ander bedrijf erin. Ook zeer veel ervaring in instaleren van kleine bedrijfspanden en winkels alsook lichtplan maken Kortom een oude rot in het vak! Bij mij geldt afsp raak is afspraak en uiteraard garantie op mijn werk. Met vriendelijke groet Henk Teunissen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Helder in communicatie, reageert snel op mail. Werk zeer snel en voor zover ik kan beoordelen kundig uitgevoerd, het ziet er in ieder geval super uit.
 • Luc's Klusdienst

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Werkzaam in regio Amsterdam/Amstelland. Zakelijk inzetbaar bij interieur bouw/onderhoud voor horeca, kantoor, winkel en vastgoed. Particulier allround inzetbaar. Betrouwbaar, bekwaam en betrokken! KLUSSEN & DIENSTEN: - Meubel & Keukenmontage - Badkamer & wc renovatie - Tuinhout & overkapping - Parket & laminaat - Onderhoud & reparaties - Schilderen & behangen - Techniek & installatie - Transport & levering - Computer & netwerk

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Luc werkt netjes. Rustige vriendelijke man. Denkt ook aktief mee over oplossingen.
 • Fentech

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Top ervaring! Snel in afspraak maken en de klus klaren.
 • Multi Elektro

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.7 van 54.75463 reviews

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Ik ben heel erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Het contact vooraf van en tijdens de werkzaamheden verloopt prettig en de afspraken worden nagekomen. Ter plaatse wordt nog even goed doorgenomen hoe je het exact wilt hebben en vervolgens worden de werkzaamheden keurig uitgevoerd waarbij ook oog is voor het netjes houden van je woning. Als er even iets tegenvalt, dan zorgt hij voor een oplossing. Hij levert kwaliteit af en kiest niet voor de luie methode....hij wil het goed afleveren. Ik raad hem iedereen aan, zeer tevreden!
 • MC Elektraservice

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  Elektra aanleggen moet goed en veilig gebeuren. Als uw elektriciteit niet helemaal naar behoren werkt, kunt u beter een vakman laten komen. Wij zijn een gekwalificeerd team die al uw elektra werkzaamheden professioneel en veilig kan uitvoeren. Dankzij ons deskundig en goed opgeleid personeel kunnen wij ten alle tijden aan al uw wensen en behoeften voldoen en is ons advies altijd op maat. Bovendien ontvangt u 5 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tevens bezitten wij SEI-erkenning van de stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) U kunt bij ons terecht voor al uw elektra werkzaamheden thuis. Van aansluiting van uw kookplaat tot volledige elektrische installatie aanleggen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  MC Elektraservice krijgt 4 sterren voor communicatie, aan de afspraken houden en algemene betrouwbaarheid omdat onze eerste afspraak door verkeerde communicatie misliep. Maar dat werd de volgende dag goed gemaakt door een perfect uitgevoerde klus die er beter uitzag dan gedacht en veel sneller klaar was dan geplanned. Prima werk en ik zou hem zo weer inhuren.
 • Signal Service

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews

  SIGNAL SERVICE. Wij zijn al sinds 1992 gespecialiseerd in het plaatsen van elektronische beveiligingssystemen. Daar de vraag naar diverse elektra werkzaamheden toeneemt kunnen wij dit ook realiseren. Daar ik al enkele jaren samenwerk met iemand uit de bouw zijn zelfs kleine bouwaanpassingen/afwerkingen geen probleem. Tevens werken we met een stukadoor samen om na het frezen de muur af te kunnen stuken. Dus ........kennis alom. Voor vragen e/o opmerkingen zijn wij altijd bereid deze nader toe te lichten d.m.v. een bezoek e/o vrijblijvende offertes. Enkele mogelijkheden: -Het plaatsen van een inbraaksysteem (zowel bekabeld als draadloos) -Het plaatsen van een inbraaksysteem in combinatie met brand -Aansluiting naar een meldkamer toe (via tel.lijn of internet) -Het plaatsen van draadloze paniek-, overval e/o medisch assistentie knoppen. -Het afsluiten van een servicecontract voor deze installaties -Het plaatsen van standalone koolmonoxidemelders (losse melders) -Het plaatsen van standalone rookmelders (losse melders) -Het plaatsen van intercomsystemen (met of zonder beeld) -Het plaatsen van infrarood schakelaars voor verlichting zowel binnen als buiten -Diverse elektra werkzaamheden voor zowel binnen als buiten o.a. -Ophangen lampen -Buitenverlichting en stopkontakten plaatsen -Stopkontakten en schakelaars plaatsen binnen -Bekabeling e/o inbouw schakelaars/stopkontakten in de muren frezen en (ver)plaatsen (stuken is ook een mogelijkheid) -Draadloos schakelen -enz. Voor grotere elektra opdrachten (nieuwe groepenkast, hoogspanning, ) werken wij samen met een erkent en gecertificeerd installatiebedrijf. Spreekt dit u aan of heeft u nog andere wensen?........Neem gerust contact met mij op via Werkspot voor eerlijk advies en een passende vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, Wim Roest

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Uitstekende ervaring. Goede communicatie, Kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend. Wim heeft bij ons stroompunten op zolder omgelegd, Spotjes geplaatst, dimmers geplaatst, wandschakelaars in gebouwd, stopcontacten ingebouwd. Wim denkt goed met je mee en geeft je goede adviezen. Als er weer een klus met stroom moet gebeuren weten we wie we moeten bellen.
 • Kensy Totaal Techniek

  Elektricien in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.4 van 54.4539 reviews

  KENSY Totaal Techniek is een allround technisch klus bedrijf, werkzaam in Amsterdam en omstreken. Na 30 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst als elektro en CV monteur, heb ik 4 jaar geleden er voor gekozen om mijn eigen bedrijf te starten. Eventueel in samenwerking met betrouwbare vaklui uit mijn uitgebreide netwerk, kunt u bij mij terecht voor al uw werkzaamheden in elektro techniek en CV-, water-, gas-, loodgieter- en algemene klussen. KENSY Totaal Techniek staat garant voor een uitstekende prijs en uitmuntende kwaliteit. Mocht u interesse of meer vragen hebben, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen op H.Kenswil

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Erg fijn en goed geholpen! Ik kreeg binnen enkele minuten al een belletje en de afspraak kon meteen gemaakt worden om mijn stopcontacten geaard te maken. Erg tevreden en netjes gewerkt.

Populaire lokale elektriciens in Ouderkerk aan de Amstel

Andere vakmensen in Ouderkerk aan de Amstel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur