Vind loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel

 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Hele goede ervaring, snel probleem opgelost, professioneel en vriendelijk, Aanrader!
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555175 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, vriendelijk en met garantie. Richard heeft onze kraan prima gefixt en we zijn blij met zijn werk.
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9569 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Wallenburg Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen! Dankjewel!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35414 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en de opdracht top uitgevoerd.
 • Hofjes Riolering
  Hofjes Riolering
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Mijn bedrijf bestaat uit garantie als het gaat om riolering ontstoppen, jaren lange ervaring maakt mij de top monteur die ik ben. Om mijn eigen bedrijf een boost te geven begin ik hier op werkspot.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Goed contact, vaste prijs en snel ontstopping verholpen. Super fijn!
 • Stiebe
  Stiebe
  Beoordeling: 5 van 55561 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  - Reparatie (inbouw) spoelreservoirs. - Vervangen van spoelmechanisme / vlotterkraan Geberit - Wisa - Grohe - Plieger Bij directe aanvragen s.v.p. vermelden om welk merk en type het gaat. - Ontstoppingswerk gootsteen - wastafel - doucheputje. - Vervangen van kranen. - Gasfornuis aansluiten en lek detectie. Vaste tarieven.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Lekkage aan de spoelreservoir van 2 toiletten prima opgelost. Was uiteindelijk een uitdagende klus omdat onderdelen van een toilet uit de jaren '90 moeilijk te krijgen/vinden zijn of soms niet compatibel zijn. Stef bleef volhouden en is zelfs 3x terug geweest om het goed af te ronden. Erg tevreden en scheelt uiteindelijk flink op de waterrekening doordat de lekkage is gestopt. Fijne vakman.
 • Rioolned.
  Rioolned.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Goede middag, fijn dat u een kijkje neemt op mijn profiel van werkspot, ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Vince den Hartog, Ik ben 3 jaar geleden mijn eigen rioleringsbedrijf / loodgieters bedrijf begonnen en voer dit met veel passie uit. Ik heb ook echt affiniteit met het werk en sta voor elke klus open. U kunt tussen 17.00 en 07.00 ook gebruik maken van de 24/7 service die ik aan bied, omdat ik uit ervaring weet dat ongelukjes meestal niet gebeuren tijdens 07.00 en 17.00. Ik heb mij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in riool renovatie, dus is uw riool toe aan deel-vervanging, herstel of dient deze geheel gerenoveerd te worden, dan is dat uiteraard mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of via werkspot contact met mij opnemen. Rioolned is de specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer en leidingen. Betrouwbaarheid, transparantie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Jouw tevredenheid en vertrouwen is onze drijfveer. Als je niet tevreden bent over onze service, doen wij er alles aan om hier verandering in te brengen. Wij werken dan ook met zorgvrij garantie. We vertrekken niet eerder dan wanneer jouw rioolproblemen naar tevredenheid zijn opgelost en je hebt 3 maanden garantie! met vriendelijke groet, Vince den Hartog

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Alles liep prima, snel en netjes.
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Prima geholpen. Laat goed zien wat er aan de hand is. Werkt netjes. Probleem is opgelost. Als er weer iets is bellen we hem weer.
 • YTH-loodgietersbedrijf
  YTH-loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goed verholpen!
 • De kracht van de cv
  De kracht van de cv
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel

  " DE KRACHT VAN DE CV " Amsterdam Loodgieterswerk - Verwarming - Ventilatie - Verstoppingen - Sanitair - vuilwaterpompen 100% Garantie

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle, vriendelijke en duidelijke service. Vanaf het eerste moment werd ik, voor een redelijke prijs, meegenomen in communicatie en planning. Ondanks een enorme file, bleef hij vriendelijk en duidelijk. Klus is uitstekend uitgevoerd en snel gedaan. Lekkage is verholpen en klus is netjes uitgevoerd. Ik weet wie ik inhuur voor mijn volgende klus!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2501 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Ouderkerk aan de Amstel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Ouderkerk aan de Amstel

Vind vakmensen bij jou in de buurt