Vind domotica specialisten in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar domotica specialisten in Ouderkerk aan de Amstel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Ouderkerk aan de Amstel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 97 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Ouderkerk aan de Amstel

 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Caox kabel doorgetrokken en aangesloten. Maarten is een rustige en secure vakman. Hij denkt in oplossingen, legt uit wat ie doet en heeft alles bij zich om de klus te doen. Hij is goed voorbereid.
 • ISAV

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 5 van 555124 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super professioneel, netjes, vriendelijk. Heeft onze tv kaarsrecht opgehangen en internet verbinding geïnstalleerd. Wij zijn heel tevreden!
 • Fentech

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Gebeld, gemaild, nooit meer een reactie gehad.
 • Tandata

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Everything was done nicely! Excellent work!
 • Teunissen Techniek

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews

  Goedendag, leuk dat u even op de site kijkt. Firma Teunissen-Techniek sinds 1980 een elektrotechnisch buro met zeer veel ervaring De specialisatie is storingen localiseren en oplossen Zekeringkasten berekenen en bouwen en natuurlijk ook plaatsen En het pulsen van een aardpen tbv de hoofdaarding. Advies werkzaamheden. Met vriendelijke groet Henk Teunissen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Snelle reactie, kon dezelfde middag nog aan de slag. Vriendelijke man, snel gewerkt. Tot zo ver dus positief. Bij een recente storing bleek bij een controle door een UPC-monteur dat de kabels in de coax-aansluitdoos onjuist gemonteerd waren (letterlijke woorden UPC-monteur: "beginnersfout"). Wat mij betreft dus laatste keer.
 • The Cable Guy

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews

  Wij installeren Tv, Hifi, Bose, Ziggo,Horizon,KPN, Sonos, CI+,Chromecast, Universele Afstandbedieningen, Kodi, Apple, Router, Mediabox en nog veel meer. Voor Aankoopadvies, installatie, Kalibratie en Reparatie van uw Tv, Inclusief haal en breng service bij u thuis. (20 jaar ervaring) Tevens zijn wij gespecialiceerd in de Reparatie van allerhande tv's met haal en Breng service.En sinds kort ook gespecialiseerd in het Kalibreren van uw Tv volgens de ISF norm. Informeer naar de prijzen. Met vriendelijke groet: The Cable Guy

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  De storing in mijn thuisnetwerk is goed verholpen, zodat mijn slimme apparaten weer zichtbaar werden en gebruikt konden worden. Verder installeerde Patrick mijn deurbel (Nest). Patrick kon op korte termijn komen en werkte ontspannen. Erg fijn!
 • Jurrien Consulting B.V.

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  ZZP-er voor kleine klussen. Elektra als specialiteit. Kleine reparaties geen probleem. Thuis beheer ik onze monumentale boerderij en twee verhuurde panden. Recent de elektra aangelegd van de zorgwoning op het erf met NIKO domotica. Daarom ben ik handig in alle hande klussen in en om het huis. Mijn opleiding is HTS elektrotechniek, gewerkt in de ICT en vele cursussen gevolgd.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Heel positief, Henk was keurig op tijd, heel relaxte man die de opdracht keurig heeft uitgevoerd voor een prima prijs.
 • Handy Anthony

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews

  Alvorens u besluit mij aan te nemen als monteur, graag alle informatie bijsluiten, i.v.m. werkspotkosten die in rekening worden gebracht. U heeft een elektrische auto aangeschaft, maar nog geen elektrische laadpaal of deze niet geïnstalleerd? Geen paniek, deze kunnen wij door een gecertificeerde monteur laten installeren. Nog geen elektrische laadpaal, ook hier kunnen wij u in adviseren. Basis installatie • Installatie wandmontage; • Muurdoorboring; • Voedingskabel tot 5 m; • Graafwerk tot 5 m; • Mantelbuis tot 5 m; • Aardlekautomaat; • Meerwerk op basis van schouwing (deze kosten worden conform het meerwerk aan u gefactureerd); • Arbeidsloon; • Voorrijkosten (in Nederland exclusief Waddeneilanden). Foto's van de meterkast, de plaats waar de laadpaal komt te hangen en de route van meterkast naar laadpaal. De kosten van de basisinstallatie zijn afhankelijk van de extra werkzaamheden en het materiaal ook wel meerwerk genoemd Wanneer er teveel onduidelijkheden zijn en er op afstand geen schouwing kan plaatsvinden is het verstandig om een fysieke schouwing uit te voeren. Voor een schouwing op locatie worden er kosten in rekening gebracht. -Wilt u de kabels of snoeren niet in het zicht hebben, maar netjes weggewerkt hebben? Handy Anthony kan ook hier u van dienst zijn. Kabels en snoeren worden weggewerkt door middel van kabelgootjes of loze leidingen (indien aanwezig). Internetkabels(UTP), tv kabels(COAX), telefoonkabels en HDMI-kabels op maat gemaakt of geleverd, zijn ook één van de vele opties die aangeboden worden. Hebt u last van signaalverlies, ook hier kan naar gekeken worden. Uitsluitend wordt er gewerkt met KemaKeur materiaal, kabels met het KabelKeur Logo en nagemeten met gekalibreerd meet apparatuur. -Al ons materiaal komt bij de Technische Unie vandaan. Geen aliexpress materiaal!!! Wat kunt u verwachten: ** Vrijblijvend een offerte aanvragen ** Het installeren en of monteren van uw apparatuur ** De bekabeling van uw internet aansluiten ** Het vakkundig wegwerken van de bekabeling U betaalt geen hoge voorrijkosten. Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Handy Anthony Werkzaam in: Amsterdam en omstreken. Werktijden: Maandag - Vrijdag van 07:30 - 17:30 Weekend: Op afspraak.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Een eerlijk en goed advies.
 • More Than Electra

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews

  More than electra is een electra bedrijf gevestigd in Amstelveen en bestaat al vanaf 2014. Ik heb 16 jaar ervaring in electra,alarm,camera’s,intercoms en data. ik ben zeer flexibel naar de klant toe. Ik ben pas klaar met me werkzaamheden als de klant tevreden is.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goed geholpen. Alles volgens afspraak. Er wordt ook meegedacht voor de beste optie. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
 • E.M.Krind

  Domotica specialist in Ouderkerk aan de Amstel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews

  Deze eenmanszaak staat voor hoge kwalitet en garantie.U kunt bij mij terecht voor alle elektra werkzaamheden.Zoals het vervangen van groepenkasten of het uitbreiden hiervan.Het verplaatsen of installeren van wandcontactdozen en schakelaars.Een complete licht installatie Het installeren van intercomsystemen,tv -telefoon en internet aansluitingen. ook voor storingen bent u hier op het juiste adres.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en raad hem van harte aan.

Populaire lokale domotica specialisten in Ouderkerk aan de Amstel

Andere vakmensen in Ouderkerk aan de Amstel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur