Vind stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroen is een professional. Duidelijke en betrokken communicatie en adviezen, komt afspraken na en levert uitstekend resultaat. Volgende keer hoeven we niet meer op werkspot! Jeroen, hartelijk dank, hier gaan we jaren lang plezier van hebben. (2 terrassen met waaltjes waarvan 1 in doorlopende cirkel rondom een trap met verlichting)
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door verzakking van de 2 parkeerplaatsen was het nodig om ze voor een deel op te hogen zodat alles weer netjes aansloot tot aan de gevel. Mantjes tuinen heeft de klus vlot en strak geklaard! Top! Wij zitten er weer netjes bij.
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Danny is verantwoordelijk, de communicatie verliep zeer goed en heeft de klus netjes afgerond. Zeker een aanrader!
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vriendelijke, kundige bestraters. Paar kleine tegenslagen maar prima opgelost. Paar dingetjes had ik mijn twijfels over maar hun uitleg klinkt plausibel en aannemelijk. Ze hebben genoeg ervaring om te weten wat de beste oplossing is voor het mooiste eindresultaat. Ik kan Baas Bestratingen zeker aanraden.
 • Ricardo Schuurman Dienstverleningen
  Ricardo Schuurman Dienstverleningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Ricardo Schuurman dienstverleningen/RS loonwerk, wij voeren werkzaamheden uit voor zakelijke en particulieren klanten. Wij zijn gewend om met het juiste en perfecte materiaal aan de gang te gaan, als de klant hier mee akkoord gaat. wij voeren de volgende werkzaamheden uit: - tuinen afgraven - aan en afvoeren van grond, houtsnippers,zand,puin, groenafval, - bomen omzagen / opruimen. - tuinen egaliseren - straatwerk -schuttingen zetten -graszoden leggen - vlonders maken - beschoeing zetten - verhuur van containers (10 kuub/23 kuub). kortom genoeg werkzaamheden die wij vakkundig en zorgvuldig voor u uit kunnen voeren. graag komen wij bij u langs voor een advies en vrijblijvend natuurlijk. U kunt met mij contact opnemen telefoon of per e-mail.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Ze hebben de tuin opgehoogd, borders aan gelegd en grind gestort. Het zijn hele harde en snelle werkers. Het worteldoek van het grind bleek achteraf vaak wat omhoog te komen. Ze zijn teruggekomen, hebben het worteldoek extra vastgezet en ook nog extra grind gestort! Fantastische vakmannen en goede service.
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn door Anthony netjes uitgevoerd. Communicatie over het uitvoeren van de klus was erg makkelijk en plezierig. Ik kan hem sterk aanbevelen.
 • JSB Tuinaanleg
  JSB Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Wij zijn JSB Tuinaanleg en gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen, pergola's, hekwerken, poorten, vlonders, schoeiingen , straatwerk irrigatie en het bouwen van schuren en veranda's. Oftewel complete tuinaanleg! Geen standaard bouwpakket, maar maatwerk. Geheel naar uw wensen. Alles begint met een goed en volledig vrijblijvend gesprek waarbij we vooral luisteren naar uw wensen en ideeën. We werken dit gesprek uit in een duidelijk en concreet voorstel. En dat gegarandeerd binnen 5 werkdagen ! Worden we het eens dan maken we duidelijke afspraken over de opleverdatum. Uw plan wordt door ons vakkundig en snel gerealiseerd met materialen van de hoogste kwaliteit. Inclusief eventuele sloopwerkzaamheden, afvoer van sloopafval en aanleg elektra. Wij zetten alles in het werk voor een tevreden klant! Zo maken wij van elk project een succes!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Schutting laten vervangen door JSB Tuinaanleg. Communicatie was heel prettig en de klus was binnen een (hete zomer)dag klaar! Ontzettend blij met het resultaat en de ervaring als geheel. Ik zou JSB Tuinaanleg aanraden.
 • Kuzour
  Kuzour
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Kuzour kan je tuin omtoveren naar uw wens! Ruim 15 jaar ervaring. Sierbestrating Herbestrating Hekwerk Keramische tegels Verwijderen afvoeren Kunstgras aanbrengen Reparaties

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kuzour helped with pressure wash drive way and clean my garden. Got the work done neatly and on time. Friendly person, good attitude, leaves an impression. Highly recommend.
 • DK klusbedrijf
  DK klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel

  Allround klusbedrijf Van tuinen tot wanden, van daken tot kelders en alles er tussen in, je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren voor u. Wij ronden al onze opdrachten vakkundig en netjes af, zoals we het ook bij onszelf zouden doen, zo weten we zeker dat het zo goed mogelijk gebeurt en het best mogelijke resultaat behaald wordt.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  goed,vriendelijk en prijswaardig

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 249 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel

Andere vakmensen in Ouderkerk aan de Amstel

Vind vakmensen bij jou in de buurt