Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind elektriciens in Duivendrecht

Op zoek naar elektriciens in Duivendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Duivendrecht

 • PG Telecom & ICT

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4582 reviews

  PG Telecom & ICT Ik ben Pritam en werkzaam als elektriciën en ICT. Ook kunt u bij ons terecht voor het bekabelen van elektra en datakabels. Voor eventuele andere klussen kunnen wij altijd in overleg voor u doen. -Bekabeling -Computer reparaties -Stopcontacten plaatsen -Lampen plaatsen -Elektra werkzaamheden -Wifi netwerk aanleggen of uitbreiden -Objecten ophangen -Audio installaties -Philips Hue systemen installeren PG Telecom & ICT

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Riza verast je met de snelheid van reageren op je klus. En kon de volgende dag al komen. Heeft efficient mijn nieuwe plafondventilator in elkaar gezet en opgehangen. Heel goed adres om in gedachten te houden voor een volgende klus.
 • Gb-elektro

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Een nieuw en jong bedrijf voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Super goede service en prijzen. We zullen Yassine voor klussen in de toekomst weer inschakelen! 100% aan te raden
 • Mb elektrotechniek

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 5 van 55529 reviews

  Bent u op zoek naar een ervaren elektricien? U bent bij ons aan het juiste adres voor uw Elektra klussen, , waarom? # jaren ervaring. # Elektrotechniek (Diploma's). # Brandveiligheid (Diploma 's). # VCA Vol. # Advies aan onze klanten geven en natuurlijk meedenken ..! #Werken volgens de normen bijvoorbeeld Nen 1010 en 3140 . # veilig werken, en alles schoon achter laten. # professionele gereedschap en materialen gebruiken. # kwaliteit en mooie prijzen. # afspraak is afspraak. Een paar voorbeelden van onze installaties ,zijn : # vernieuwen van elektrische installatie in de hele woning. # Groepenkast uitbreiden of vervangen. # installatie aanpassingen voor nieuwe keukens. # Kookgroep en perilex monteren. #Elektra storingen oplossen. # het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal. # lampen ophangen of monteren. # wegwerken van de bekabeling en opbouw installatie. # verplaatsen van stopcontacten en schakelaars. # Opbouw stopcontacten en schakelaars veranderen naar inbouw. # tuin verlichting en stopcontacten. # Het aanleggen van data netwerk, bijvoorbeeld: Cat 5e en Cat 6 en Cat6a. # connectoren en RJ45 aansluiten en doormeten. # tv singiaal en de aansluitingen op de juiste en gewenste plek monteren.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snelle reactie na plaatsen opdracht. Mohamed is eerst langs geweest om te bekijken wat er moest gebeuren. Ging om een kamer met veel verlengdozen, losse draden etc. Op de afgesproken dag alles naar wens veilig gemaakt en voorzien van nieuwe contactpunten op de gewenste plaatsen. Ziet er keurig uit. Werkplek netjes achter gelaten. Had hem uitgekozen op basis van de reviews en kan hem zeker aanbevelen! Bedankt en tot de volgende klus.
 • MC Elektraservice

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  Elektra aanleggen moet goed en veilig gebeuren. Als uw elektriciteit niet helemaal naar behoren werkt, kunt u beter een vakman laten komen. Wij zijn een gekwalificeerd team die al uw elektra werkzaamheden professioneel en veilig kan uitvoeren. Dankzij ons deskundig en goed opgeleid personeel kunnen wij ten alle tijden aan al uw wensen en behoeften voldoen en is ons advies altijd op maat. Bovendien ontvangt u 5 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tevens bezitten wij SEI-erkenning van de stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) U kunt bij ons terecht voor al uw elektra werkzaamheden thuis. Van aansluiting van uw kookplaat tot volledige elektrische installatie aanleggen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  MC Elektraservice krijgt 4 sterren voor communicatie, aan de afspraken houden en algemene betrouwbaarheid omdat onze eerste afspraak door verkeerde communicatie misliep. Maar dat werd de volgende dag goed gemaakt door een perfect uitgevoerde klus die er beter uitzag dan gedacht en veel sneller klaar was dan geplanned. Prima werk en ik zou hem zo weer inhuren.
 • Fentech

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Deurbel/intercom reparatie kon binnen 3 dagen ingepland worden. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en de gevraagde prijs! Ik zou Fentech zonder twijfel bellen voor een dergelijke klus
 • Bouwbedrijf Energy Tec

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Hallo, bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve klusser dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik denk graag met u mee en mocht het nodig zijn dan kom ik vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben gespecialiseerd in elektrawerk, maar kan andere werkzaamheden ook goed voor u uitvoeren. Ik heb goede contacten met vakbekwame mensen voor de werkzaamheden die ik zelf niet kan uitvoeren. Werkzaamheden die ik voor u kan verrichten: - keuken plaatsen; - laminaat leggen; - loodgieterswerkzaamheden compleet; - elektrawerkzaamheden compleet; - cv installatie; - schilderen; - sloopwerk; - kitten; - meubels monteren of demonteren; - enz. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Bouwbedrijf Energy Tec Arif Unlu

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Ik heb deze klus uitgezet vanuit het buitenland en Arif heeft het op afstand gewoonweg top afgeleverd. Geweldige communicatie, flexibel, houdt zich aan de offerte, doet niet moeilijk en levert gewoon goed werk af. Een volgende electrische klus laat ik zeker door Arif en zijn team doen en ik zou hem iedereen aanbevelen.
 • Sitatronics

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5594 reviews

  Ervaring: Ondernemer Sitatronics april 2010. Te Diemen Zelfstandige ondernemer Sitatronics Reparaties en onderhoud van Wasmachine,wasdroger,vaatwasser,oven.magnetron,kookplaat.koelkast lcd,plasma,versterker,dvd,speaker,stereo,elektronica,elektro,printen. Technicus PSI-Apeldoorn juli 2010 – maart 2012 (1 jaar 9 maanden)Nederland Gewerkt aan ontruiming en geluidinstallatie installeren en programmeren van camera's. Manager technishe dienst Vitel Internationaal Kampen september 2009 – juni 2010 (10 maanden)Kampen Reparaties van lcd en plasma ook print reparatie lcd en plasma panel vervangen. audio wasmachine,vaatwasser,koelkast,wasdroger elektronica reparatie Ondernemer Expe Service Centrum maart 1991 – juli 2009 (18 jaar 5 maanden)Amsterdam Inkoop verkoop en service binnen en buitendienst reparaties onderhoud van tv,lcd,audio,elektronica,wasmachine,vaatwasser reparatie voor extern bedrijven:Vitel Internationaal en Expert winkels Leiding en aansturing van monteurs planning maken en overleg met importeurs. Manager technische dienst Expert Diemen februari 1989 – februari 1991 (2 jaar 1 maand)Diemen leiding en aansturing geven aan monteurs binnen en buitendienst reparaties van witgoed en bruingoed bezorgen van consumenten apparaten Planning inkoop contact met importeurs Technicus IBM augustus 1984 – januari 1989 (4 jaar 6 maanden)Amsterdam Reparaties van computers,metingen storing zoeken componenten vervangen . Elektronicus Philips juli 1980 – juli 1984 (4 jaar 1 maand)Enschede Testen en modificaties ,solderen meten van oscilloscoop . Snelle en vakkundig reparaties Reparatie alle merken vaatwasser,wamachines,wasdrogers,gasfornuis,ovens. Reparaties op locaties Garantie op de uitgevoerde reparaties Tarieven : voor een diagnose en voorrijden betaalt u slechts €64 .Is de reparatie mogelijk dan betaalt u €15,00 per kwartier (exclusief onderdelen)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Heel snel probleem opgelost! Veel ervaring met Bosch
 • Aouam Electra

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Aouam Electra is gespecialiseerd op het gebied van Electra binnen woningen/bedrijven. Aouam Electra kun je ook inzetten voor kleine klussen in en rondom het huis en/of onderneming. Ik heb jarenlang ervaring binnen de Elektrotechniek. Je kunt rekenen op een onderneming die zich aan de afspraken houdt en waar de wens van de klant op nummer 1 staat. Ik denk graag mee met de klant, ik ga voor het beste resultaat. Motto van Aouam Electra is daarom ook kwaliteit boven kwantiteit. Werkzaamheden die wij verrichten zijn onder andere Vervangen of aanpassen groepenkast, brandmeldinstallatie installeren of vervangen, alarmsysteem installeren of vervangen, intercom/deurbel installeren of vervangen, lampen ophangen, stopcontacten en schakelaars installeren, verlichting installeren of verplaatsen en nog veel meer. Neem vrijblijvend contact op voor advies en offerte.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Wij zijn erg blij met de geleverde diensten van Aouam Electra. Komt zijn afspraken na en werkt erg netjes. Mijn dochter was jarig en gaf haar zelfs een kadotje. Al met al zullen wij Aouam Electra zeker aanbevelen.
 • Kensy Totaal Techniek

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4539 reviews

  KENSY Totaal Techniek is een allround technisch klus bedrijf, werkzaam in Amsterdam en omstreken. Na 30 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst als elektro en CV monteur, heb ik 4 jaar geleden er voor gekozen om mijn eigen bedrijf te starten. Eventueel in samenwerking met betrouwbare vaklui uit mijn uitgebreide netwerk, kunt u bij mij terecht voor al uw werkzaamheden in elektro techniek en CV-, water-, gas-, loodgieter- en algemene klussen. KENSY Totaal Techniek staat garant voor een uitstekende prijs en uitmuntende kwaliteit. Mocht u interesse of meer vragen hebben, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen op H.Kenswil

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Erg fijn en goed geholpen! Ik kreeg binnen enkele minuten al een belletje en de afspraak kon meteen gemaakt worden om mijn stopcontacten geaard te maken. Erg tevreden en netjes gewerkt.
 • Multi Elektro

  Elektricien in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75463 reviews

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Ik ben heel erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Het contact vooraf van en tijdens de werkzaamheden verloopt prettig en de afspraken worden nagekomen. Ter plaatse wordt nog even goed doorgenomen hoe je het exact wilt hebben en vervolgens worden de werkzaamheden keurig uitgevoerd waarbij ook oog is voor het netjes houden van je woning. Als er even iets tegenvalt, dan zorgt hij voor een oplossing. Hij levert kwaliteit af en kiest niet voor de luie methode....hij wil het goed afleveren. Ik raad hem iedereen aan, zeer tevreden!

Populaire lokale elektriciens in Duivendrecht

Andere vakmensen in Duivendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur