Vind elektriciens in Duivendrecht

Op zoek naar elektriciens in Duivendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Duivendrecht

 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.65270 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel, wel erg omzet gericht.
 • JiWo Klussenbedrijf
  JiWo Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Jiwo Klussenbedrijf voor al uw werkzaamheden binnenshuis! Eenmanszaak met ruim 22 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Jimmy was op tijd, werkte heel nauwkeurig en ontzettend netjes. Keurig beleefd en vakkundig.
 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85233 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Mijn naam is Adrian , ik heb 35 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. In middels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Quickly arrived to the spot, did the job with a highest quality, even helped getting rid of trash.
 • OAB Elektrotechniek
  OAB Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Welkom, Ik ben OAB Elektrotechniek Elektromonteur/ Elektricien met 14 jaar werk ervaring in verschillende elektrische installaties. Zoals keuken installatie, verlichting groepenkasten noem het maar op voor alles een oplossing om het werkend te krijgen denk graag met uw mee. Elektromonteur : diploma Nen 3140 Vak bekwaam : Certificaat VCA Vol : Certificaat

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Reageert snel, flexibel, keurig en snel onze vraag opgelost. En ook heel vriendelijk.
 • Klussenbedrijf HSD
  Klussenbedrijf HSD
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Mijn naam is Duran, eigenaar van het bedrijf. Ik ben sinds mijn 17de al werkzaam in de bouw en verbouw sector. Van ruwbouw tot timmerwerk heb ik allemaal gedaan. Ik doe mijn werk vol passie en dat is dus ook terug te zien in het resultaat. Bij Klussenbedrijf HSD bent u aan het goede adres voor grote en kleine klussen. U kunt hier terecht voor klussen in de woning of bedrijf, zoals - Stucadoorswerkzaamheden - Keuken gereed maken voor plaatsing - Aanleggen en uitbreiden van elektra groepenkasten - Alle voorkomende tegelwerk- loodgieterwerk - Leggen van laminaat en parket - Timmerwerkzaamheden U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken. Vervolgens maak ik zo spoedig mogelijk een passende offerte voor u.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Geweldig! Wij zijn erg tevreden met hoe HSD alles gereed heeft gemaakt voor plaatsing van een inductieplaat - het was geen makkelijke klus. Vakkundig advies en het werk gebeurt goed, netjes en snel. Bovendien ontzettend vriendelijke mensen. HSD heeft duidelijk vele jaren ervaring.
 • Umitech
  Umitech
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar met plezier aan het werk als elektricien, waarvan 5 jaar als ZZP`er. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden ben ik in bezit van de volgende certificaten/diploma(s): Lagere techniek school (LTS+) Nen1010: voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties NEN3135: De Nederlandse norm (NEN) voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied tot 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning. Mijn expertisegebied in de elektra is het aanleggen van laagspanninsginstallaties in woning- en utiliteitsbouw. Ik bied een verzekering aan voor eventuele schades, alleen tot op heden is dit niet nodig gebleken, dit wil ik dan ook zo houden. Daarom is de motto: Nooit iets voor een klant doen wat jij ook niet in je eigen huis zou willen hebben. Ik sta altijd achter mijn eigen werk en bied ik daarom ook een garantie aan! Als u nog vragen heeft betreft de werkzaamheden neem dan gerust contact op en dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken. Met vriendelijke groet, Umit Mercan

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Prima
 • Energielijn Elektra
  Energielijn Elektra
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Zoekt u een vakbekwame elektricien in de omgeving van Amsterdam? Dan kunnen wij u snel en voordelig bedienen! Energielijn Elektra heeft ervaring op het gebied van elektrotechniek, waarbij service, kwaliteit en een goede prijs vooropstaan. Wij kunnen elektrotechnische installaties en elektra volledig aanleggen, onderhouden en controleren, zodat u zeker bent van een goede werking en veiligheid van uw verlichting, apparatuur en installaties. Ook als u last heeft van een stroomstoring kunt u ons inschakelen. Wij verhelpen de storing vakkundig en snel. Onze elektriciens werken in de omgeving van Amsterdam. Uw professionele partner voor: Elektra aanleggen, onderhouden en controleren Elektrotechnische installaties Stroomstoring verhelpen Verlichting Rookmelders en intercomsystemen Groepen uitbreiden Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken op onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Sahin heeft bij ons in en om het het huis verlichting, incl railsystemen en beveiligingscamera's opgehangen en aangesloten. Sahin is vriendelijk, vakkundig en komt zijn afspraken. Kortom aanrader!
 • Multi-safe beveiliging installatie
  Multi-safe beveiliging installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra installaties, storingen opzoeken maar ook binnen de netwerk en beveiliging. Hieronder de punten wat wij doen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. - alarm systemen - camera systemen - netwerk - intercom - elektra werkzaamheden Merken camera’s en alarm systemen: - ring camera/alarm - hikvision cctv / intercom - reolink cctv - ajax alarm systeem - honneywell galaxy alarm systeem - bosch cctv - UNV cctv - satel alarm Ik heb mijn elektra papieren en beveiliging diploma’s en certificaten Diploma’s - vca - mbv ( beveiliging certificaat ) - niveau 2,3,4 elektro techniek - honneywel alarm systeem certificaat - hoogwerker certificaat

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  goed werk, houdt zich aan de planning, kun je op rekenen.
 • Kensy Totaal Techniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4547 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  KENSY Totaal Techniek is een allround technisch klus bedrijf, werkzaam in Amsterdam en omstreken. Na 30 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst als elektro en CV monteur, heb ik 4 jaar geleden er voor gekozen om mijn eigen bedrijf te starten. Eventueel in samenwerking met betrouwbare vaklui uit mijn uitgebreide netwerk, kunt u bij mij terecht voor al uw werkzaamheden in elektro techniek en CV-, water-, gas-, loodgieter- en algemene klussen. KENSY Totaal Techniek staat garant voor een uitstekende prijs en uitmuntende kwaliteit. Mocht u interesse of meer vragen hebben, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen op H.Kenswil

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Het was een kleine klus maar goed en tijdig gedaan met alle hulp en advies die wij nodig hadden.
 • FIX-IT Digital
  FIX-IT Digital
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Elektricien in Duivendrecht

  Fix-IT Digital helpt je met elektrotechnische-en domotica installaties of onderhoud. Netwerken van vaste en mobiele telefonie, data en domotica zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien. Ik heb een master in Informatica en een COMPTIA A+ certificaat. Mijn werkgebied is breed met o.a. Licht-, KNX, Audio en Video, Data-, WIFI, CCTV en beveiligingsinstallaties. Ik leg ook kabels aan want thuis gebruik je soms liever een kabel dan WiFi !

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Stephane heeft bij ons een Ring deurbell geïnstalleerd. Hij heeft prima werk geleverd voor een nette prijs. Ik zou hem zo weer bellen. Bedankt Stephane!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Duivendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1352 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Duivendrecht

Andere vakmensen in Duivendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur