Vind kozijnspecialisten in Duivendrecht

Op zoek naar kozijnspecialisten in Duivendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Duivendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 325 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Duivendrecht

 • Henkey slot- en sleutelservice

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65620 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Zeer gedegen kennis, eerlijke vakman.
 • C.S.K klussenbedrijf

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

  Hallo en welkom..!! >>Wie zijn wij?<< Een jong bedrijf die ruim ervaringen heeft opgebouwd en zich kunnen specialiseren in diverse werkzaamheden.. Wij voeren werkzaamheden aan bedrijven en particulieren.. >>Hoe gaan we te werk?<< We hebben een luisterend oor, maken duidelijke afspraken en denken wij met u mee en voeren de werkzaamheden uit op uw wens met precisie werk.. Hierbij gebruiken wij proffesionele apparaturen die er op dat moment nodig zijn. Zodra uw wens is voldaan, laten we alles schoon achter! >>Competenties?<< *Betrouwbaar *Klantgericht *Accuraat *integer *Sympathie Tevens spreken wij 100% Nederlands..!! Werkzaamheden die wij uitvoeren: ---------- RENOVATIE---------- Wij renoveren onder andere woningen, winkel- en bedrijfspanden.. Wij geven ze een opfrisbeurt of brengen het naar de originele staat.. Tevens doen we veel complete badkamer renovatie.. Dit allemaal doen we snel, goed en betaalbaar ---------- ONDERHOUD ---------- Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd worden. Om overbodig hoge kosten te voorkomen, is tijdig onderhoud plegen belangrijk. ------TIMMERWERKZAAMHEDEN------ uw deuren laten restylen? Een verlaagd plafond met spots? Koof/ombouw om uw saaie objecten? Kast op maat? Deur of kozijn ophangen? Etc. Etc. ------MONTAGE------ Meubel montage? Diversen montage? Andere werkzaamheden..? nou, samen komen we er vast wel uit.!! Alvast bedankt voor uw interesse, Tot snel.!! ibo C.S.K Klussenbedrijf Kvk: 74142305 -----------------------------------

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Ibo denkt goed mee en geeft duidelijk de opties aan van wat mogelijk is. Goede communicatie. Werkt netjes en heeft de klus naar onze tevredenheid gedaan. We bevelen hem aan.
 • Klussen met de Gouden Ster

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  goede communicatie, uitstekend uitgevoerd, service met een glimlach!
 • SlyAfbouw

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Kenneth Slijters van "SlyAfbouw" en ik werk sinds 2013 als zelfstandig ondernemer. Graag vertel ik wat u in samenwerking met mij kan verwachten. Duurzaam werken: In mijn werk vind ik duurzaamheid heel belangrijk daarom werk ik met duurzame producten. Want duurzaamheid loont! Het is voor uw eigen woning van grote betekenis. Uw wensen en mijn aanpak: Op locatie bespreek ik met u uw wensen en behoeften. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat ik hier een goede analyse van maak. Zo kunt u uitkijken naar een resultaat dat goed op uw wensen aansluit. Tussen de werkzaamheden door houd ik u op de hoogte en beantwoord ik al uw vragen. Zo zijn we er zeker van dat we op een lijn zitten. Mijn specialisaties: Wilt u uw badkamer en/of toilet renoveren? Ook hier kunt u rekenen op een mooi resultaat. Hetzelfde geldt ook voor diverse schilderswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de binnenkant en/of de buitenkant van uw woning. Zijn er delen van het houtwerk aan vervanging toe, dan laat ik deze door vakkundige houtrenovatie weer als nieuw achter. Met vriendelijke groet, Kenneth Slijters Slyafbouw

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Kenneth was keurig op afgesproken tijdstip aanwezig en heeft alles in overleg netjes in orde gemaakt. Goed en duidelijk overleg voor en tijdens de klus zelf. Na afloop netjes oogeruimd en schoon achtergelaten.
 • Beban Bouw

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Beban Bouw is een klusbedrijf dat in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam werkzaam is. Beban Bouw heeft verschillende klussers in dienst die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Wij zorgen ervoor dat alles professioneel wordt gemaakt. Dit resulteert in een persoonlijke en directe werkwijze waardoor de klant zich gehoord voelt en de klus goed gedaan wordt. Beban Bouw focust zich vooral op grote klussen zoals het renoveren van badkamers, keukens, slaapkamers en de rest van het huis. Wij werken rechtsreeks samen met een keukenleverancier, hierdoor is uw droomkeuken binnen handbereik voor een scherpe prijs. Ook hebben wij scherpe prijzen voor al uw kunststof kozijnen. Maar ook voor de kleinere klussen zijn wij bereid om u uit de brand te helpen. Denk daarbij aan tegelwerk, vloeren leggen, wanden stucen, schilderen en voegen. Doordat de klussers al jaren ervaringen hebben is er voor elke klus wel een oplossing. Voor al uw grote of kleine projecten staat ons team klaar om u te helpen! Beban Bouw is a DIY company that operates in the Amsterdam, Utrecht and Rotterdam area. Beban Bouw employs several handymen who are specialized in their own field. We make sure that everything is professionally made. This results in a personal and direct working method that makes the customer feel heard and the job is done well. Beban Bouw mainly focuses on large jobs such as renovating bathrooms, kitchens, bedrooms and the rest of the house. We work directly with a kitchen supplier, making your dream kitchen within reach for a competitive price. We also have competitive prices for all your plastic frames. But we are also willing to help you out for smaller jobs. Think of tiling, laying floors, plastering walls, painting and grouting. Because the handymen have years of experience, there is a solution for every job. For all your large or small projects, our team is ready to help you!

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Hadis from Beban Bouw is a very hard worker and great at what he does. We initially hired him for one small project but ended up hiring him for a near total renovation including plastering walls, finishing details, laying flooring and skirting boards, plumbing, electric, and custom-built cabinetry. He is very reliable, communicative, and fair in his pricing, and speaks great English which was a major bonus. I highly recommend Hadis and will definitely call on him again in the future. -- Hadis van Beban Bouw is een zeer harde werker en goed in wat hij doet. We hebben hem aanvankelijk ingehuurd voor een klein project, maar hebben hem uiteindelijk ingehuurd voor een bijna totale renovatie, inclusief het pleisteren van muren, afwerkingsdetails, het leggen van vloeren en plinten, sanitair, elektriciteit en op maat gemaakte kasten. Hij is zeer betrouwbaar, communicatief en eerlijk in zijn prijzen. Ik beveel Hadis ten zeerste aan en zal in de toekomst zeker weer een beroep op hem doen.
 • DS BestBouw

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  DS BestBouw My company does complete renovations "from A to Z" choosing my company you will be satisfied, we give a guarantee, I have VAC, GPI. Regards David

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Hele snelle communicatie en was meteen beschikbaar! De deur zit er mooi in en alles wordt helemaal netjes achtergelaten. Zeer aan te raden!
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.45214 reviews

  Het bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, glas en veiligheidsbeslag bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Wat een topper is Matthijs! Ontzettend blij met zijn werk. Heel secuur een prachtige deur geplaatst en alles netjes achter gelaten. Duidelijk in communicatie en een echte vakman. Aanrader!
 • Snelle Klusser

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Wij zijn een jong team die veel ervaring hebben met het renoveren van huizen, uitbouw en timmerwerk. We kunnen al uw ideeën op maat maken voor u (customizen). Jullie mogen een paar foto's sturen, zodat wij een idee krijgen van de werkzaamheden. Dan kunnen we daarna snel een afspraak inplannen. Vergeet niet dat een vakman veel ervaring moet hebben dan pas snel kan werken. En natuurlijk gebruiken we moderne apparaten. Snelle Klusser is hier om op de snelste manier en goede kwaliteit thuisreparatiediensten te bieden. Diensten: - Uitbouw - Renoveren (alles) - Schilderwerk specialist met verfspuitsysteem (binnen, buiten, hout enz.) - Huis isoleren (muur, plafond enz.) - Timmerwerk - Deuren en kozijnen specialist - Vloer specialist (pvc/laminaat/parket/visgraat/schuren) - Tegels (vloer en muren) - Keuken (repareren, installeren en maken) - Badkamer en toilet (maken, repareren en installeren) - Het huis herinrichten - Slopen - Alle Ikea producten installeren - Kleine dingen zoals lampen ophangen, wasmachine, Tv installeren, kasten in elkaar zetten enz. - Gipsplaten, gipsblok en wedi plaat (muur en plafond) - Afkitten (overal) - Behangen - Garage/berging enz.

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Milad heeft in heel weinig tijd heel veel verschillende dingen in mijn huis gedaan. Deur(kozijn) verplaatsen, keuken inbouwen, radiator verplaatsen, verven, timmerwerk, allerlei kleinere klusjes… en hij dacht steeds mee over een gepaste oplossing. Heel tevreden met zijn werk!!
 • Artalux

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews

  Wij zijn een horren bedrijf uit Amstelveen. Wij produceren zelf alle producten op maat gemaakte horren voor alle soorten kozijnen hout, kunststof en aluminium. Ons werk gebied is de hele Randstad Daarnaast leveren wij alle soorten van insektenwering, vaste hordeuren, plissé hordeuren, schuifhordeuren, vaste raamhor plissé. Plus wij bieden een prachtige oplossing voor raamdecoratie/ plissé in frame voor slaapkamers en dakkapellen. Wij staan voor kwaliteit en snelle leveringen. Daarnaast werken wij met vaste prijzen voor de producten, inclusief meten, plaatsen en in de BTW. Offerte geheel vrijblijvend. Wij monteren geen producten van derden!

  Laatste review:

  Hor plaatsen of vervangen -

  Drie inzethorren, twee schuifhorren voor ramen, een enkele en dubbele schuifhordeur geplaatst. Altijd goed en snel contact, mooi op maat gemaakt en werkt netjes.
 • House & Fix

  Kozijnspecialist in Duivendrecht

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  House & Fix is your go-to solution for all types of house work: Windows, blinds, curtains, insect screens production & installation Interior elements & walls de-installation and demolition Bathroom & kitchen elements installation Furniture installation Small repairs of all kinds

  Laatste review:

  Binnenzonwering plaatsen of vervangen -

  Milan heeft mooi werk bij mij thuis geleverd. Ben er erg blij mee

Populaire lokale kozijnspecialisten in Duivendrecht

Andere vakmensen in Duivendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur