Vind een schoonmaakbedrijf in Waalwijk

Is jouw bedrijf gevestigd in Waalwijk en ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Of ben je juist als particulier op zoek naar schoonmakers in Waalwijk? Wat de reden voor jouw zoektocht naar een goede schoonmaker ook is. Bij Werkspot vind je snel en eenvoudig de beste schoonmaakbedrijven in de regio. Zo kun jij weer genieten van een frisse woning of een schoon kantoor.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Waalwijk

 • MJH Treffers
  MJH Treffers
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  MJH Treffers kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Waalwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met MJH Treffers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede en duidelijke communicatie. Zeer punctueel, netjes in uitvoering. Erg goede ervaring.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65174 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed advies, prima prijs, vriendelijke man en bovenal erg mooie schone ramen!
 • Tara Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Tara Schoonmaakbedrijf is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Tilburg en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak huis of kantoren.school,bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Is nooit gestart vanwege de prijs en het feit dat ik haar moest bellen om te horen dat ze ziek was (niet zoals het hoort) verder vond ik de prijs te hoog
 • Brabant cleaning service&onderhoud
  Brabant cleaning service&onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Zelfstandig en betrouwbaar en nergens vies van. Betalen als je tevreden bent.

  Laatste review:
  Reinigen zonwering of markies-
  Vriendelijk en goed geholpen!
 • Kevin's Final Solutions

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Waalwijk bij Kevin's Final Solutions terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Berkhuijsen Facilitaire Services
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel, dan kan Berkhuijsen Facilitaire Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Op 05-02-2024 hadden we een afspraak, maar niemand is komen opdagen, wat zeker geen goede indicatie is voor het doen van zaken.
 • Brabant Cleaning
  Brabant Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Onze reinigingsdiensten worden professioneel uitgevoerd. Met onze ervaring zorgen wij er voor dat vlekken in uw meubels verwijdert worden of het polijsten van uw auto etc op de juiste manier wordt gedaan. Onze werkzaamheden zijn. -Auto’s wassen op locatie interieur exterieur vlekken polijsten -glasbewassing -opleverschoonmaak -tuinonderhoud -meubelreiniging -vloerondehoud -gevelreiniging -sanitairreiniging -dieptereiniging keuken -trappenhuizen -liften

 • Monsjiek V.O.F.
  Monsjiek V.O.F.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Monsjiek V.O.F. is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Waalwijk en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Koster Cleaning Company
  Koster Cleaning Company
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  Industriële stoom en hoge druk reiniging.

  Laatste review:
  Koster Cleaning Company heeft gezorgd voor de reiniging van mijn terras. De werkzaamheden zijn professioneel en zeer netjes uitgevoerd. Ik was erg tevreden over het eindresultaat. Eerder ingehuurde schoonmaakbedrijven wisten de hardnekkige kauwgomplekken niet geheel te verwijderen, KCC heeft dit keurig gedaan. Daarnaast verliep de communicatie gemakkelijk en was de omgang met dhr. Koster zeer prettig.
 • Mag Schoon

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

  bedrijf, Mag Schoon is een algemeen bouw- en schoonmaakbedrijf. Uitgebreid onderhoud van netheid binnen en buiten. (gebouwen - hallen - magazijnen en tuinen) Bouwwerkzaamheden Omvang: Sloopwerkzaamheden Schilderen, stukadoorswerk (gips-, mineraal- en cementpleisters) Reparaties aan gebouwen. Wij werken al jaren als onderaannemer. Momenteel zelfstandig. Garantie, wij nodigen u uit voor onze diensten

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Waalwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 176 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Waalwijk

Hoeveel kosten schoonmakers in Waalwijk?

Heb jij voor jouw kantoor een mooie plek weten te bemachtigen op bedrijventerrein Haven 7 of Haven 8 in Waalwijk? Dan wil je natuurlijk dat het pand ook mooi schoon blijft. Een professioneel schoonmaakbedrijf uit Waalwijk kan hiervoor zorgen. Je kunt kiezen voor een eenmalige schoonmaak van een woning of kantoor schoonmaak, maar je kunt ze ook meerdere keren per week of per maand laten langskomen. Het gemiddelde tarief van een schoonmaakbedrijf uit Waalwijk ligt tussen de € 16,- en € 30,- per uur. Dat is ook het gemiddelde bedrag dat je voor een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Waalwijk betaalt overigens. Met een woning zijn de schoonmakers natuurlijk wel vaak minder lang bezig en dat zie terug in het totaalbedrag. Je kunt een schoonmaakbedrijf natuurlijk ook vragen een deel van het pand of de woning schoon te maken, zoals ramen wassen of dakgoten schoonmaken.

Hoe kies je een professioneel schoonmaakbedrijf uit Waalwijk?

Wanneer je een bedrijf zoekt voor een kantoor schoonmaak in Waalwijk wil je natuurlijk wel zeker weten dat het om een betrouwbaar bedrijf gaat. En ook als je iemand zoekt om je woning in Waalwijk-Centrum, Besoijen of Baardwijk schoon te maken, laat je dat graag aan een betrouwbare schoonmaker over. Ze komen toch je woning in, dus wil je er wel zeker van zijn dat dit goed gaat. Om er zeker van te zijn dat je met een betrouwbare partij te maken hebt, kun je een aantal dingen checken:

 • De ervaringen van andere mensen Vaak vertellen de ervaringen van anderen je meer dan wat dan ook. We raden daarom zeker aan om de reviews van anderen te raadplegen voor je met een schoonmaakbedrijf uit Waalwijk in zee gaat. Op onze website hebben we deze daarom standaard opgenomen.

 • Of ze beschikken over een keurmerk Voor schoonmaakbedrijven zijn het Keurmerk Schoon en het SIEV-keurmerk van belang. Ze tonen aan dat je met een bonafide bedrijf te maken hebt. Check daarom altijd op de website of bij het schoonmaakbedrijf zelf even of ze over zo'n keurmerk beschikken.

  Beste schoonmaakbedrijf in Waalwijk gezocht?

Of je nu een bedrijf zoekt voor een eenmalige schoonmaak in Waalwijk of iemand die vaker langskomt, op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmensen uit de regio. Het werkt heel simpel: je plaatst je klus gratis en vrijblijvend online en schoonmaakbedrijven uit Waalwijk en omgeving kunnen hierop reageren. Vaak heb je de eerste reacties al binnen 24 uur binnen. Kies vervolgens het bedrijf die het beste tegemoetkomt aan jouw wensen.

Andere vakmensen in Waalwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt