Schoonmaakbedrijven in Den Helder

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in Den Helder. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in Den Helder

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Den Helder

 • PowerWash Hero
  PowerWash Hero
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Welkom bij PowerWash Hero, uw professionele partner voor hogedrukreiniging en buitenreiniging. Wij bieden hoogwaardige reinigingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur zorgen voor een grondige reiniging van gevels, opritten, terrassen en andere buitenoppervlakken. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze diensten voor een stralend schone omgeving.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Meeega goed en harde werker!! Stond in de keiharde regen te werken en gaf alleen maar aan dat het werk dan makkelijker voor hem wordt. Mega positief en niks is te veel gevraagd. Wij zouden hem enorm aanraden en zo weer vragen! Hij is ook heel erg kundig en dacht enorm mee, hij zag op het dak allerlei dingen waar wij wat mee konden doen om in de toekomst geen lekkages oid zouden krijgen en dit zou voor hem geen extra werk oid opleveren, dus puur uit zorg voor ons. Mega goed dus!
  Kom in contact
 • A S B schoonmaakbedrijf
  A S B schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Onze Diensten Glazenwassen Houtwerk reiniging Zonnepaneel reiniging Dakgoot reiniging ONDERHOUDEN WIJ Kantoren Winkelcentra Scholen Vakantieparken. Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen Ons werk is altijd van ✅hoge kwaliteit.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Was erg vriendelijk. Na 1x wassen was het helaas nog niet schoon genoeg, toen heb ik gevraagd of hij het nog een keer wilde doen en dit deed hij zonder problemen.
  Kom in contact
 • Solaris B.V.
  Solaris B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Solaris B.V. is een vooruitstrevend installatie bedrijf. Het bedrijf legt zich toe op energiezuinige en duurzame systemen, waarmee de klant flink kan besparen op de energienota. Als vakkundig en gecertificeerd installatie bedrijf bieden wij onze diensten aan particuliere klanten, utiliteitsbouw, vve en gemeentes. Het draait bij ons om slimme oplossingen, snelle service Solaris B.V. is specialist in het aanleggen, onderhouden en repareren van : Elektrotechniek Zonnepanelen en zonneboilers Duurzame energietechniek service & onderhoud IR panelen Duurzame klimaat behandeling Infra Techniek Energie Netwerk Onze aanpak staat garant voor een doeltreffende en snelle installatie van alle mogelijk kleinere werken . Wij kunnen voor u informatie verstrekken over energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld HRE, zonnewarmte en/of zonnestroom. Met ons team enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De goten zijn weer schoon dus zijn werk was prima 👍
  Kom in contact
 • Royce Allround
  Royce Allround

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Wij zijn het zonneteam bestaan uit een team van 2 man. Wij hebben 4 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen. Wij werken voor particulieren klanten als opdrachtgevers in en rondom Den Helder. Zo hebben wij ook een eigen tuckerpool systeem waarmee wij uw zonnepanelen kunnen reinigen. Waardoor uw rendemt weer hoger wordt. Wij zijn gecertificeerd in NEN3140 en VCA vol. Zo hebben wij ook de benodigde verzekeringen zoals aansparakelijkheid. Klanttevredenheid en veiligheid staan bij ons voorop. Zo komen wij altijd samen tot een juiste oplossing.

  Kom in contact
 • A.T.Helder

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  A.T.Helder is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Den Helder en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf De Jutter
  Klusbedrijf De Jutter

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Klussen in en rondom het huis

  Kom in contact
 • Schoonmaakbedrijf Comfort Dienstverlening
  Schoonmaakbedrijf Comfort Dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Bent u voor schoonmaak en onderhoud van uw huis of bedrijfspand op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en efficiënt schoonmaakbedrijf? Zoekt u dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een professionele en snel groeiende facilitaire dienstverlener. Met meer dan 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche staan wij garant voor kwaliteit. Bent u op zoek naar schoonmakers, glazenwassers, vloerspecialisten of ander facilitair personeel? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij leveren topkwaliteit voor een eerlijke prijs. U kunt er bij ons namelijk voor kiezen om te werken met een variabele prijs. Dit betekent dat u alleen betaalt voor het werkelijk uitgevoerde werk. Wij nemen de tijd die wij nodig hebben om ons werk goed uit te voeren, en u betaald nooit te veel! Hieronder vind u een beknopt overzicht van onze diensten. WERKZAAMHEDEN Schoonmaak Glasbewassing Vloeronderhoud Dakgoot reiniging Hogedrukreiniging Kantoren Sanitair Trappenhuizen Huishoudelijke hulp Bouwoplevering Sloopwerk Schilderen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  De mannen kwamen op tijd, waren duidelijk in hun communicatie en erg vriendelijk. Zou ze zeker noge ens vragen
  Kom in contact
 • De boer klus en metselbedrijf
  De boer klus en metselbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  Hierbij bied ik me aan voor alle werkzaamheden in en om het huis. Van metselen tot timmeren, schilderen en loodgieterswerk. Geïnteresseerd neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Ralph heeft al het werk uitgevoerd conform afspraak. Waar ik erg over te spreken ben is dat tijdens het uitvoeren van de klus nog (best drastische) veranderingen konden worden doorgevoerd. Er werd prima meegedacht. Nadat de klus was afgerond waren en nog tweetal kleine zaken niet naar onze tevredenheid. Deze zijn beide op een keurige manier en zonder verdere kosten afgehandeld.
  Kom in contact
 • J.S techniek
  J.S techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  JS techniek is een bedrijf die van aanpakken houd wij draaien onze hand niet om voor als het te moeilijk wordt we werken al jaren in de regio Noord-Holland we voldoen aan alle regels en werken veilig plus garantie Mvg JS techniek

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, klus zeer snel en goed uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Dakdekkersbedrijf R. Sitarz

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Den Helder

  visie Hier gaan wij voor: kwaliteit, klantgerichtheid en volledigheid. Kwaliteit is onze drijfveer en daaronder verstaan wij: heldere communicatie (zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen), vakmanschap (toegewijde, klantgerichte en up-to-date geschoolde medewerkers) en een uitstekende nazorg. Ons aanbod is volledig: van ontwerp tot veilig onderhoud ‘ontzorgen’ wij onze opdrachtgevers. Wij hoeven niet de grootste, maar willen wel de beste zijn. Dat doen wij door innovaties in ons vakgebied toe te passen voor onze opdrachtgevers, oog te hebben voor duurzaamheid en veiligheid, onze bedrijfsprocessen regelmatig onder de loep te nemen, soepel samen te werken met onze opdrachtgevers en een volledig dienstenpakket te bieden.

  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Den Helder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 76 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Den Helder

Andere vakmensen in Den Helder

Vind vakmensen bij jou in de buurt