Vind ontwerpers in Schagen

Op zoek naar ontwerpers in Schagen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Schagen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Schagen

 • Sam Berghuis Vormgeving

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Sam Berghuis ontwerpt en maakt aantoonbaar duurzame interieurs en meubels in hout en staal. Ik werk uitsluitend met gerecycled hout, waarbij een sterk design de kern vormt van de meerwaarde van mijn werk. Ik denk graag mee met de opdrachtgever: jij denkt 'kast' ik denk 'oplossing van een opberg probleem'. Jij denkt 'tafel' ik denk: ' dé plek voor goede maaltijden en mooie gesprekken' En aan mijn werk kan je niet zien dat het gerecycled is. Ik geef hout letterlijk een nieuw leven! Naast meubel - en interieur ontwerp voer ik ook timmer- en schilderwerk uit.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  We zijn erg blij met het resultaat. Sam denkt goed en creatief mee over de mogelijkheden van het project. Hij stopt pas als je echt 100% tevreden bent.
 • Studio Kuin Architectonische Vormgeving

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  interieurarchitect voor groot en klein budget, waarbij de opdrachtgever direct betrokken is bij 't project. Interieuradvies, kleur- en materiaal advies, meubelontwerp, uitwerking technische en bouwkundige tekeningen, bouwbegeleiding. Vraag nú een 2-uur durend advies aan (€325,-)bij Studio Kuin bij jou thuis of geef het iemand kado! Kan nu ook online via de webcam!!😀 Je kijkt direct mee en overleggen samen online.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Het was een inspirerende sessie , Rene helpt om je vaste denk patroon om te zetten in creatieve oplossing We zijn er heel blij mee
 • BKB ingenieurs

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  BKB ingenieurs is een jong en gedreven bureau, gespecialiseerd in: - Architectuur (in- en exterieur); - Bouwtechniek; - Omgevingsvergunningen; - 3d-ontwerpen; - 3d-printen; - Meubelontwerpen; - Technische tekeningen; - Werkplaatstekeningen; Na jarenlang bij verschillende architectenbureaus ervaring te hebben opgedaan, heeft Bilal Karaburun in 2018 BKB ingenieurs opgericht. BKB ingenieurs ontwerpt aan uiteenlopende bouwkundige opdrachten voor zowel nieuw- als renovatiebouw. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, architectenbureaus en bouwbedrijven. Met oog voor kwaliteit en details, zorgen wij dat het resultaat geheel naar u wens is. Dit maakt het ook dat wij zeer aandachtig naar uw ideeën luisteren.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Een hele goede ervaring! Bilal heeft ervoor gezorgd dat de omgevingsvergunning voor mijn dakterras is toegekend en gaf daarbij aan om voor de "simpelere" (en dus goedkopere) procedure te gaan wat uiteindelijk dus voldoende was. Ook had hij vlak voor zijn vakantie nog de aanvraag ingediend en goed gecommuniceerd over de status ervan. Bedankt!
 • Steun in Architectuur

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR richt zich met name op de particuliere sector. Of u een klein advies voor een badkamer of een hele renovatie wil, maakt niet uit; u krijgt altijd dezelfde aandacht. Onze aanpak: ONTWERP: nieuwbouw, verbouwing, renovatie inclusief de aanvraag van omgevingsvergunning voor bouwprojecten zoals: dakkapelen, aan-, uit-, opbouw, overkapping, tuinhuis, zonnepanelen, enz.; UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers; bouwdirectie en toezicht HUISSTYLING: materialen, kleuren, interieuradvies voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders, balkons, terrassen, tuinen, garages, enz. FASES WERKWIJZE / TEKENWERK: 1. Voorbereiding: opmeten en uitwerking van de tekening bestaande toestand 2. Schetsontwerp: concept plattegronden in 2d lay-out ondersteund met 3d visuals; 3. Definitief ontwerp/bouwaanvraag: het gedetailleerd uitwerken van het voorlopige ontwerp ter voorbereiding op de bouwaanvraag, kleur en materiaalvoorstellen, productkeuzes, sfeerbeelden

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Beste prijs, snelle en prettige communicatie en de opdracht binnen een week uitgevoerd (tekeningen voor omgevingsvergunning). Ik raad Steun in Architectuur zeker aan!
 • M.v.D. Interieurontwerper en Styling advies

  Ontwerper in Schagen

  Nog geen reviews

  Hai, graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Mariska en ik ben afgestudeerd als kleur en interieuradviseur. Ik heb mijn eigen onderneming en werk als interieurontwerper en adviseur. U kunt bij mij terecht voor enkel een kleur- en materiaaladvies maar ook voor een totaal ontwerp in 2D en 3D visualisatie. Graag werk ik nauw samen met de opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van alle woonwensen. Vervolgens werk ik met een stappenplan tot een mooi eindresultaat waarbij alle wensen in het ontwerp zijn verwerkt. Heb je geen idee hoe je een ruimte moet indelen of hoe je de juiste kleuren en materialen kiest voor een kamer, dan ben je bij mij dus aan het juiste adres. Mijn werkgebied is geheel Noord Holland. Graag kom ik bij u langs maar ook online kunnen wij tot een mooi resultaat komen. Hopelijk tot snel! Groeten Mariska

 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Reshmi heeft ons goed geholpen. Er zat soms wat vertraging in het project, door miscommunicatie of drukte, maar gelukkig hadden wij geen haast. Omdat Reshmi niet vooraf op locatie is komen kijken heeft ze alles op afstand moeten inschatten en daardoor soms wat aannames gedaan en vervolgens extra werk gehad aan t maken/aanpassen van de tekeningen. Ze heeft de vergunning ook voor ons aangevraagd bij de gemeente en daarbij wat aannames gedaan die ik later door haar moest laten corrigeren. Ook kwam er nog een extra eis van de gemeente die Reshmi naar tevredenheid voor ons heeft uitgezet en opgepakt. Reshmi werkt zelfstandig maar stemt niet alles van te voren af. Echter is de prijs-kwaliteit zo goed (het verschil met anderen zo groot) en doordat we geen haast hadden en niet te veeleisend waren is t helemaal goed gekomen!
 • Mijnbouwhulp

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijnbouwhulp verzorgt schetstekeningen, bouwtekeningen en uitvoeringstekeningen. Deze tekeningen worden gebruikt voor het aanvragen van de bouwvergunning en/of bij het aanvragen van prijzen bij verschillende aannemers. In de meeste gevallen is er naast het tekenwerk ook een constructieberekening nodig. Deze berekening verzorgen wij ook voor de opdrachtgever. Mijnbouwhulp is al 15 jaar een zelfstandig bedrijf en heeft al vele opdrachtgevers geholpen met het bouwkundig tekenwerk en de vergunningaanvraag bij de plaatselijke gemeente. Onze werkzaamheden bestaan uit het tekenwerk voor: - nieuwbouw woning - nieuwbouw bedrijfsloods - verbouwing van de woning (dakkapel, dakopbouw en aanbouw) Echter sinds maart 2017 zijn wij gestart met aanbieden van onze diensten via Werkspot. Vandaar dat wij nog niet veel 'reviews" hebben mogen ontvangen. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom en wij zullen er alles aan doen om u (de opdrachtgever) tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Ron Dekker

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Duidelijk en helder gecommuniceerd, alles opgeleverd conform afspraken.
 • Buro Raamkla

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  .

  Laatste review:

  Erg fijn: hij heeft ons zeer snel geholpen, goed geadviseerd en fijne followup gegeven bij vervolgvragen.
 • FVS Teken- en Adviesbureau

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  FVS Teken- en Adviesbureau speelt in op nieuwe technologieën. Zo maken wij onder andere vergunningstekeningen, 3D-modellen en 3D-prints. Daarnaast geven wij advies over bouwkundige mogelijkheden en oplossingen. Wij hebben er veel passie voor Virtual Reality. Op verzoek kunnen wij een project in VR zetten. Dit zorgt voor een andere beleving waardoor klanten kunnen zien of het eindresultaat wenselijk is. Ik ben Falco van Staveren en ik ben een alleskunner. Ik ben erg geïnteresseerd in nieuwe technologieën waardoor ik mij blijf ontwikkelen. Dit is onder andere op het gebied van BIM, Virtual Reality, 3D printen en kwaliteitsborging. In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik heb al sinds dat ik jong was de passie om baas te worden van een bouwbedrijf. Sinds mijn 11e jaar werk ik al in de bouw. Hierdoor heb ik veel kennis en vaardigheden verkregen.

  Laatste review:

  Falco heeft voor een woonhuis 5 x 12 en schuur met bovenverdieping haaks op andere woning constructieberekeningen, ontwerptekeningen en productietekeningen gemaakt. Heel tevreden over de kwaliteit, echt zeer goed. Daarnaast snelle en duidelijke communicatie, erg behulpzaam, meedenkend en heeft hele goede adviezen gegeven. Zeker een aanrader voor iedereen die een ontwerper zoekt.
 • Klssn Service

  Ontwerper in Schagen

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Klssn Service uit Julianadorp. Heeft u een klus? Dan helpen wij graag! Van grote tot kleine opdrachten. Onze diensten die wij aanbieden zijn: Elektricien Keuren van gereedschappen of installaties Reparatie en onderhoudt aan witgoed en horeca aparatuur Elektro / bouw technische tekeningen maken Wij doen ons werk met veel plezier en leveren kwaliteit voor alle klanten!

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Snelle reactie, afhandeling, zeer beleefd, alles wordt keurig achtergelaten, wacht nu op offertes voor de volgende klussen. Een aanrader.

Populaire lokale ontwerpers in Schagen

Andere vakmensen in Schagen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur