Vind gevelspecialisten in Bergen

Op zoek naar gevelspecialisten in Bergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Bergen

 • FD Metselwerken
  FD Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  FD Metselwerken Wij zijn een ambitieus metsel/bouw bedrijf en willen altijd onze grenzen verleggen. Onze werkzaamheden bestaan zoal uit: Metselwerk Voegwerk Lijmwerk Veranda bouw Timmerwerkzaamheden Schoorsteenrenovaties Gevelrenovaties Schoorsteenvegen Dakbedekking Hout skelet bouw Isoleren & meer. Voor vrijblijvende offertes kunt u contact met ons opnemen. ‘ Na uitwisselen contact gegevens betaald u de transactie kosten mits de klus niet door gaat. Met vriendelijke groet FD Metselwerken

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Prettige vaklui. Netjes uitgelegd en uitgevoerd. Schoorsteen opnieuw gevoegd, loodwerk opnieuw en geïmpregneerd.
 • Duvar bouw
  Duvar bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Specialiteiten Nieuw bouw, gevel Renovatie, Metselen voegen Timmerwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  We zijn nog niet begonnen maar de eerste indruk is erg professioneel en accuraat!
 • Knot Dienstverlening
  Knot Dienstverlening
  Beoordeling: 4.1 van 54.1513 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  In het verleden voor verschillende grote opdrachtgevers gewerkt. Sinds 2 jaar een eigen schilder en klusbedrijf opgezet. Wij doen kleine schilderklussen in de regio Bennebroek en Alkmaar. Voor grotere schilderklussen komen wij ook buiten de regio naar u toe. De klant is altijd koning, wij kijken daarom graag naar de mogelijkheden voor u.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Initial work was done at the end of July 2022. After a few days, yellow spots started to appear. See the photo from Aug 2022. This was quickly fixed. However, the issue reappeared in the same spot. See photo from Sep 2022. On 19 October 2022, the painter came over to fix the issue. He put another layer of filler and because it had to dry, he said he would return the next day to finish the work. However, he never came back. 1 November 2022, I am still waiting for somebody to come to finish the work. Notice that the yellow spots reappeared again. See the photo from Nov 2022.
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Echt geweldig werk verricht! Aanrader. Super tevreden en zijn het betrouwbare lieve mannen! Top Jim! Dank je wel.
 • Kuiper services onderhoud en dienstverlening
  Kuiper services onderhoud en dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende afbouw bedrijven en mezelf ontwikkeld te hebben als handige duizendpoot met verstand van alle facilitaire taken heb ik besloten mijn diploma te halen voor facilitair management. Na het behalen van mijn diploma en meerdere jaren werkzaam te zijn geweest als leidinggevende heb ik de keuze gemaakt te gaan ondernemen. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in alle soorten schilderwerk dus ben ik ook inzetbaar als allround schilder.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Goede afspraken gemaakt. Heel vriendelijk. Doet zijn werk uitstekend.
 • Metselbedrijf Swaag
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Metselbedrijf Swaag kan je helpen met je Metselaar klus in Bergen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Metselbedrijf Swaag om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Komt afspraken na en werkt netjes en snel. Klus perfect uitgevoerd zoals besproken en voor een normale prijs. Erg blij mee!
 • voegbedrijf den Iseger
  voegbedrijf den Iseger
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Voeger Ron den Iseger staat garant voor vakmanschap. Al ruim 20 jaar een begrip in de voegwereld. Door het werken aan verschillende projecten variërend van nieuwbouw tot aan het renoveren van oude panden is er een brede kennis aanwezig. Een specialisatie is het opknappen van oude gevels, waarbij voorop staat dat de gevel zijn authentieke karakter behoudt.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Ron was keurig op tijd en nam de tijd om te kijken hoe het probleem het beste aan te pakken. Verder dacht Ron mee met de wensen van mij en mijn buurman. Klus ging soepel en het resultaat zag er goed uit, ik kan Ron aanbevelen.
 • Meesterlijk Schildersbedrijf
  Meesterlijk Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Meesterlijk Schilders & Onderhoudsbedrijf is een allround professioneel schildersbedrijf. Onze onderneming geniet bekendheid bij zowel particuliere als bij zakelijke klanten. Kwaliteit en strakke afwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Alle werkzaamheden worden in samenhang van een verantwoordelijke en veilige manier uitgevoerd met aantoonbaar vakmanschap

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Very friendly, flexible and professional.
 • EEM Styling
  EEM Styling
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Wij zijn in bedrijf sinds 2004,en zijn een groep van gespecialiseerde werknemers in de bouw, die goed bekend zijn met hun gereedschap. In aanvulling op de ervaring die we hebben , uitgebreide kennis en praktijk ervaring, bieden wij advise over de keuze van de materialen en de inrichting van de te verbouwenruimte. Onze medewerkers zijn voorzien van hoge kwaliteit . Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven die onze professionaliteit , betrouwbaarheid en organisatie kennen. Een van de sterke punten die helpt bij de onderhandelingen met de klant is een zeer concurrerende prijs. Maar ik verzeker u dat lagere prijs ons niet ontslaat van hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Ons motto is: SNEL – VAKKUNDIG – VOORDELIG We willen u graag adviseren en u een offerte voorleggen. Met vriendelijke groet .

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hebben terugziende een goede ervaring met EEM Styling. Hebben keurig werk geleverd tegen de overeengekomen prijs. De afspraak communicatie verliep niet altijd even vlotjes, maar aan het eind is alles prima gerealiseerd conform offerte, uitvoering en geleverde kwaliteit. Zeer vriendelijke en beleefde mensen die het vertrouwen zeker waard zijn. Foto’s zijn event. beschikbaar.
 • M schilderwerken
  M schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Bergen

  Michel van der Zwan, M schilderwerken kan je helpen met je Schilder klus in Alkmaar en omgeving. Ik sta uiteraard graag voor u klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op, om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. In afwachting, met vriendelijke groet, Michel van der Zwan.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ontzettend blij met Michiel! Hij heeft prachtig werk geleverd, was efficient, werkte netjes. Heeft de lat hoog liggen, en gaat door tot hij het perfect vind - en het dat ook is. Dacht mee over kleuren en materiaal, heeft alle kozijnen, muren, boeidelen, dakkapel en hekwerk heel netjes geschilderd - met extra aandacht voor de oude details van het pand. Ik dacht dat ik een nieuwe voordeur moest kopen - maar Michiel heeft de huidige helemaal hersteld en deze ziet er weer prachtig uit! Daarnaast is Michiel ook nog makkelijk in de omgang en duidelijk in zijn communicatie.

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Bergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 249 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Bergen

Andere vakmensen in Bergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt