Timmermannen in Barneveld

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Barneveld. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Barneveld

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Barneveld

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95206 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Is absoluut geen prutser, weet waar bij mee bezig is. De herstel cq onderhouds werkzaamheden verliepen soepeltjes.
  Kom in contact
 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prima werk afgeleverd
  Kom in contact
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Super netjes gedaan, heel blij mee!
  Kom in contact
 • Van Losenoord Glaszetter
  Van Losenoord Glaszetter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Hallo ik ben Wilco van Losenoord en ben in maart 2015 als zzper aan de gang gegaan. Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen met schilderen. Heb het vak van een oude rot in het vak geleerd.Die heeft mij 3jaar onder zijn hoede gehad en alles geleerd.Hiernaast plaats ik ook geregeld glas,andere passie van me. Naast schilderwerk plaats ik ook veel glas.Heb ruime 10jaar ervaring bij een glasbedrijf waar ik gewerkt heb. Laatste jaren plaats ik alleen nog glas omdat ik dat leuker vind om te doen. Van Losenoord Glaszetter.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Klus is netjes gedaan. Communicatie ging soepel. Echt een aanrader
  Kom in contact
 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die klus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We are very happy with the job done by Erwin. He did a fine job for installing some furniture, removing wallpapers and applying new and many more small jobs. Highly recommend!!
  Kom in contact
 • Brand bouw&montage
  Brand bouw&montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Hallo mijn naam is Martijn van Brand bouw & Montage. Heb nu ruim 5 jaar ervaring en we zijn gespecialiseerd in verbouwen, renoveren van woningen, en het vervangen/plaatsen van daken/gevelbekleding van huizen en schuren. Heeft u nog een mooie opdracht laat het ons dan weten! Met vriendelijke groet, Brand bouw & Montage

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Top uitgevoerd! Ziet er mooi uit.
  Kom in contact
 • Ruitenbeek Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Ik ben een timmerman die het leuk vindt om mooie eindproduct en af te leveren. Ook maak ik graag gebruik van verschillende materialen. Kwaliteit vindt ik erg belangrijk want alleen dan kan ik de garantie geven dat u er langdurig plezier van hebt.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Slimme allround timmerman. Goede voorbereiding en communicatie. Heeft bij ons balkondeuren geplaatst. Heel blij mee! Hij komt binnenkort voor de volgende klus.
  Kom in contact
 • Zweverink interieur en afbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Ben een nieuwe onderneming begonnen dus nog opzoek naar werk ben keukenbouwer interieurbouwer en ook nog afbouw heb daar ook een opleiding voor

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Aalderink
  Klussenbedrijf Aalderink
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Mijn naam is Luc Aalderink en ben sinds 2005 actief in het klus- en hovenierswerk. Woont u binnen een half uur van Barneveld dan ben ik u graag van dienst. Het hele jaar door doe ik kluswerk: maken en monteren van kasten/meubels, carports/bergingen, vlonders en pergola's. Van 15 maart t/m 15 november komen daar tuinklussen bij: Tuinaanleg, tuinonderhoud en straatwerk.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Luc did a very good job! My storage under-stairs was exceptional-my husband and I was very happy with the results. Luc listened well to our wishes and execute them perfectly. He is an easy going person and nice to work with. Highly recommended!
  Kom in contact
 • Methorst Totaalbouw
  Methorst Totaalbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Timmerman in Barneveld

  Jong gemotiveerd aannemers bedrijf Werk al bijna 10 jaar voor mezelf. Wij steken de handen uit de mouwen, voor nieuwbouw, verbouw, en renovatie projecten van klein naar groot. Door heel Nederland zitten we, woon zelf in Barneveld. Hoogwaardig bouwen is ons motto! En tevens het visite kaartje voor het bedrijf.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en vakkundig uitgevoerd
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Barneveld

Andere vakmensen in Barneveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt