Schilder uit Barneveld nodig? Vind professionals uit jouw regio

Woon jij met veel plezier in de Gelderse Vallei en wil je hier de komende jaren nog fijn blijven wonen? Dan is het verstandig om je woning regelmatig te onderhouden. Het schilderwerk buiten kun je het beste eens in de vijf jaar schilderen en binnen kun je het beste eens in de zeven jaar een kwast in de hand nemen. Heb je geen tijd om de schilderklus zelf op te pakken? Of ontbreekt het je aan kennis of zin? Een schilder uit Barneveld neemt de klus graag voor je uit handen.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Barneveld

 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Schilder in Barneveld

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Laminaat leggen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies - Het plaatsen van Deel Renovaties doormiddel van het lamineren van hardhouten delen, dit gebeurd alleen als het hout is voorzien van Houtrot, vaak is een nieuw kozijn een veel grotere uitgaven, waardoor een Deel Renovatie vaak de voordeligste optie is. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel en zeer goed werk afgeleverd
 • Schildersbedrijf Elia
  Schildersbedrijf Elia
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schilder in Barneveld

  Mijn bedrijf is een eenmanszaak voor schilderen binnen- en buitenhuis. Het bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel, in de provincie Gelderland. Het werkgebied bevindt zich daarom voornamelijk in de provincies Utrecht en Gelderland.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Schilderwerk zorgvuldig uitgevoerd, veel reparatie van houtrot wat prima gedaan is. Duidelijke communicatie.
 • Behang service daniel
  Behang service daniel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Schilder in Barneveld

  Beste klant, mijn naam is Daniel en ik woon in Almere waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik werk al meer dan 20 jaar in behang. , betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang en u biedt altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ook de kleur raad ik aan.Kortom, voor de prijs-kwaliteitverhouding zit je goed! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen. En ik spreek Engels en ken een beetje Nederlands Behang Service Daniel🤝 mij instgram:stofferingbijdaniel 🥇

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Hele goede en betrouwbare werkmannen, Daniel communiceert snel en netjes, werk goed uitgevoerd, stuccen, schilderen, behangen.. absoluut een aanrader! Veel dank voor de zolder
 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75185 reviews
  Schilder in Barneveld

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Man met ervaring dat was duidelijk, wij zijn zeer tevreden. Ook een prettig persoon , die zich aan de afspraak houd.
 • Daudeij Schilderwerken Lunteren
  Daudeij Schilderwerken Lunteren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Schilder in Barneveld

  Jong en enthousiast bedrijf. Kwaliteit op nummer 1. Eerlijk open en betrouwbaar. Ruime ervaring.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  In 1 woord: vakwerk! Onze binnenmuren zijn prachtig geworden dankzij het vakkundig advies en hulp bij het uitzoeken van de kleur. Tevens prettige en duidelijke communicatie, afspraken worden stipt nagekomen. Kortom wij zijn uitermate tevreden :)
 • DM Schildersbedrijf
  DM Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Schilder in Barneveld

  DM de oprichter heeft al meer dan 24 jaar ervaring in onderhoud, renovatie- & behangwerk. Wij leveren prima schilder- & behangwerk, kwalitatief op hoog niveau en uiteraard met garantie. De kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij ons al bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Top werk geleverd! Mohamed heeft de muren op zolder en de gehele eerste verdieping voorzien van renovlies en al het houtwerk geverfd. Denkt mee, pakt de klussen die tussendoor nog langskomen, in overleg, aan. Werkt netjes en snel. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen Mohamed zeker nog voor de benedenverdieping benaderen. Nogmaals bedankt voor alles Mohamed!
 • FN Bouw
  FN Bouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Barneveld

  Schilderwerk . Latex spuiten, muren en plafonds verven/spuiten , trap verven/spuiten, kozijnen. Alles met de beste kwaliteit verf

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Perfect werkt heel netjes
 • schildersbedrijf pars
  schildersbedrijf pars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews
  Schilder in Barneveld

  Wij zijn een jong, dynamisch, schildersbedrijf, gevestigd in wijk bij Duurstede, waar u terecht kunt voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. • Wij zijn altijd op tijd • Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is • Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf van ( Sigma ) • De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus • Wij zorgen dat de steiger iedere dag wordt op- en afgebroken, zodat u hier geen last van heeft als wij er niet zijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Voor onze buiten schilderklus. De eerste dag heeft Soroush alles bij ons geschuurd en foto’s gemaakt. Hij heeft ook foto’s gemaakt van rotte delen in het hout en door gestuurd naar mij. De tweede en derde dag heeft hij alles netjes geverfd en opgeruimd. Vond het heel fijn om te zien dat hij ook daadwerkelijk alle slechte plekken heeft aangepakt en netjes heeft hersteld. Zeer fijne samenwerking ervaren door goede communicatie, topper!
 • P. Budding Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Barneveld

  Bedrijfsnaam: P. Budding Schilderwerken Ik ben al een aantal jaar schilder en ik werk met een bekende merk Sigma. Werkzaamheden die u door mij kunt laten uitvoeren ●Schilderwerk in en rondom uw huis ●Sauswerkzaamheden ●houtrotreparatie ●scanbehangwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik moest even wennen aan zijn jonge uiterlijk en dacht zelfs dat hij ouder was dan hij werkelijk is. Peter, nog jong maar reeds een serieus baasje voor wat betreft zijn bedrijf en zijn vak als schilder. Snel, accuraat met een vakbekwame aanpak. Peter is zeer sociaal maar vooral heel toegankelijk en leuk in omgang wat hem enorm siert. Deze jonge man heeft duidelijk zijn plek gevonden en resultaatgericht zijn werk aflevert. Hij heeft zijn werkzaamheden nauwkeurig en naar volle tevredenheid afgeleverd. Peter Budding Schilderwerken wil ik bij een ieder die een vakman zoekt op gebied van schilderwerkzaamheden ten zeerste en warm aanbevelen. Peter, dank je wel.
 • Mr. Klussen- en Schildersbedrijf
  Mr. Klussen- en Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Schilder in Barneveld

  Mr. Klussen- en Schildersbedrijf kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Station Amersfoort Schothorst, Zielhorsterweg 65, Amersfoort, Utrecht 3821 AM en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Laminaat leggen, Vloer verwijderen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Meubel(s) maken, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Lamp ophangen, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met Mr. Klussen- en Schildersbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Voor foto’s en video’s kunt u mijn TikTok musty_schilder

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Mr.Klussenbedrijf heeft hier twee trappen geschuurd, zo glad als een spiegel. Netjes, snel en goede communicatie. Topwerk, heel warm aanbevolen!!!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 484 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Barneveld

Gemiddelde prijs schilder Barneveld

Als je een schilder uit Barneveld inschakelt, ben je vast benieuwd naar de gemiddelde kosten van deze professional. De prijs bepalen vakmensen op basis van een aantal criteria. Zo is het aantal vierkante meters en de moeilijkheidsgraad van de klus van belang. Een rechte muur kost bijvoorbeeld minder tijd dan het netjes schilderen van kozijnen. Ook de ondergrond van het schilderwerk is van belang. Zo kan het voorkomen dat de schilder uit Barneveld eerst nog herstelwerkzaamheden moet uitvoeren, of dat er nog bekleding van muren of trappen verwijderd moeten worden. Al deze zaken samen bepalen hoeveel uur de schilder uit Barneveld bij jou thuis aan het werk is.

Gemiddeld betaal je de professional een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten. Moet het schildersbedrijf uit Barneveld bij jou binnen aan de slag? Dan kun je rekenen op een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Voor schilderwerk buiten ben je in de regel meer kwijt. Dan vraagt de schilder uit Barendrecht een prijs tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Winterschilder Barneveld

Wil je besparen op het binnenschilderwerk in Burgt, Koot, Lors, Vaarst, Veller of Norschoten? Dan kan het moeite waard zijn om te onderzoeken of je de schilder uit Barneveld in de winter aan het werk kunt zetten. Vroeger was het tarief voor schilders in de winter lager, omdat de professionals zeker wilden weten dat ze jaarrond werk hadden. Dat is tegenwoordig niet meer echt een issue, maar toch zijn er nog schilders uit Barneveld die in de winter voor een lager tarief werken.

Schildersbedrijf Barneveld gezocht? 

Zoek jij een schilder uit Barneveld voor jouw schilderklus? Of je nu de beste of goedkoopste schilder uit Barneveld zoekt: op Werkspot zoek en vind je de professional die je nodig hebt. Al onze vakmensen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde ervaring met schilderklussen. Na het plaatsen van de klus ontvang je verschillende prijsvoorstellen op maat. Wil je vooraf meer informatie over de manier waarop de schilder uit Barendrecht werkt? Lees dan zeker ook de reviews van eerdere klanten. Deze reviews geven je een goede indruk van de professional in kwestie. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat wij de reviews monitoren. Zien we dat een schilder uit Barendrecht veel negatieve reviews ontvangt? Dan gaan we over tot actie.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Barneveld

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt