Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Woudenberg

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95813 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fijne communicatie, duidelijke afspraken op tijd en keurig uitgevoerd 👍🏻 dank aan Serkan
  Kom in contact
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75140 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super straks en super netjes gewerkt. Afspraak was snel gemaakt. Serieuze en hardwerkende mensen. De tuin is ontzettend opgeknapt en we zijn er heel erg blij mee.
  Kom in contact
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45177 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gerrald is a great worker, we are very satisfied with the results, and it was so fast!!! In only two days he was ready to start and 4 days later he finished the full garden renovation with combination of materials. He is very proactive and always trying to fix any problem that may appear! That is what you want when you are building your garden!! Tip for expats: he will do his very best to explain everything in English, I very much appreciate this, as my Dutch is not very good! All in all 100% recommendable!!
  Kom in contact
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.9524 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima werk.
  Kom in contact
 • Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.85250 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Professioneel bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en bestratingen . Wij gaan niet voor de laagste prijs , maar staan voor kwaliteit en uitmuntende garantie . Transparante offertes en zeer goede nazorg hebben voor een 9.4 voor vakmanschap op werkspot gezorgd Met vriendelijke groet Willem Kolfschoten

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus top geklaard
  Kom in contact
 • Leermans Tuiniert
  Leermans Tuiniert
  Beoordeling: 4 van 54516 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Leermans tuiniert voor alle klussen rondom uw huis! Gespecialiseerd in het maken van: - [ ] Renovatie tuinen! - [ ] Schutting/poorten. - [ ] Verwijderen van bomen. - [ ] Tuinhuizen. - [ ] (Houten) overkapping. - [ ] Blokhut. - [ ] Belichting. - [ ] Camera installatie. - [ ] Vijvers. - [ ] Bestrating. - [ ] Sloop werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Duidelijke afspraken en heeft precies gedaan wat ik vroeg. Er zal nog wat na werk moeten worden gedaan. Maar geen twijfel mogelijk dat dit ook wordt nagekomen. Een aanrader!!
  Kom in contact
 • Den Outer Service en Onderhoud
  Den Outer Service en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Wij zijn een klus en servicebedrijf. Wij werken met vaste en enthousiaste vakmensen. Wat doen wij; - Veranda's, overkappingen en Carports; - Keuken demontage en montage; - Voorbereidingen voor een keukenplaatsing; - Vernieuwen meterkast & groep bijplaatsen; - Toiletrenovaties; - Badkamerrenovaties; - Kleine verbouwingen; - Kleine reparaties voor bedrijven en kantoren (Bijv. uitvoering van een RI&E inspectie); Vanuit een allround klusbedrijf hebben we ons o.a. gespecialiseerd in het bouwen van veranda's, carports en tuinkamers van zowel hout als aluminium. We zijn dealer van verschillende toonaangevende merken. Dit doen wij al jaren en nog altijd met heel veel plezier. Je kan bij ons terecht voor de aanschaf, montage en zelfs voor demontage-vervoer-montage van een tweedehands veranda. Ook voor een volledige tuinrenovatie kunt u bij ons terecht. Heeft u een vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op!

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Zeer snelle reactietijd. Onverhoopt konden we zelf niet aanwezig zijn ten tijde van uitvoering van werkzaamheden. Dit was echter geen probleem en de klus kon gewoon doorgaan. Hier waren wij erg blij mee! Werkzaamheden netjes uitgevoerd voor een eerlijke prijs.
  Kom in contact
 • KING Composiet B.V.
  KING Composiet B.V.
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  KING Composiet levert complete buitenvloeren. Inclusief materiaal, garantie én montage. Ga voor een karakteristieke buitenruimte die makkelijk is in onderhoud en zeer lange tijd mooi blijft. Onze vloeren worden in tegenstelling tot houten vloeren niet glad na regen en mogen gewoon met een hogedrukreiniger worden schoongemaakt. U krijgt bij ons een overzichtelijke offerte inclusief tekeningen. Kijk voor meer informatie op onze website en bekijk ook vooral ons portfolio op Werkspot.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Rutger van King Composiet communiceert snel en duidelijk. De klus is super uitgevoerd. Erg tevreden.
  Kom in contact
 • de Leeuw techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Woudenberg

  Al meerdere jaren ervaring op gedaan met diverse werkzaamheden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Keurig volgens afspraak, snel en goed onze border uit de tuin gehaald en afgevoerd
  Kom in contact
 • Groenhart Dienstverlening
  Groenhart Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9579 reviews
  Hovenier in Woudenberg

  Non actief

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft verwachting overtroffen en is zeer klantvriendelijk. Een team die alle lof van ons krijgt.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Woudenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1169 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Woudenberg

Andere vakmensen in Woudenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt