Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Scherpenzeel

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35181 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Roel was een amicale en vriendelijke man die keihard heeft gewerkt en zich aan alle afspraken heeft gehouden. Voor een volgende klus zou ik hem weer vragen.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95760 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakman. Een van de weinige op werkspot die snel reageert .had een conifeer die gesnoeid moest worden echt blij mee hoe deze er nu weer bijstaat echt een aanrader om deze man in te huren ...
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55155 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Al snel telefonisch contact . Duidelijke afspraken, goede prijs, werkt netjes, geeft advies ook tijdens werkzaamheden, tussendoor app contact gehad, vriendelijk.
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De tuin is keurig geworden.... Alle oude grond en planten verwijderd en grind laten plaatsen Mooie verandering Jong bedrijf..soms klein beetje sturing nodig Maar ik ben tevreden!!
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima contact Werk volgens verwachting Scherpe prijs Komt nog terug voor vervolg-opdracht!
 • G. den Hartog Tuinen
  G. den Hartog Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Scherpenzeel

  Vakbekwaam hovenier Wij streven naar groen

 • Nathan's Boomzorg
  Nathan's Boomzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel goed en snel uitgevoerd. Incl het vrezen van de wortel. Ook betaalbaar. Erg tevreden.
 • Den Outer Service en Onderhoud
  Den Outer Service en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Wij zijn een klus en servicebedrijf. Wij werken met vaste en enthousiaste vakmensen. Wat doen wij; - Veranda's, overkappingen en Carports; - Keuken demontage en montage; - Voorbereidingen voor een keukenplaatsing; - Vernieuwen meterkast & groep bijplaatsen; - Toiletrenovaties; - Badkamerrenovaties; - Kleine verbouwingen; - Kleine reparaties voor bedrijven en kantoren (Bijv. uitvoering van een RI&E inspectie); Vanuit een allround klusbedrijf hebben we ons o.a. gespecialiseerd in het bouwen van veranda's, carports en tuinkamers van zowel hout als aluminium. We zijn dealer van verschillende toonaangevende merken. Dit doen wij al jaren en nog altijd met heel veel plezier. Je kan bij ons terecht voor de aanschaf, montage en zelfs voor demontage-vervoer-montage van een tweedehands veranda. Ook voor een volledige tuinrenovatie kunt u bij ons terecht. Heeft u een vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op!

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Zeer snelle reactietijd. Onverhoopt konden we zelf niet aanwezig zijn ten tijde van uitvoering van werkzaamheden. Dit was echter geen probleem en de klus kon gewoon doorgaan. Hier waren wij erg blij mee! Werkzaamheden netjes uitgevoerd voor een eerlijke prijs.
 • Groenhart Dienstverlening
  Groenhart Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Wij van Groenhart Dienstverlening zijn gespecialiseerd in ontruimen, slopen en afvoeren. Zoals het verwijderen van tuintegels, het afgraven en egaliseren van grond, het rooien van bomen, het verwijderen van onkruid, het slopen van tuinhuizen, schuren, vlonders en overkappingen. Daarnaast bieden wij ook diensten aan zoals het slopen van keukens, badkamers en toiletten, het verwijderen van verschillende soorten vloeren en kruipruimtes ontruimen. Al onze bovenstaande diensten zijn inclusief afvoeren. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft verwachting overtroffen en is zeer klantvriendelijk. Een team die alle lof van ons krijgt.
 • Exaltobouw
  Exaltobouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Hovenier in Scherpenzeel

  Zoekt u iemand voor uw timmerwerk? Veranda’s Overkapping Pergola Schuttting

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De communicatie met Exaltobouw was duidelijk. We hebben hen een tuinpoort laten plaatsen op een lastige plek. Inmiddels staat de poort er, stevig en waterpas.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Scherpenzeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 662 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Scherpenzeel

Andere vakmensen in Scherpenzeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt