Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Scherpenzeel

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85125 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Aantal rolluiken hadden onderhoud en een schoonmaakbeurt nodig. Mike en collega leveren goed en vakkundig werk af. Top service heren!
 • Verduurzaamjeraam.nl B.V.
  Verduurzaamjeraam.nl B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Verduurzaamjeraam is de specialist in het vervangen van glas en kozijnen. Wij zijn werkzaam met 3 teams in de regio Midden-Nederland. Afspraken nakomen en netjes werk afleveren zijn onze prioriteiten. Ook hulp bij subsidieaanvraag doen wij graag. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en tot snel!

 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prettige ervaring. Alleen wel heeel hoog start tarief voor klein klusje.
 • Hardko B.V.
  Hardko B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in kunststof, aluminium kozijnen en zonwering. Zoal nieuwbouw als renovatie ,Welke we met veel zorg en kwaliteit uitvoeren. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, we werken met vaste onderaannemers (indien nodig) . Alles in eigenbeheer 1 aanspreekpunt. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte 0318-590826 of 06-21856017

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Prima uitgevoerd en erg flexibel mat plaatsen.
 • INAR Bouw
  INAR Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Goeden dag mijn naam is Arjan Verploegh ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de bouw als allround timmerman sinds maart 2018 als zelfstandige ik doe bijna alle voorkomende werkzaamheden in de bouw . Ik sta altijd open voor vragen en ideeën van de klant. Met vriendelijke groet Arjan Verploegh

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Arjan heeft een prachtige klus geklaard. Er moest een draagbalk en een onderliggend kozijn worden vervangen en dat heeft hij snel en netjes gedaan.
 • Henken Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Timmerman

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Henken is 2 dagen bij ons geweest om bij ons glas te vervangen naar hr++. Komt zijn afspreken na. werkt goed door. opgewekt en vrolijk. en denkt met je mee en de gehele klus is netjes gedaan.
 • Top Kozijn NC
  Top Kozijn NC
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  kan je helpen met je Kozijnspecialist klus in Ede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Garagedeur plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  We searched someone to change our window on the attic and got a good offer from Kozijn. Everything was like we talked before they arrived. Job was done in one day, and professional. Because of the solar panels there was not much room for making any mistakes. They did great job, cleaning afterwards and leaving attic space like it was when they arrived. Good service for sure
 • AMA Company sevices
  AMA Company sevices
  Beoordeling: 4.3 van 54.3552 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Hallo! Mijn naam is Mido een ZZPer met veel allround ervaring in de bouw. Ik ben zelf werkzaam geweest in de brandpreventie ik heb ervaring op het gebied van brandveiligheid, brandvertragende toepassingen, afdichtingen en compartimenten/doorvoeringen. Tevens heb ik ervaring in diverse werkzaamheden o.a: renovatie ,schilderwerk, laminaat vloeren, behangen,badkamerrenovatie, algemene kleine klussen maar ook grote klussen/projecten. Mocht u interesse hebben zou ik u graag van dienst zijn. Ik werk zowel op een vaste aantrekkelijke prijs afspraak maar ook in de uren.alles is bespreekbaar afhankelijk van de situatie /werkzaamheden en de tijd waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Op het moment dat de prijs en afspraak vast staat zullen wij de klus uitvoeren tot hij naar wens is uitgevoerd. Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben kunt u altijd mij mailen via werkspot dan wel via de werkspot app benaderen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  De klussenier kwam kijken en hij heeft aangegeven dat de lekkage bij de put was en hij heeft wat kit erop gezet en na half uur is hij vertrokken, kosten 170 euro. Later bleek dat de daklekkage helemaal niet opgelost is. We hebben zoals afgesproken dit doorgegeven en hij zou zaterdag 9 december om 10 uur vooralsnog komen oplossen maar helaas kwam hij niet opdagen en hij is telefonisch niet meer bereikbaar. Ik voel me opgelicht en zit nog met niet opgeloste lekkage. We willen ons geld terug.
 • Apex Bouw
  Apex Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Lunteren, Gelderland of omgeving? Apex Bouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Met veel plezier heb ik samen met Daniel kozijnen in ons huis geplaatst. Al wat langer geleden heeft Daniel een lekkage in de badkamer opgelost inclusief tegelwerk. Apex bouw is van alle markten thuis, werkt nauwkeurig en denkt goed mee voor een nette prijs.
 • AusmaDesign
  AusmaDesign
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Kozijnspecialist in Scherpenzeel

  Voor al uw werkzaamheden in- en om het huis! Verbouwingen, reparaties, renovaties. Wij zijn vóór al uw werkzaamheden gedreven en gespecialiseerd!

  Laatste review:
  Zeer goed contact gehad met ausmadesign en zeer tevreden met het resultaat!!

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Scherpenzeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 477 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Scherpenzeel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Scherpenzeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt