Vind stratenmakers in Scherpenzeel

Op zoek naar stratenmakers in Scherpenzeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Scherpenzeel

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45154 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gerrald zocht proactief contact en we waren het snel eens over de prijs. Hij heeft de klus dezelfde dag al naar tevredenheid uitgevoerd. We gaan in gesprek over eventuele volgende klussen die we nog hebben.
 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.2535 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  We waren erg blij met de vriendelijke service van de mannen die snel (in 1 dag ipv geplande 2) onze grond hebben afgegraven. Ze dachten met ons mee en leverden ook nieuwe grond. Zou ze opnieuw inhuren!
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima contact Werk volgens verwachting Scherpe prijs Komt nog terug voor vervolg-opdracht!
 • Geerts Bestratingen
  Geerts Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Wij van Geerts Bestratingen zijn gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk en tuinen. Door een goede samenwerking met andere vakmensen, nemen wij ook de beplanting, houtbouw etc. Mee. Niks is voor ons te gek. Wij gaan voor kwaliteit! Kijk ook eens op instagram @geertsbestratingen. neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Denkt goed mee. Prettig om mee samen te werken. Betrouwbaar en enthousiast.
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dikke tevreden 👌👌know how . Veiligheid, kwaliteit en binnen de afgesproken tijd en redelijke prijs. Zo ik iedereen adviseren👌👌👌👌
 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is uw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bent u op zoek naar een goede, zeer vakkundige en betrouwbare stratenmaker? Zoek dan niet verder, maar neem contact op met EEK Dienstverlening! Contact verloopt prima, reageert snel en is klantvriendelijk. Achtertuin is in 1 dag gelegd! Top werk, nogmaals dank! Groeten Diego en Kim
 • Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.85248 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Professioneel bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en bestratingen . Wij gaan niet voor de laagste prijs , maar staan voor kwaliteit en uitmuntende garantie . Transparante offertes en zeer goede nazorg hebben voor een 9.4 voor vakmanschap op werkspot gezorgd Met vriendelijke groet Willem Kolfschoten

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Top werk! Komt afspraken goed na en gaat netjes te werk.
 • Stevey Hofman's Tuinaanleg
  Stevey Hofman's Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  📷: steveyhofmansTuinaanleg

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is inhoudelijk veranderd. Uiteindelijk heeft Stevey geholpen met het aanleggen van de gehele tuin. Bestraten, bandjes zetten, bloembakken stellen, grond verzet en egaliseren, gras leggen, bomen planten etc. Stevey komt zijn afspraken na. Hij denkt met je mee en geeft vakkundig advies. Je merkt dat Stevey veel kennis heeft van het hoveniers vak. Hij is sociaal en gemakkelijk in de omgang. Ik zou Stevey aanraden en zal bij een volgende klus hem direct opnieuw benaderen.
 • Progressio Kluswerken
  Progressio Kluswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Progressio Kluswerken is je ideale partner voor uiteenlopende sloopwerkzaamheden, zoals: het demonteren/slopen van tuinhuisjes, muren, vloeren, openhaarden, serres, etc. Daarnaast dragen wij zorg voor een nette en adequate afvoer van uw puin, tegels, bouwmateriaal, tuinafval en oude meubels/huisraad, etc. Progressio Kluswerken is een relatief jong bedrijf, maar met veel ervaring op bovengenoemde terreinen. Aangezien wij ons willen profileren in de markt via Werkspot, hanteren wij zeer gunstige, lage tarieven. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Progessio Kluswerken

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  De klus viel zwaarder uit dan gedacht. Toch is de opdracht top uitgevoerd en ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden met het resultaat!
 • Van Grootheest Hovenier
  Van Grootheest Hovenier
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stratenmaker in Scherpenzeel

  Welkom bij Van Grootheest Hovenier Wij zijn bedreven in bestratingswerken, tuinonderhoud en tuinaanleg. We beschikken over de juiste plantenkennis, het benodigde materiaal en een gerichte klantenservice. Uw tuin ziet er weer prachtig uit als u kiest voor professioneel onderhoud van Van Grootheest Hovenier. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, waarbij wij creativiteit en kwaliteit voorop hebben staan. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van vijvers, sierbestratingen, grondwerk en grondverbetering en het aanleggen van beplantingen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fantastische ervaring met een prettige persoonlijkheid. Na onze aanvraag, direct het aanbod om even te komen kijken en te overleggen. Hij gaf vrijblijvende adviezen en maakte een goede inschatting van het werk met goede prijsopgave. Werkte snel en efficiënt met werkelijke een prachtig resultaat. We bevelen Stefan van harte aan.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Scherpenzeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 170 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Scherpenzeel

Andere vakmensen in Scherpenzeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt