Vind stratenmakers in Woudenberg

Op zoek naar stratenmakers in Woudenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Woudenberg

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman, mooi bestraat en denkt goed mee! Zeer tevreden!
 • Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.85248 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Professioneel bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en bestratingen . Wij gaan niet voor de laagste prijs , maar staan voor kwaliteit en uitmuntende garantie . Transparante offertes en zeer goede nazorg hebben voor een 9.4 voor vakmanschap op werkspot gezorgd Met vriendelijke groet Willem Kolfschoten

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Top werk! Komt afspraken goed na en gaat netjes te werk.
 • Geerts Bestratingen
  Geerts Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Wij van Geerts Bestratingen zijn gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk en tuinen. Door een goede samenwerking met andere vakmensen, nemen wij ook de beplanting, houtbouw etc. Mee. Niks is voor ons te gek. Wij gaan voor kwaliteit! Kijk ook eens op instagram @geertsbestratingen. neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Denkt goed mee. Prettig om mee samen te werken. Betrouwbaar en enthousiast.
 • Progressio Kluswerken
  Progressio Kluswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Progressio Kluswerken is je ideale partner voor uiteenlopende sloopwerkzaamheden, zoals: het demonteren/slopen van tuinhuisjes, muren, vloeren, openhaarden, serres, etc. Daarnaast dragen wij zorg voor een nette en adequate afvoer van uw puin, tegels, bouwmateriaal, tuinafval en oude meubels/huisraad, etc. Progressio Kluswerken is een relatief jong bedrijf, maar met veel ervaring op bovengenoemde terreinen. Aangezien wij ons willen profileren in de markt via Werkspot, hanteren wij zeer gunstige, lage tarieven. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Progessio Kluswerken

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  De klus viel zwaarder uit dan gedacht. Toch is de opdracht top uitgevoerd en ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden met het resultaat!
 • Wiggemansen Bestrating
  Wiggemansen Bestrating
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Wiggemansen Bestrating is gelegen in Amerongen. Wij zijn voornamelijk gericht op tuinen te maken. In het bijzonder het aanleggen van verhardingen. Ik heb zelf 2,5 jaar bij een hovenier gewerkt en de nodige ervaringen opgedaan. Certificaten- VCA Opleidingen - Hoveniersopleiding BBL niveau 2

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus ziet er goed uit! Vriendelijk en snel contact met Jochem.
 • M.luijendijk dienstverlening
  M.luijendijk dienstverlening
  Beoordeling: 2.8 van 52.854 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Ik ben Maxim ik ben vanaf mijn 12 begonnen in het grondwerk ik heb van alles gedaan kwa grond en straatwerk heb ook een paar jaar op een mobiele kraan gezeten en vindt het gewoon super gaaf om klanten blij te maken

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Deze(jonge) jongens hebben een gewone baan van 9 tot 4 en doen allerhande klussen ernaast,omdat ze dat ook echt leuk vinden. Zelfs in de avonduren, zoals bij mij en in het weekend. Hier hebben ze een boom uit de voortuin gehaald en waar ik dacht een gat over te houden is dat netjes dichtgemaakt. De boom en stronk zijn meegenomen. Ben een tevreden klant!
 • Stevey Hofman's Tuinaanleg
  Stevey Hofman's Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  📷: steveyhofmansTuinaanleg

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is inhoudelijk veranderd. Uiteindelijk heeft Stevey geholpen met het aanleggen van de gehele tuin. Bestraten, bandjes zetten, bloembakken stellen, grond verzet en egaliseren, gras leggen, bomen planten etc. Stevey komt zijn afspraken na. Hij denkt met je mee en geeft vakkundig advies. Je merkt dat Stevey veel kennis heeft van het hoveniers vak. Hij is sociaal en gemakkelijk in de omgang. Ik zou Stevey aanraden en zal bij een volgende klus hem direct opnieuw benaderen.
 • Van Grootheest Hovenier
  Van Grootheest Hovenier
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Welkom bij Van Grootheest Hovenier Wij zijn bedreven in bestratingswerken, tuinonderhoud en tuinaanleg. We beschikken over de juiste plantenkennis, het benodigde materiaal en een gerichte klantenservice. Uw tuin ziet er weer prachtig uit als u kiest voor professioneel onderhoud van Van Grootheest Hovenier. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, waarbij wij creativiteit en kwaliteit voorop hebben staan. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van vijvers, sierbestratingen, grondwerk en grondverbetering en het aanleggen van beplantingen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fantastische ervaring met een prettige persoonlijkheid. Na onze aanvraag, direct het aanbod om even te komen kijken en te overleggen. Hij gaf vrijblijvende adviezen en maakte een goede inschatting van het werk met goede prijsopgave. Werkte snel en efficiënt met werkelijke een prachtig resultaat. We bevelen Stefan van harte aan.
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Woudenberg

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten

4.4

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Woudenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Woudenberg

Andere vakmensen in Woudenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt