Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Leusden

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Goed service, beleefd mensen, ze komen na wat is afgesproken
 • MenM Bouw en Afbouw
  MenM Bouw en Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Heb je een Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker, Tegelzetter nodig in Amersfoort of omgeving? MenM Bouw en Afbouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  MenM bouw proffesioneel en vakkundig a Zeer vriendelijk. De complete dakopbouw renovatie tegen een eerlijk prijs afgeleverd.
 • van der Schoot Timmerwerken
  van der Schoot Timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Ik ben Sem van der Schoot. Ik heb 4 jaar ervaring als timmerman en in juli ben ik zzp’er geworden. Ik heb ervaring in zowel nieuwbouw als kleine timmerklusjes. Ik rij rond op een scooter, ik heb nog geen autorijbewijs (gezakt). Ik heb dus ook minder kosten dan iemand met een groter bedrijf of vervoer. Ik ben daarom in prijs iets goedkoper, kwalitatief is mijn lagere tarief absoluut niet terug te zien in mijn werk. Klanten zijn altijd razend enthousiast over mijn werk. Op mijn instagram @vanderschoot.timmerwerken is er meer te zien.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  We hebben Sem voor twee klusjes gevraagd, namelijk een kattenluikje plaatsen en een lamp boven de eettafel verlengen vanaf het elektriciteitspunt en ophangen. Beide klussen heeft hij zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Prettige jongen in de omgang, komt zijn afspraken goed na. Zeer aan te bevelen!
 • Exaltobouw
  Exaltobouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Zoekt u iemand voor uw timmerwerk? Veranda’s Overkapping Pergola Schuttting

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De communicatie met Exaltobouw was duidelijk. We hebben hen een tuinpoort laten plaatsen op een lastige plek. Inmiddels staat de poort er, stevig en waterpas.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en correct.
 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Dit is een professionele timmerman. Verder goede communicatie en doet gewoon goed zijn werk. Hij komt zelfs terug en verbetert zijn werk, dat is helemaal top natuurlijk. In de toekomst zal ik hem zeker weer benaderen..
 • Artificium Bouw
  Artificium Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Leusden

  Welkom bij Visiumbouw, uw betrouwbare partner in de bouwsector. Wij zijn een klein aannemers- en bouwbedrijf uit Soest, met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij ons staat kwaliteit voorop en daarom werken wij uitsluitend met de juiste materialen en het beste gereedschap en middelen. Tijdens het bouwproces werken wij stofarm en nemen wij alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw woning of pand schoon en veilig blijft. Wij begrijpen dat uw bouwproject uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke benadering om te zorgen dat wij voldoen aan al uw wensen en eisen. Wij denken graag met u mee en geven advies om uw project tot een succesvol einde te brengen. Ook houden wij rekening met uw budget en bieden wij eerlijke prijzen die in lijn zijn met de markt. Kortom, bij Visiumbouw kunt u rekenen op hoogwaardige bouwoplossingen, een persoonlijke benadering, eerlijke prijzen en een veilige werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende bouwproject.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  zeer tevreden, prachtig resultaat. prettig persoon, die onze wensen uitstekend heeft uitgevoerd e ons goede tips gaf.
 • SpouwBouw

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Leusden

  Beschikbaar voor diverse klussen in Leusden en Amersfoort

 • Bijtjes Zonwering
  Bijtjes Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in Leusden

  Bijtjes Zonwering is je ideale partner als je een rolluik, screen of knikarm nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buiten zonwering, Binnenzonwering plaatsen of vervangen en horren en nog veel meer diensten die wij als zonwering specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Om te voorkomen dat ik honderden euro’s per maand weg gooi, stuur ik een factuur voor de lead prijs als u geen gebruik maakt van mijn diensten. Tenzij het mijn schuld is dat er kosten gemaakt zijn natuurlijk ! Voor telefonisch consult stuur ik ook een rekening voor de lead kosten

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vrolijke man die goed werk heeft geleverd was in een half uurtje klaar
 • Doxmontage
  Doxmontage

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Leusden

  DOXmontage helpt u bij al uw klussen in en rondom het huis. Zoals klein kluswerk, het monteren van sanitair, klein tegelwerk, sloop werk en nog veel meer. Daarnaast kan ik u ook helpen met spuitwerk van motorfietsen en ander klein spul.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Leusden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 445 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Leusden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Leusden

Vind vakmensen bij jou in de buurt