Vind dakdekkers in Leusden

Of je nu in Alandsbeek, Wildenburg, Rozenboom of in een van de andere buurten in Leusden woont: de kans is groot dat jouw dak bedekt is met dakpannen. Een mooi gezicht, maar na een flinke najaarsstorm is het goed mogelijk dat er enkele dakpannen loskomen. Ditzelfde geldt als jouw dak al tientallen jaren oud is. Ben je benieuwd hoe jouw dak eraan toe is? Of heb je lekkage en wil je direct actie ondernemen? Schakel een dakdekker uit Leusden in.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Leusden

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.5 van 54.55137 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Duidelijke communicatie. Goed werk geleverd. Aanrader
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95123 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De mannen hebben de sloop klus (verwijderen tuusenmuur) keurig uitgevoerd. Communicatie is vriendelijk en duidelijk en ze zijn scherp in de prijs. Laten alles ook keurig achter (hebben zelfs nog even gedweild!)
 • Jeff Kuipers
  Jeff Kuipers
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker bij u in de buurt? Dan bent u bij Kuipers Dakbeheer aan het juiste adres! Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van je dak. Het dak vereist ook de nodige aandacht. Met schoonmaken en onderhoud voorkom je beschadigingen en lekkages en verleng je de levensduur van je dak. Garant voor kwaliteit - Dakonderhoud - Dakreparaties - Dakrenovatie - Vakkundige dakinspectie Kuipers Dakbeheer biedt vele diensten aan. Voor meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Goede en snelle communicatie. Werk gedaan zoals afgesproken
 • Centraal Dakservice
  Centraal Dakservice
  Beoordeling: 4.3 van 54.3519 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit, zodat we u precies kunnen informeren door middel van een duidelijke vrijblijvende offerte over de conditie van uw dak. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Garantievoorwaarden Op de door ons geleverde en aangebrachte materialen bent u verzekerd van 10 jaar garantie met de beste garantievoorwaarden. Zoals een lekkage of door ons verkeerd aangebrachte materialen. Onder de garantie vallen niet de volgende punten: Door andere partijen uitgevoerde werkzaamheden Stormschade Scheefliggende dakpannen Brand en/of explosie Het onjuist behandelen van het dak denk dan aan het plaatsen van scherpe objecten op het dak en er overheen lopen met hoge temperaturen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Supersnel geregeld.
 • Blad dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Heb je een Dakdekker nodig in Amersfoort of omgeving? Blad dakwerken kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Lekkage aan schuurdak, wilde bedekking vervangen hebben, tevens aanbouw woning folie vervangen voor bitumen. Afspraak was snel gemaakt voor een zeer redelijke prijs. Er is meegedacht en fiks doorgewerkt! Klus was in 5 uurtjes geklaard !!! Niets dan lof ! Zeker een aanrader!
 • HD Isolatie
  HD Isolatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Dakdekker in Leusden

  .

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  HD Isolatie heeft bij ons dakisolatie geplaatst in de slaapkamers+halletje en erna compleet met nieuwe plafond afgewerkt. Omar is heel druk, maar hij maakt altijd tijd voor zijn klanten. De laatste 5 foto's mooie afgewerkt door HD isolatie. Wij wensen Omar een zonnige toekomst.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75101 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Inspectie professioneel uitgevoerd door de mannen van Dakreparatie Holland. Hebben een advies gegeven wat we eraan konden doen en hebben besloten om het direct met deze partij te laten maken. Foto’s voor + naar de werkzaamheden zodat we ook daadwerkelijk weten waarvoor we hebben betaald. En hebben de lekkage binnen anderhalf uur gemaakt.
 • Schoonmaakbedrijf Van Dun
  Schoonmaakbedrijf Van Dun
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Bij Schoonmaakbedrijf Van Dun kun je vakmanschap verwachten. Wij streven alleen naar het allerbeste. Zowel bedrijven als particulieren voorzien wij van onze diensten Wij doen voornamelijk glasbewassing. Zowel traditioneel als met osmose water. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor opleveringen, houtwerk reinigingen, zonnepanelen reinigen en periodiek interieur verzorging. Mocht u andere schoonmaakwerkzaamheden heden hebben die hier niet bij staan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wie weet wat wij voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Klus is super goed en snel uitgevoerd. Kwam op afgesproken tijd.
 • DustBusterCleaning
  DustBusterCleaning
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Opzoek naar een betrouwbare Glazenwasser in Woudenberg of omgeving?.Ik kan je helpen met alle klussen die een Glazenwasserij 🪟 voor je kan uitvoeren, Schoonmaak van dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaken van Zonnepanel 🧽 💦 ook en nog veel meer diensten. Zoals Tuin opruimen 🪴 🧹 enzovoort. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De heren hebben uitstekend werk verricht. Schoonmaken dakgoot en alle ramen. Ook de extra klus, het schoonmaken van de zonnepanelen dat terloops ter sprake kwam, is nog uitgevoerd. Top.
 • Ultra duurzaam B.V.
  Ultra duurzaam B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Dakdekker in Leusden

  Als je op zoek bent naar een goede dakdekker, dan kan Ultra duurzaam B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of vervanging? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Volgens afspraak verlopen. Opdracht netjes uitgevoerd en opgeruimd.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Leusden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1530 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Leusden

Wat zijn de gemiddelde kosten van een dakdekker uit Leusden?

Heb je lekkage aan je dak en weet je niet precies wat de oorzaak is? Dan heb je verschillende opties. Je kunt natuurlijk zelf het dak opgaan om de oorzaak te achterhalen, maar dit is gevaarlijk en de kans is groot dat jouw kennis tekortschiet om de oorzaak te achterhalen. Als je een dakdekker uit Leusden inschakelt voor een dakinspectie is dat een ander verhaal. De professional ziet snel wat er aan het dak mankeert en wat de beste oplossing is. Is het bijvoorbeeld nodig om het totale dak te renoveren, of het is vervangen van een enkele dakpan voldoende? Heb je uitsluitsel gekregen? Dan ben je vast benieuwd naar de gemiddelde prijs voor de klus. Hieronder vind je de gemiddelde prijzen; voor een voorstel op maat neem je het beste contact op met een dakdekker.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Kosten besparen op een dakdekker uit Leusden

Een dakrenovatie in Leusden is een kostbare klus en je bent niet de enige Nederlander die dit geld niet zomaar achter de hand heeft. Daarom ben je misschien nieuwsgierig hoe je bespaart op een dakdekkersbedrijf uit Leusden. Omdat de dakdekker voor meerdere dagen werk heeft, is het soms mogelijk om een goedkopere prijs per vierkante meter af te spreken als je de werkzaamheden combineert met die van je buren. Je kunt ook geld besparen door te onderzoeken of je gebruik kunt maken van een subsidie van de Rijksoverheid. Overigens moet je hiervoor vaak ook direct je dak isoleren. Voordeel hiervan is dat je na het isoleren van je dak ook minder stookkosten hebt.

Vind de top 10 dakdekkers uit Leusden

Woon je in de omgeving van Amersfoort, Leusden of in een van de andere plaatsen in de Gelderse Vallei of Utrechtse Heuvelrug? En ben je op zoek naar een dakdekker? Plaats gratis en vrijblijvend je klus en kom in contact met vakmensen uit jouw regio. Wil je in contact komen met de beste dakdekker uit Leusden? Neem dan ook zeker een kijkje op het profiel van de verschillende professionals. Zo krijg je een goed beeld hoe de dakdekkers werken en hoe het contact met eerdere klanten was.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Leusden

Vind vakmensen bij jou in de buurt