Vind ontwerpers in Leusden

Op zoek naar ontwerpers in Leusden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Leusden

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in Leusden

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Wij hebben Mark ingeschakeld om te berekenen hoe de dakconstructie aangepast moet worden om het spantbeen te kunnen verwijderen. Communicatie ging snel en ook de berekening was snel binnen. Na telefonische toelichting was alles duidelijk voor mij en kon ik de uitvoerende partij inlichten.
 • Designia Soest
  Designia Soest
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in Leusden

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Perfect resultaat voor de beste prijs! Wij hebben Designia de bouwtekening voor een uitbouw aan onze woning laten maken en Designia heeft de aanvraag bij de gemeente ingediend namens mij. Resultaat: een week later een positief besluit van de gemeente! Communicatie met Tayfur is snel en helder verlopen. Met de aanwezige informatie heeft Designia Soest binnen 2 weken de benodigde tekeningen voor mijn uitbouw gemaakt en heeft de aanvraag ingediend bij de gemeente Utrecht. Dat de aanvraag zo snel ook is goedgekeurd was een verrassing. (de bezwarentermijn gaat nog wel in, maar van de gemeente mogen we op eigen risico wel starten met de verbouwing). Dit betekent dat we veel sneller dan verwacht kunnen beginnen. Top service, goede communicatie en in vergelijking met alle andere aanbieders de beste prijs!
 • TNA bouwkundig tekenaar
  TNA bouwkundig tekenaar
  Beoordeling: 4 van 54515 reviews
  Ontwerper in Leusden

  Als TNA Bouw voeren wij diverse werkzaamheden uit. Wij leveren tekeningen voor uw woning en kunnen u ook helpen met de vergunningsaanvraag. Ook doen wij badkamer, toilet, keuken renovaties in uw woning. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  contact verliep snel en vriendelijk. tekening in één keer goed gekeurd. Prijs was ook schappelijk
 • Go Green Gardens

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Leusden

  PUUR GENIETEN! is voor iedereen persoonlijk Go Green Gardens staat voor visueel aantrekkelijke maatwerk ontwerpen passend bij de gebruikers. Geen saaie tegeltuin, maar een groene tuin, met verrassende elementen, vol van leven, modern en sfeervol en bovendien gericht op functionaliteit en praktische gebruiksmomenten. Ik maak de combinatie tussen de wensen van de klant, de mogelijkheden van de tuin en mijn inbreng als ontwerper.

 • Studio Annika
  Studio Annika
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Leusden

  Wil jij een interieur dat écht bij je past? Ga je verhuizen, verbouwen of weet je niet goed waar je moet beginnen? Annika Vermey, interieurontwerper van Studio Annika helpt je met het creëren van een interieur dat écht bij je past. Jouw persoonlijke behoefte en stijl staat centraal, samen bekijken we de wensen. Ik geef concrete adviezen en tips, maak een interieurontwerp (verbouwingen, meubelopstellingen), mood/stijlboards, kleur-, verlichtingsplan, en shoppinglists. Resultaat is een interieur dat voelt als ‘thuiskomen’ voor jou, je partner en/of gezin. Wil jij dit ook? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Laatste review:

  Mijn nieuw gekochte appartement moest helemaal verbouwd worden. Studio Annika heeft een interieurontwerp gemaakt voor het hele appartement: van badkamer, keuken tot indeling van de ruimtes. Ook heeft ze advies gegeven over kleuren en materialen en is ze mee op pad geweest naar leveranciers. Ze heeft goed geluisterd naar me en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik kan Studio Annika dan ook van harte aanbevelen.
 • LBC Lighting Business Consultancy
  LBC Lighting Business Consultancy
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Ontwerper in Leusden

  Met meer dan 10 jaar ervaring in project installaties, ben ik breed gespecialiseerd als het gaat om verlichting, domotica en alarm installaties. Deze ervaring zorgt ervoor dat U een degelijke installatie krijgt, waarbij kwaliteit niet alleen centraal staat, maar ook betrouwbaarheid van afspraken en netheid.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Rogier denkt altijd mee, komt met goede oplossingen, werkt netjes en komt afspraken perfect na. Voor onze klus was flexibel werken meedenken heel belangrijk, omdat veel tijdens het werk moest worden bepaald. De communicatie verliep prima, het was gewoon heel fijn werken met Rogier en zijn collega. We kunnen LBC van harte aanbevelen!
 • Studio BTMA

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Leusden

  Studio btma. Een creatief en duurzaam tuinontwerp, advies over beplanting, tegels en tuinafscheiding tot en met het compleet ontzorgen. Je hebt aan mij een creatieve tuinstylist die je helpt bij elke stap naar jouw eigen groene paradijs. Met de hand schets ik jouw exclusieve tuin- en/of beplantingsontwerp. In dit ontwerp komt jouw beplantingsplan met foto’s en onderhoudstips tot leven. Zodat je het ontwerp zelf kunt uitvoeren. Is een ontwerp niet nodig maar wil je graag advies of hulp bij het beplanten (van een deel) van je tuin? Dat kan ook! Ik werk graag met combinaties van vaste planten, grassen en bollen, rekening houdend met de grondsoort, zon/schaduw. Waar het kan gebruik ik planten die vlinders en bijen aantrekken. Doe je de uitvoering liever niet zelf? Ik doe de inkoop van zowel de tegels en tuinmaterialen als de planten en plant het voor je in de aarde. Eventueel met hulp van een hovenier als zwaar materieel nodig is.

 • RemyHart
  RemyHart
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Leusden

  Creatieve bedenkers en bouwers met eigen werkplaats. Zeer brede inzet in interieur. Van brainstorm en ontwerp tot en met uitvoering.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Het gevraagde is netjes gemaakt. Op locatie moest nog een en ander op maat worden gemaakt. Zeer goed en strak resultaat! Remy bedankt!
 • Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau
  Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Ontwerper in Leusden

  NIEUWBOUW , VERBOUW en RENOVATIE. 39 jaar ervaring en veelzijdig werkzaam in de Bouw en Interieurbouw. Ontwerp....2D tekenen....3D tekenen.....Advies.... Omgevingsvergunningen........Constructieberekeningen.....Herbesteming bestaande gebouw..........EPC berekeningen.... Bouwbegeleiding.... Bouwtoezicht ....Opleveren....Woningkeuring enz..enz. Overige: Opleidingen: HBO-bouwkunde, Bouwkundig opzichter. Erkend deskundige energielabel woningbouw. Nijkerk

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Constructie berekening is wat achterhaald. Veel onnodige palen in de fundering die niks te dragen krijgen. En nieuwe techniek als consolepaal om de huidige fundering te fundering kent meneer niet.
 • De Vries & Vrij Architectuur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Leusden

  Professionele 3D impressions en bouwkundige tekeningen maken zijn onze kernactiviteiten. Een tak van sport binnen de bouw waarvoor passie, architectonische kennis, oog voor detail en een grote materialenkennis van belang zijn. Tezamen hebben wij werkervaring opgedaan bij toonaangevende bedrijven als EVE Architecten, Friso Woudstra Architecten, 19 Het Atelier en Restauratiebedrijf Van de Burgt & Strooij. Wij delen onze passie voor architectuur en maken graag kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Onze specialisatie ligt bij authentieke architectuur zoals de kenmerkende jaren 30 stijl. Onze kennis bij vooroorlogse gebouwen is dan ook zeer groot en wij kunnen u hierin goed adviseren of ondersteunen. Ook als u een modern pand bezit kunnen wij u van dienst zijn met ons hoogwaardig tekenwerk. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen bieden voor uw woning of project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de opties kunnen bekijken.

4.3

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Leusden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Leusden

Andere vakmensen in Leusden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur