Vind hoveniers in Lunteren

Op zoek naar hoveniers in Lunteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lunteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 520 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lunteren

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 4.9 van 54.95465 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Goed werk, wat communicatieproblemen, wat haastig
 • Does Bomenservice

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews

  Heeft u een boom of bomen die gekapt of gesnoeid moeten worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al 10 jaar actief in de boomverzorging en kunnen dit aanbieden voor een mooie prijs. We werken met hoogwerkers maar kunnen als daar geen ruimte voor is u boom ook klimmend op een professionele wijze snoeien/verwijderen. Eventuele afvoer van stamhout en/of takken kan ook geregeld worden. Ook voor het verwijderen van de boomstronken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is binnen een straal van 60 km vanaf Ede. Wilt u informatie over het verwijderen van een boom of de kosten hiervan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  toppertjes, komen met goed gereedschap. vriendelijk en zeer goed contact!
 • ViséeHovenier

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Samen met mijn collega zijn wij allround hoveniers. Wij zijn een gedreven duo

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Na een hele fijne communicatie ook nog uitstekend werk geleverd! Zeker aan te raden en in vervolg word er weer aan dezelfde deur geklopt.
 • Mastenbroek Tuinen

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 4.7 van 54.7575 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prettig persoon die heel mooi werk heeft geleverd. Al veel complimenten gekregen. Prijs/kwaliteit kan niet beter. Voordat ik de vraag op wwerkspot deed van alles geprobeerd maar kreeg niet eens een reactie. Gerald reageerde super snel. Als enige overigens van de mensen op werkspot. Ik zag een reactie dat hij aangestuurd moest worden maar daar heb ik niets van gemerkt. Ik ben heel erg tevreden.
 • Exclusief tuinonderhoud by Dirk

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat zich vooral bezig houdt met het aanplanten en onderhouden van zowel particuliere als zakelijke tuinen. Maar ook voor ontwerp en aanleg draaien wij onze hand niet om. Wij houden van eerlijkheid en duidelijkheid, u krijgt gedegen vakmensen voor een eerlijke prijs. Wij hebben een uurtarief van 42,50 excl. Btw en inclusief de meest gangbare machines, excl. groenafval. Ik werk vanuit Barneveld en dan tot ongeveer 50km Zoals u wellicht weet moeten wij voor elke keer als iemand zijn/haar contactgegevens met ons deelt een bedrag betalen en dat doen wij met plezier alleen als het niet tot een opdracht lijdt en dat kan natuurlijk altijd is het wat jammer. Ik zou het dan ook erg op prijs stellen dat u alleen uw contact gegevens met mij deelt wanneer u (net als wij) oprecht geïnteresseerd bent in onze diensten. Voor meer informatie: bezoek onze website. Snoeien Gazon verzorging Bemesting Verlichting Ontwerp Aanleg Advies Met vriendelijke groet, Dirk van den Brink degroenecombinatie nl

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Zeer prettig contact! Dirk heeft de klus netjes gedaan en snel uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
 • Boomverzorging Branderhorst

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Boomverzorging Branderhorst is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het vellen, snoeien en afbreken van bomen. Dit doen wij aan de hand van touw en klimtechnieken, zo kunnen wij op moeilijk bereikbare plekken komen en worden kosten voor een hoogwerker of kraan bespaard.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Erg tevreden, Netjes en zorgvuldig is onze boom gerooid. Geheel volgens afspraak. Duidelijke communicatie en goede prijs voor geleverde werk. Zeer aan te bevelen.
 • Michael bakker

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Michael Bakker. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Grondwerk. - Hovenierswerkzaamheden. - Boomklimmen. - Bomen verwijderen Met vriendelijke groet, Michael Bakker

 • E.J. Ruttenberg Tuin- en Totaalonderhoud

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews

  Beste opdrachtgever, Hierbij reageer ik op uw opdracht. Mijn naam is E.J. Ruttenberg. Ik kan uw helpen met uw opdracht. Wij verlenen goede service en proberen alle werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren. Gebruik de knop kom in contact ALLEEN als u serieus belangstelling heeft in ons voorstel. Lees vooral mijn Reviews op mijn profiel. Op basis van uw omschrijving kan ik nog geen exacte prijs aangeven, daarom zou ik graag in contact met u komen om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Nadat wij de klus hebben besproken en of bekeken, kunnen wij een prijs geven. Het kan op basis van uurloon en/of totaalprijs. Het uurloon is € 36.00 excl. BTW. Machinegebruik wordt apart berekend. Ik werk alleen met eigen machines. Reiskosten € 0,45/km. Ik kan vrij snel met de opdracht beginnen. Mijn sterke punten zijn dat ik snel, hard en systematisch werk. Zijn uw stoeptegels groen en vies, ik kan er ook voor zorgen dat ze weer schoon en netjes er uit zien. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. E.J. Ruttenberg tuin- en totaalonderhoud vof

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Zoals de sterren het al aangeven, goed, snel en vakkundig werk geleverd. Betrouwbaar en eerlijk. Zeer duidelijk voor wat betreft de prijsafspraak. Zal zeer zeker aanbevelen.
 • C. van Manen Dienstverlening

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij zijn een kleine onderneming die alle werkzaamheden in de buitenruimte aanpakken. Met kennis en ervaring op het gebied van bomen, grond en straatwerk, beschoeiingen tot het (machinaal)onderhoud van groot groen. Wie weet tot ziens! Kees van Manen van Manen buitenprojecten

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Van Manen heeft bij ons een nieuw terras aangelegd. Hij heeft voor ons mooie tegels uitgezocht en in korte tijd een keurig terras neergelegd. Goed bereikbaar via telefoon en app, niet te duur, geen extra kosten achteraf en hij hield rekening met de buurt. Dus geen lawaai voor 8 uur.
 • allround service cozijnsen

  Hovenier in Lunteren

  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews

  Allround service. Van alle markten thuis. O.a voegen hakken tuinonderhoud zand en grind handel kunstgras leggen etc

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  een fijn jong bedrijf die doen waar voor ze zijn ingehuurd. De opdracht was om een tuin waar al een aantal jaren niet aan was gedaan om te toveren tot een onderhoud vrije tuin. Afgraven ,zand erin ,bestraten ,egaliseren , kunstgras erin. Het resultaat mag er zijn .Zie foto's. Een bedrijf die ik zeker zou aanraden.

Populaire lokale hoveniers in Lunteren

Andere vakmensen in Lunteren

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur