Vind hoveniers in Ederveen

Op zoek naar hoveniers in Ederveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Ederveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 612 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Ederveen

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.95580 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Top gasten werken snel, werken volgens afspraak!
 • Does Bomenservice

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews

  Heeft u een boom of bomen die gekapt of gesnoeid moeten worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al 10 jaar actief in de boomverzorging en kunnen dit aanbieden voor een mooie prijs. We werken met hoogwerkers maar kunnen als daar geen ruimte voor is u boom ook klimmend op een professionele wijze snoeien/verwijderen. Eventuele afvoer van stamhout en/of takken kan ook geregeld worden. Ook voor het verwijderen van de boomstronken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is binnen een straal van 60 km vanaf Ede. Wilt u informatie over het verwijderen van een boom of de kosten hiervan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  De klus is prima en snel geklaard en volgens afspraak. Daarna is de tuin en de paden netjes achtergelaten.
 • Mastenbroek Tuinen

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6595 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Helaas kunnen we geen positieve review schrijven, dat hadden we graag gedaan, want de communicatie was in eerste instantie goed en duidelijk, de prijs ook goed. Tot de dag voordat Gerrald de tuin zou komen doen; hij reageerde niet op berichtjes met de vraag hoe laat hij zou komen. Op de dag zelf hebben we contact gezocht, al was het maar om uitleg te krijgen waarom hij niet kon komen. Het leek erop dat hij ons had geblokkeerd. Tot op de dag van vandaag hebben we geen bericht of verklaring ontvangen voor hrt niet verschijnen. We hadden er wellicht begrip voor gehad. We voelen ons in de maling genomen en het voelt als een onbetrouwbare ZZPer. De reactie van dhr Gerrald onder deze review klopt absoluut niet. We zullen melding bij Werkspot maken over zijn werkwijze/communicatie. Deze man is onbetrouwbaar, ga niet met deze man in zee!
 • Groenhart Dienstverlening

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews

  Hallo Mijn naam is Joost Groenhart, Ik heb mij door de verscheidenheid aan werkzaamheden ontwikkeld tot allround vakman, begonnen na de opleiding installatie techniek te hebben afgerond. * Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden * Van kleine tot grote klussen * Binnen en buiten werk * Goede communicatie en prijzen Onze werkzaamheden: - Grondverzet - Sloopwerkzaamheden - kruipruimte specialist - Transport - Tuin - Afvoeren puin - Renovatie - Afbouw Kortom, van kleine tot aan grote klussen bent u bij ons aan het goede adres. Indien nodig, werken wij samen met partners die hetzelfde niveau in kwaliteit nastreven. Mocht u een afspraak willen maken of meer informatie willen hebben dan kunt u altijd mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Keurig werk afgeleverd. Vriendelijke mannen en komen afspraken na top!
 • Diepeveen straatwerk grondwerk sloopwerk

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben een jong bedrijf met veel ervaring op de werkvloer. Mijn belangrijkste doelstelling is om de klant tevreden de krijgen en te houden. Afspraak is dus afspraak. Hou er van om van bijv een doorgegroeide tuin weer een strakke tuin te maken naar wens van de klant. Wil graag meedenken met de klant over de mogelijkheden en eventueel advies.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Daan heeft onze tuin uitstekend aangepakt in 5 dagen tijd. Hij dacht goed mee en stond open voor kleine veranderingen die wij nog wilden vlak voordat de klus uitgevoerd zou worden. Daan communiceert duidelijk en is telefonisch goed bereikbaar. Wij zijn heel blij met onze mooie tuin.
 • H. van de Geest Groenvoorzieningen

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  hallo, - ik ben hovenier en 25 jaar ervaring -hou van efficiënte aanpak. -vakbekwaam -werk met boomverzorgers en hoveniers samen en grotere aannemers voor aan en afvoer goederen en of materialen

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Communicatie was prettig en de afspraak was snel gemaakt. Henk denkt graag mee en gaf goede tips over de onderhoud van van de heg. De klus was zo geklaard. De prijs pakte toch hoger uit dan van te voren afgesproken aan de telefoon: dat was jammer.
 • Legemate Bestratingen

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Voor al uw straatklussen bent u bij mij aan het juiste adres. Wat kunt u van mij verwachten? 1) Vakwerk 2) Goede communicatie en een vast aanspreekpunt 3) Flexibel 4) De klant is koning Wanneer u interesse heeft, kom ik graag bij u langs om uw wensen door te spreken en een nette prijs aan te bieden. Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet, A. Legemate

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Anne is een leuke man, vriendelijk, werkt hard en wil het graag mooi en goed achterlaten. En vindt het belangrijk dat ik als klant tevreden ben. Ik kan zeggen dat het ook allemaal zo is: het ziet er goed en mooi uit en ik ben meer dan tevreden. Kortom: een aanrader!
 • Stevey Hofman's Tuinaanleg

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Tuinaanleg

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ben super blij. Was snel geregeld, en snel gewerkt en super netjes. Stevey denkt mee en overstijgt de verwachtingen.
 • HEKO Dienstverlening

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  HEKO Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in Lunteren en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Zwembad plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met HEKO Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  We hadden snel iemand nodig en dat is zeker gelukt. Communicatie ging goed. Snelle reactie via WhatsApp. En er kon heel snel gestart worden met de werkzaamheden. Heel blij met het resultaat.
 • Nathan's Boomzorg

  Hovenier in Ederveen

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Goed. Lijkt als een beginnende hovenier die gedreven is. Zou ik zeker weer vragen.

Populaire lokale hoveniers in Ederveen

Andere vakmensen in Ederveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur