Vind hoveniers in Ederveen

Op zoek naar hoveniers in Ederveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Ederveen

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35169 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kwam een uur te laat en vertrok zonder te vragen of het in orde was. Boom half gesnoeid.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Nathan's Boomzorg
  Nathan's Boomzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Hi, mijn naam is Nathan van Kleeff. Mijn bedrijf heet Nathan's Boomzorg en is een eenmansbedrijf. Ik ben gespecialiseerd in bomen snoeien, veilig maken of verweideren. Ik beschik o.a. over een snipperraar, stobbenfrees, motorzagen en klimspullen. Gespecialiseerd in klimwerk dus krijgt u ook geen zware machines in uw tuin wanneer het zonder kan. Ik ben gecertificeerd ETW-er (Europeanen Tree Worker) Voor foto's kijk op instagram: @nathansboomzorg

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel goed en snel uitgevoerd. Incl het vrezen van de wortel. Ook betaalbaar. Erg tevreden.
 • Does Bomenservice
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Heeft u een boom of bomen die gekapt of gesnoeid moeten worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al 10 jaar actief in de boomverzorging en kunnen dit aanbieden voor een mooie prijs. We werken met hoogwerkers maar kunnen als daar geen ruimte voor is u boom ook klimmend op een professionele wijze snoeien/verwijderen. Eventuele afvoer van stamhout en/of takken kan ook geregeld worden. Ook voor het verwijderen van de boomstronken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is binnen een straal van 60 km vanaf Ede. Wilt u informatie over het verwijderen van een boom of de kosten hiervan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Komt afspraken na en levert netjes werk.
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman, mooi bestraat en denkt goed mee! Zeer tevreden!
 • Van Veenendaal GWW
  Van Veenendaal GWW
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Welkom bij Van Veenendaal GWW. Het bedrijf is opgericht als eenmanszaak in 2015 en we zijn gevestigd in Lunteren. Ons werkgebied is met name Gelderland, Utrecht, en een deel van Noord-Brabant. Bij een aantal bedrijven in de Grond- Weg- en Waterbouw heb ik ervaring opgedaan vanaf mijn 14e. Onze diensten zijn: grondwerk, sloopwerk, rioleringen, het kappen van bomen en straatwerk. Maar ook beschoeiingen zijn een deel van de werkzaamheden. Waar we ons op richten zijn met name klussen van hooguit 1 a 2 dagen. Kleinere klussen dus. Voor de machines zijn we gecertificeerd voor minigraver, minishovel, en minidumper. Ook zijn we gecertificeerd voor het werken met een kettingzaag voor bomen met een doorsnee van 40 cm. Tevens zijn we gecertificeerd voor het werken met een hoogwerker. We werken met hooggekwalificeerde materialen en machines om uw klus naar tevredenheid uit te voeren. We houden van een goede servicegerichtheid. En dat doen we onder het motto: Innovatief en Kwalitatief. Voor (bijna) elk probleem is wel een oplossing.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We zijn fijn geholpen, ook al regende het heel hard!
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95734 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Contact verliep prima! Zowat Nog voordat ze geparkeerd waren was de helft al ingeladen. Harde werkers. Vriendelijk! Serkan als ik je in het vervolg nodig heb weet ik je te vinden!!
 • Modder schoenen
  Modder schoenen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Op zoek naar hulp bij het maken van een tuinontwerp of naar iemand die het onderhoud van jouw tuin uit handen kan nemen? Neem contact met ons op of lees hier eerst even verder. Tuinonderhoud Met veel enthousiasme verzorgen wij tuinonderhoud zoals: * onderhoud aan vaste planten * aanplant * verwijderen van onkruid * snoeien van heggen, struiken en kleinere bomen * vernieuwen van verouderde borders Laat ons weten wat er moet gebeuren dan bespreken wij snel de mogelijkheden. We geven ook graag advies voor een onderhoudsarme tuin, waar wel volop groen en kleur in te vinden is. Tuinontwerp Bij Modderschoenen kan je terecht voor een persoonlijk tuinontwerp. Wij nemen de tijd voor het doornemen van jouw wensen zodat we samen de perfecte tuin kunnen ontwerpen. Een tuin waar je jaren van kunt genieten. Of het nou om een grote of een kleine tuin gaat, wij vinden altijd een manier om er een mooie, fijne plek van te maken die helemaal bij jou past. Op verzoek werken we daarbij met zo veel mogelijk groen en bloeiende planten, zodat de tuin er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook lokale insecten zoals bijen, vlinders en ook vogels en andere dieren ondersteunt. Een groene tuin met ruimte voor natuur en volop kleur is zeker ook mogelijk als je een onderhoudsarme tuin wenst. Tuinrenovatie & beplanting Is de indeling van jouw tuin helemaal naar wens, maar is de beplanting verouderd of nog niet aanwezig? Dan maken we graag samen met jou een plan voor het aanleggen van nieuwe beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend werk, een echte aanrader. We waren erg blij met het werk van Zoë. Ze reageerde snel op onze berichten, kwam op tijd, werkte keihard en behaalde met onze (vorige) tuin uitstekende resultaten. Nu wij verhuizen naar een nieuw huis, zullen wij zeker weer van haar diensten gebruik maken.
 • Montagebedrijf Wout Schoeman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Ederveen

  45 jaar ervaring in hekwerk plaatsen materiaal wordt ingekocht bij hekwerkonline

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Wout is een echte vakman! Heeft een mooi hek geplaatst in de tuin bij het water zodat onze zoontjes veilig buiten kunnen spelen in de toekomst. Daarnaast ook een hek geplaatst op een dakterras. Als we in de toekomst nog een hek nodig hebben vragen we zeker Wout. Hij is kundig, denkt mee en geeft goed advies.
 • Michael bakker
  Michael bakker
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Hovenier in Ederveen

  Mijn naam is Michael Bakker en ik ben de eigenaar van het bedrijf Bakker in de boom. Gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen, ook grote bomen met beperkte ruimte. Er word volgens afspraak gewerkt en na de klus word het netjes achtergelaten. Met vriendelijke groet, Michael Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Aardige nette vent, werkt snel en keurig. Volgende klus is al in de planning. Ben zeer tevreden en aan te bevelen.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Ederveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 687 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Ederveen

Andere vakmensen in Ederveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt