Vind verhuisbedrijven in Ederveen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Ederveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Ederveen

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Verhuisbedrijf in Ederveen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Nette, vriendelijke mannen, die goed hebben geholpen met het verhuizen van een wasmachine en droger. Ze hebben zelfs alles aangesloten totdat het goed was en de oude wasmachine meegenomen. De volgende keer zal ik hun zeker weer benaderen voor een klus!
 • G. Blotenburg Bouw
  G. Blotenburg Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Ederveen

  Hallo mijn naam is Gerwin Blotenburg. Ik heb technische een praktisch opleiding afgerond, waarvan de laatste opleiding specialisatie in restauratie is geweest. Hiermee heb ik ervaring op gedaan in oude kapconstructies maar ook monumentale panden. De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor verschillende bouwbedrijven en nu ga bouwen aan mijn eigen klanten kring. Werkzaamheden zijn: - Veranda's - Dakkapellen - Uitbouw - Verbouw - Restauratie Mocht u geïnteresseerd zijn dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs. Duidelijke afspraken zijn belangrijk en daardoor ontstaan de mooiste resultaten.

 • LeKo bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Ederveen

  Timmerwerk Tegelwerk Vloerenlegger

 • D. Boer Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Ederveen

  -

 • NBouwservice
  NBouwservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Ederveen

  Wij geloven in het opbouwen van langlopende relaties met onze klanten door uitsluitend producten van hoge kwaliteit te leveren. Ons doel is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

  Laatste review:
  Uitstekende vakman hij is heel erg in zijn vak en kan bovendien verschillende soorten werkzaamheden uit oefenen denk hierbij aan het plaatsten van keukens. Hij is ook heel erg flexibel en oplossing gericht. Kort om mocht ik in de toekomst nog meerdere opdrachten beschikbaar hebben dan zal ik hem direct bellen.
 • MP Gevelwerken
  MP Gevelwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5580 reviews
  Verhuisbedrijf in Ederveen

  MP Gevelwerken levert top kwaliteit. Wij werken vooral voor particulieren, VvE`s, bedrijven en woningbouwen. Werkzaamheden gevelrenovatie zijn: - Uithakken (het uithakken en/of slijpen van de gevel) (stofvrij ook mogelijk!) - stralen dmv torbo straalsysteem ( word gestraald met milieuvriendelijk olivinezand!! ) - Reinigen (gevel schoonspuiten met 200bar koud water of eventueel warmwater) - Voegen (keuze uit verschillende soorten en kleuren bv. platvol, strijkwerk, knipwerk enz.) - Impregneren (gevel waterbestendig maken) - Lood vervangen/repareren - Schoorsteenrenovatie compleet (ook initollen en kraaienkoppen vervangen enz.) - lateien plaatsen (staal of beton) - Scheur reparaties ( dmv rvs wapening ) - Metselwerk - Steigerwerk ( layher blitz ) - Onderhoud, daken reinigen, tuintegels reinigen, trespa reinigen, vlonders reinigen Alle prijzen zijn incusief materiaal, steiger, brandstof, manuren, afvoeren van het puin,wassen vd ramen etc Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ten allen tijden bij ons terecht! Op het voegwerk krijgt u 20 jaar en op het impregneermiddel en lood 10 jaar schriftelijke garantie! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Met vriendelijke groet, Melvin Petersen MP Gevelwerken Veenendaal Kijk ook eens op de website( die we niet mogen vermelden)

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super mooi werk geleverd. Makkelijk te benaderen via Whatsapp.
 • Duurzaam Dakkapel
  Duurzaam Dakkapel

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Ederveen

  Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als timmerman in de luxe villabouw heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ik richt mij met name op de bouw van dakkapellen, zolderverbouwingen, het verduurzamen van daken en veranda's. Ik kan mezelf in het kort beschrijven als een echte vakman met veel ervaring. Ik sta voor kwaliteit, werk met duurzame materialen, maak duidelijke en eerlijke afspraken voor een prettige samenwerking, werkplezier en een prachtig resultaat! Met vriendelijke groet, Arno de Bruin

 • BW Inspecties & Advies

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Ederveen

  BW Inspecties & Advies kan je helpen met je Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Veenendaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met BW Inspecties & Advies om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • HDK-Afbouw
  HDK-Afbouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Ederveen

  HDK Afbouw- & Schilderwerken is een jong en snel groeiend bedrijf centraal in Nederland gevestigd, midden op de Veluwe! Ondernemers Han en Harmen zijn gedreven en vakkundig in het volledig ontzorgen van de klant, bij het realiseren van zijn of haar droomproject. Han en Harmen richten zich op schilderwerken en het afwerken van bestaande of nieuwbouw woningen. "Het is voor de klant prettig om één aanspreekpunt te hebben, zelfs wanneer wij een van onze partners inschakelen. De klant kan zich dan richten op andere zaken, en dat zorgt voor een stuk rust."

 • Brinkman Bouw
  Brinkman Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Verhuisbedrijf in Ederveen

  BRINKMAN BOUW is een meedenkend, adviserend en uitvoerend bouwbedrijf met goede nazorg. Brinkman Bouw realiseert (ver)bouw en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Ook heeft Brinkman Bouw een onderhouds abonnement voor kleine klusjes. Het betreft alle voorkomende bouw en onderhoudswerkzaamheden in en om het woonhuis of bedrijfspand. BRINKMANBOUW biedt Begeleiding, Ontwerp, Uitvoering, Woonwerkplezier • Ervaring als timmerman en uitvoerder • Een vast aanspreekpunt • Hart voor de klant • Kwaliteit van offerte tot nazorg • Netwerk van vakmensen • Planning en prijs conform afspraak Kortom, Een bouwbedrijf met garantie voor een goede en prettige samenwerking.

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  Michiel heeft in mei 2015 onze dakopbouw verzorgd. We hebben hem ervaren als een zeer prettige persoon, die zijn afspraken nakomt en betrouwbaar is. Ook zeer prettig: zijn transparantie op het gebied van offrering. We hebben voorafgaand aan de bouw gezamenlijk veel geschaafd aan onze precieze wensen, waarbij Michiel blijk gaf van vakmanschap, meedenken en flexibiliteit. En ook tijdens de bouw bleef dat het geval, waarbij zijn oplossingsgerichtheid en werklust ook opvielen. Nette prijs-kwaliteit verhouding, we zijn zeer tevreden met het resultaat en hebben (nu een jaar later) hem dan ook niet voor niets weer uitgenodigd nog een keukenklus in ons huis te komen doen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Ederveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 66 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Ederveen

Andere vakmensen in Ederveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt