Vind Interieur ontwerpers in Lunteren

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Lunteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Lunteren

 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Lunteren

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Lunteren

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Lunteren

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • HDK-Afbouw
  HDK-Afbouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Lunteren

  HDK Afbouw- & Schilderwerken is een jong en snel groeiend bedrijf centraal in Nederland gevestigd, midden op de Veluwe! Ondernemers Han en Harmen zijn gedreven en vakkundig in het volledig ontzorgen van de klant, bij het realiseren van zijn of haar droomproject. Han en Harmen richten zich op schilderwerken en het afwerken van bestaande of nieuwbouw woningen. "Het is voor de klant prettig om één aanspreekpunt te hebben, zelfs wanneer wij een van onze partners inschakelen. De klant kan zich dan richten op andere zaken, en dat zorgt voor een stuk rust."

 • Codée Bouwkundige Tekeningen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Lunteren

  Heeft u een project waarvoor technische tekeningen gemaakt voor moeten worden of wilt u een 3D visualisatie? Voor 25,- euro per uur realiseer ik uw project in een 3D sketchup model of in een 2D AutoCad model. Over mijzelf Mijn naam is Mark en ik doe momenteel een bouwkunde opleiding hiervan zit ik in het 4e leerjaar. Op school heb ik dan ook veel projecten in Sketchup en AutoCad gerealiseerd. Daarnaast heb ik ook 3 jaar ervaring bij aannemers hier heb ik meegelopen op de bouw maar ook mee gedaan in de werkvoorbereiding. Projecten De projecten die gerealiseerd kunnen worden zijn: nieuwbouw, uitbouw, renovaties, ontwikkelingen, tuininrichtingen, binnenhuisinrichtingen of meubels zijn. Heeft u iets anders dat getekend moet worden wat niet in bovenstaande erbij staat? Neem gerust contact op om te overleggen of dit mogelijk is. Kosten Alle projecten worden op uren regie uitgevoerd. Hieronder een aantal algemene prijsindicatie voor verschillende projecten. Wilt u een specifieke prijs voor uw project? Vraag gerust een offerte aan. Kosten om in te meten zijn in onderstaande prijzen niet opgenomen. Technische tekening €300,- tot €600,- (de prijs hangt hier voornamelijk af van de omvang van het project) 3D impressies €200,- tot €1000,- (de prijs hangt hier voornamelijk af van de omvang van het project en de kwaliteit van de impressies)

 • van Roekel Bouw & Houtbouw
  van Roekel Bouw & Houtbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Lunteren

  van Roekel Bouw en Houtbouw Wij zijn met name gespecialiseerd in exclusieve houtbouw. Ook voor verbouwingen en andere bouwprojecten kunt u zeker bij ons terecht.Wij zijn gevestigd in Lunteren ( Midden Nederland). Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de bouw. Ons bedrijf bestaat 10 jaar.

  Laatste review:
  Evert van, Landelijke Houtbouw heeft bij ons houten veranda gebouwd. Wij genieten er iedere (zomer)avond van!
 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Lunteren

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • Strongwood B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Lunteren

  Strongwood B.V. kan je helpen met je Aannemer klus in Lunteren en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Zwembad plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Openhaard plaatsen of renoveren, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Buitenmuur plaatsen, Serre (ver)bouwen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Strongwood B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • van Huigenbos Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Lunteren

  Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf in Lunteren en omgeving, Dat zich voornamelijk bezig houd met het nieuw bouwen, verbouwen en renoveren van woonhuizen, badkamers, verada's en schuren. Wij zijn een klein bedrijf en daardoor veel persoonlijk contact. Wij horen graag van u.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Klus is goed verlopen. Wim Huigenbos en collega Evert zijn hele fijne mensen om zo'n klus te laten doen, heel prettig in de omgang, betrouwbaar en flexibel, zeker een aanrader!
 • De Veluwer Bouw & Houtbouw
  De Veluwer Bouw & Houtbouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Interieur ontwerper in Lunteren

  Welkom bij Veluwer Bouw Wij werken met jong gedreven team uit Barneveld met liefde voor hun vak!! Geen project is te groot of te klein. Wij gaan voor perfectie, en hebben oog voor mooie details. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei timmerwerk, bijv. aanbouw of verbouw van uw woning. Of buitenverblijven om uw plaatje in de tuin compleet te maken. Door onze ruime ervaring en vakkennis bent u bij ons aan het goede adres! En als allerbelangrijkste u als klant staat centraal, zodat we het mooiste voor u eruit kunnen halen. Ook is het mogelijk om ideeën in 3D te zetten, zodat u goed inzicht krijgt wat we voor u kunnen realiseren. Veluwer Bouw bouwt door geheel Nederland!

  Laatste review:
  Carport plaatsen-
  Zeer professioneel bedrijf met bekwame werker. Klus zeer netjes en vlot opgeleverd. Goede communicatie en transparante offerte.

3.8

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Lunteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.8 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Lunteren

Andere vakmensen in Lunteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt