Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Velserbroek

 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima werk met vriendelijk en nette nazorg.
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie op geplaatste klus. Belangrijk, want het dak lekte en er was haast bij. Prettige communicatie. Goede afspraken mee gemaakt. En het belangrijkst: uitstekend vakwerk en een prima prijs kwaliteit verhouding! Ik beveel Dékadak zeer aan.
 • Evertman timmer- en dakwerken
  Evertman timmer- en dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Welkom op het profiel van Evertman meubel- en interieurbouw. Voornamelijk gespecialiseerd in timmerwerk als meubels maken en overige interieurbouw. Recente projecten zijn te vinden op de Facebook pagina van Evertman meubel-en interieurbouw en zijn onder andere wandmeubels, oppottafel, salontafel met glazen blad en lounge set van steigerhout. Voor foto's van de opdrachten verwijs ik graag naar Facebook. Gevestigd in Beverwijk en werkzaam in de regio (max 50KM).

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer snel en erg correct gedaan.
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 5 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  De klus kon snel uitgevoerd worden en is netjes gedaan! Er werd ook nog even meegedacht met een andere vraag.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  De klus is netjes uitgevoerd. De communicatie was goed, geeft snel reactie, ook bij vragen achteraf.
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55215 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Goed en snel geholpen! Dankjewel!
 • Boed B.V.
  Boed B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Boed b.v. Ons werkgebied beslaat regio noord-holland en zuid-holland. Onze werkzaamheden en producten bestaan uit: Kachels en haarden. Rookkanalen. Ventilatie systemen Dak: bitumen, pannen, zink, lood en koper. En het onderhoud van al het bovenstaande. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kachels en haarden en het onderhoud hiervan. Wij werken uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmannen. Onze werkzaamheden worden alleen uitgevoerd conform wetgeving. Op al onze werkzaamheden geven wij garantie, en zullen ten alle tijden volgens bouw/installatie voorschriften worden gebouwd. Producten en materialen waarmee gewerkt word is uitsluitend van gekwalificeerde producenten.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Boed heeft ons rookkanaal vakkundig gerenoveerd. Van te voren de klus netjes opgenomen en een offerte gekregen. Vervolgens alles perfect volgens afspraak uitgevoerd. Eerste keer samen de kachel opgestookt om alles te testen. Heel blij met het resultaat en al veel gebruik gemaakt van de houtkachel. Boed krijgt van ons 100 punten!
 • Multiservice Moonen
  Multiservice Moonen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Velserbroek

  Multiservice Moonen kan je helpen met je Dakdekker klus in IJmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Voor mijn werk zie de fb pagina facebook : multiservicemoonen !!!! Geen voorrijkosten !!!! !! 10 jaar garantie !! Neem direct contact op met Multiservice Moonen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed contact, meegedacht, duidelijk, snelle afhandeling, goede prijs, dus heel erg tevreden over dit bedrijf!
 • Hollands Expert B.V.
  Hollands Expert B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Over Hollands Expert Hollands Expert is uw betrouwbare onderaanneming met een dynamisch en veelzijdige team met jarenlange ervaring, waar u bij terecht kunt voor bouwprojecten van begin tot het eind, zoals dakbedekking, vloerverwarming en loodgieter werkzaamheden. Naast het uitvoeren van volledige projecten zijn onze vakmensen uiteraard ook beschikbaar voor uw specialistische werkzaamheden of deelprojecten. Hollandsexpertbv .nl Hollands Expert bv staat voor: Scherpe prijzen en beste kwaliteit 24/7 Services. Gratis dak en montage inspecties. Spoed lekkage’s oplossen (binnen 3 uur bij u aan huis). VCA gecertificeerde vakmannen. Partner van Google bedrijven. Betrouwbaarheid staat bij ons op eerste plek. Openingstijden Maandag 08:00 - 19:00 Dinsdag 08:00 - 19:00 Woensdag 08:00 - 19:00 Donderdag 08:00 - 19:00 Vrijdag 08:00 - 19:00 Zaterdag 08:00 - 20:00 Zondag Gesloten 24/7 Spoeddiensten. Met vriendelijke groeten, Team Hollands Expert Bv

  Laatste review:
  Snelle reactie en goed uitgevoerd. Prettig om mee te werken.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Dakdekker in Velserbroek

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Topper! Reageert snel en doet z’n werk goed! Betrouwbaar

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Velserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 386 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Velserbroek

Populaire diensten

Andere vakmensen in Velserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt