Klusbedrijven in Velserbroek

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde klusbedrijven in Velserbroek. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de klusbedrijven van Werkspot in Velserbroek

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Velserbroek

 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555614 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Heel erg blij met de snelle en nette uitvoering van de klus! Ik beveel dit zeker aan en bewaar zijn nummer goed voor hulp in de toekomst. Dankjewel!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf WeFixIT
  Klusbedrijf WeFixIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik neem alle meubelmontage taken van u over. Van kledingkasten, bedden, bureaus, banken, boekenplanken, stoelen, tafels, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! (English Description) Don't have time and/or do you have two left hands? No problem! I will take over all furniture assembly tasks for you. From wardrobes, beds, desks, sofas, bookshelves, chairs, tables, and more. After I'm done, I leave everything tidy and always make sure my customers are satisfied before I walk out the door. You can count on craftsmanship and professionalism!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  They provided us bed assembly service. It was very fast and neat work! Thank you
  Kom in contact
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85236 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Ik had aangegeven dat vermoedelijk de waterpomp defect was. De monteurs hadden een waterpomp voor de LG machine meegenomen en de reparatie was snel geklaard.
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95142 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Sean was wat verlaat door pech aan z’n bedrijfswagen en zijn maat was ziek, maar de klus toch best wel snel en netjes geklaard. Mijn man en ik hebben hem geholpen met afvoer van de takken naar de straatkant dwars door ons huis omdat hij alles verder alleen moest doen. Rommel in de tuin opgeruimd en de volgende dag werden stam en dikke takken opgehaald door mensen die hij kende en het hout goed konden gebruiken. In de herfst mag hij onze wilgen knotten.
  Kom in contact
 • J. Vellema
  J. Vellema
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  J Vellema Meubelmontage Uw specialist voor: Meubelmontage van onder andere * ikea * jysk * leen bakker En nog veel meer bent u geïnteresseerd neem snel contact op met vriendelijke groet, Jesper Vellema

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Jesper heeft ons fijn geholpen met in elkaar zetten van cd kasten en wastafelkasten. Prettig contact en snelle communicatie!
  Kom in contact
 • DP metalen
  DP metalen
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  DP metalen kan je helpen met je Sloopbedrijf klus in Velserbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met DP metalen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ook halen wij oud ijzer op

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  All worked very well!
  Kom in contact
 • Gali Multidiensten
  Gali Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Gali Multidiensten kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in in amsterdam kan ook buiten nederland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. behang verwijderen laminaat diensten beton breken tuinen I schoonmaken Neem direct contact op met Gali Multidiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Very good handy men!
  Kom in contact
 • red bouw haarlem
  red bouw haarlem
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Red bouw haarlem (Red Schildersbedrijf) is nu 17 jaar actief in de bouw. Wij kunnen je helpen met je schilderklus of andere klus in en rondom uw woning. Wij zijn actief in Haarlem en omstreken. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, vernissen, houtrot, lakken, kozijnen, afkitten, behang verwijderen en zetten, gaatjes opvullen, decoratief schilderwerk (yakout), badkamer betegelen, leidingen verleggen, kleine elektra werkzaamheden. Voor mijn portfolio kunt u kijken op mijn Facebook: Red Schildersbedrijf.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima schilderwerk. Buitenkant huis laten doen en staat weer mooi strak in de lak. Allemaal binnen geplande tijd gedaan. Ik kan Red Bouw aanbevelen.
  Kom in contact
 • HansHandyman
  HansHandyman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Hallo, ik ben Hans van der Stoop. Ik ben gepensioneerd, en wil graag met klussen wat bijverdienen. Ik hoef er niet van te leven, zodat ik een voor u gunstige prijs kan aanbieden. Ik ben geregistreerd als formeel klussenbedrijf. Je kan mij bellen voor alle mogelijke klussen in en rond uw huis of bedrijf. Groot of klein. Vooraf verstrek ik bij voorkeur een vaste kostenopgave, Mocht de klus wat uitgebreider zijn, of zijn er onvoorziene omstandigheden te verwachten, dan geef ik in ieder geval een zo realistisch mogelijke kostenindicatie af. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima werk geleverd; ook goed uitgelegd wat het probleem was en hoe hij het opgelost heeft. Communicatie en reactiesnelheid waren ook goed. Dank!
  Kom in contact
 • Best build futures
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Klusbedrijf in Velserbroek

  Best build futures kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Haarlem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Best build futures om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Quick response and execution, thanks!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Velserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 3892 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Velserbroek

Andere vakmensen in Velserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt