Vind loodgieters in Velserbroek

Op zoek naar loodgieters in Velserbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Velserbroek

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555178 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  De klus netjes en efficiënt gedaan. Jan T. Purmerend
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35414 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en de opdracht top uitgevoerd.
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Hele goede ervaring, snel probleem opgelost, professioneel en vriendelijk, Aanrader!
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Wallenburg Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Vlotte communicatie, vriendelijk, snelle en adequate afhandeling en oplossing van het probleem, duidelijkheid over tarief vooraf
 • Rijni Riooltechniek
  Rijni Riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Rijni- Riooltechniek is dé rioolspecialist in de Randstad. Al onze specialisten zijn heel ervaren met het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en de riolering! Wij beschikken bovendien over de juiste apparatuur in de branche en lossen elke verstopping snel en vakkundig op. En dat altijd tegen een scherp tarief en een uitstekende service! De klant krijgt voorafgaand duidelijkheid over de kosten en het plan van aanpak. Wij zijn van maandag t/m zaterdag inzetbaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Great
 • Loodgietersbedrijf JW
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Velserbroek

  Loodgietersbedrijf JW kan u helpen met al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Dakbedekking. Lood en zink werkzaamheden. Water installaties. Riolering. Cv-installaties. Sanitair Let op, een klus moet een redelijk beschrijving hebben anders zal ik geen interesse tonen of reactie geven.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Top service van een zeer vriendelijke loodgieter. Het proces ging als volgt: op basis van foto's heeft Joost een eerste inschatting gemaakt, vervolgens is hij langs gekomen om de situatie te bekijken. We hebben samen een paar opties besproken, een keuze gemaakt, en vervolgens heeft hij binnen de geschatte tijd alles netjes afgewerkt. Hij heeft foto's laten zien van de oorzaak van mijn lekkage en van de oplossingen die hij heeft toegepast. Zelfs heeft hij een paar andere issues gezien en meteen opgepakt!
 • TRN loodgieter & installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Hoi, Ik ben Timo van Wort 35jaar. Ik heb 18jaar voor een installatie bedrijf gewerkt, en nu zelf de stap genomen om voor me zelf te gaan starten. Onder de naam TRN loodgieter en installatietechniek. Ik hoop via deze weg een grotere klanten kring op te bouwen. Mijn werkzaamheden bestaan uit. Installatie werk (cv,gas,water,ventialtie,riool)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De afspraak was snel gemaakt. Het werk is prima uitgevoerd. Er werd netjes gewerkt en ik heb geen klachten. Goed werk geleverd.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555146 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Netjes gewerkt en kon snel langskomen.
 • Hirs installaties
  Hirs installaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  Welkom bij Hirs Installaties, Ik ben Nick Hirs, eigenaar van Hirs Installaties. Ik voer verschillende soorten werkzaamheden uit. -Verwarming -Gas -Sanitair -Luchtbehandeling -Loodgieterswerk Ik ben pas tevreden als u ook tevreden bent. Met 15 jaar ervaring heb ik veel installaties mogen maken. Waar ik erg trots op ben. -Nieuwbouw -Renovatie -Retail -Utiliteitsbouw -Villa’s -Woonboten Neem gerust contact op als u interesse heeft. Voor elk probleem een oplossing! Met vriendelijke groet, Nick Hirs

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Super vriendelijke man met duidelijk verstand van zaken. Wat voor mijn handen in het haar werk was is door Hirs installaties professioneel en netjes afgehandeld ! Zeker een aanrader.
 • Ronno
  Ronno
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Loodgieter in Velserbroek

  RONNO is een bouwbedrijf dat gespecialiserd is in nieuwbouw, verbouwen als onderhoud, onze specialitijd is het meedenken met de wensen van de klant, en ons motto is niets is onmogenlijk, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaal produkt, maar kunnen als de klant dat wenst ook deel produkten leveren (bv. casco aanbouw, klant werkt zelf de binnenkant af) wij hebben de kennis in huis voor alle werkzaamheden die voorkomen in en om het huis en kunnen U desgewenst adviseren

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Erg aardige Man, wij kunnen niet anders zeggen! Erg fijne samenwerking. Na een slechte ervaring met een vorige bouwbedrijf waarbij ons vertrouwen een beetje weg was in bouwbedrijven, heeft Ron dit vertrouwen weer hersteld en laten zien dat er ook goede mensen tussen zitten. Ron Komt al zijn afspraken na, chroomt totaal niet om zijn handen uit de mouwen te steken, heeft enorm veel kennis, deelt die kennis om graag zodat je er zelf ook nog van kunt leren. Is altijd in voor een bakkie, wat gezelligheid en komt terug zodra er toch nog iets is wat niet helemaal oké is. Ron is allround en heeft enorm veel kennis en ervaring. Ron heeft bij ons al het tegelwerk gedaan, ons geadviseerd in van alles, de badkraan aangesloten en de radiator. Vaste prijs, geen extra kosten of sneaky dingen. Je weet waar je aan toe bent met hem. Zoek je een betrouwbaar iemand die je kunt vertrouwen in je huis, met gedegen kennis? Dan raden wij Ronno aan...

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Velserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2005 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Velserbroek

Populaire diensten

Andere vakmensen in Velserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt