Vind glaszetters in Velserbroek

Op zoek naar glaszetters in Velserbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Velserbroek

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer tevreden over Rene. Schappelijke prijs, duidelijke communicatie, transparant en harde werker. Voor een volgende klus zal ik Rene weer benaderen!
 • K. Oudendijk Glas & Montage
  K. Oudendijk Glas & Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  Goedendag! Mijn naam is Koen Oudendijk, woonachtig in Koog aan de Zaan. Met al ruim 15 jaar ervaring in de glasbranche, richt ik mij nu voornamelijk op de particuliere markt. Fijne en duidelijke communicatie staat centraal samen met uiteraard zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Kostenloos inmeten, advies en offertes kunt u gerust zonder te aarzelen contact voor opnemen via Whatsapp, mail of telefonisch. Ook kunt u een kijkje nemen op mijn website of Facebookpagina. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen! Met vriendelijke groet, Koen Oudendijk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  I am very happy with the work that was done to replace 1 window glass. 1st appointment to take measures, 2nd appointment to replace the glass. If I replace any glass in the future, will use this company again for sure.
 • Glashandel M Guldemond
  Glashandel M Guldemond
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  Ik ben Mitch Ik ben 6 jaar glaszetter. Ik heb plezier in mijn werk en help mensen graag met het zoeken naar een passende oplossing voor de ruit schade en ik wil daarbij graag aan de wensen van de klant voldoen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  De opdracht is prima uitgevoerd. Duidelijke communicatie en nette uitvoering. Helemaal tevreden.
 • PY service
  PY service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  PY service kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Gevelspecialist, Glaszetter klus in Wormerveer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Behangen kamer, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Glas zetten of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren, Douche of bad reparatie, Wand- of vloertegels repareren, Kitten, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met PY service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  5 bovenlichten installed very neatly and with patience and attention. Can recommend.
 • Vivere - Verf Glas Behang & Wonen
  Vivere - Verf Glas Behang & Wonen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  Ex-medewerkers van de failliete Haarlemse glashandel Tjade Petri begonnen begin 2013 hun eigen bedrijf, Vivere - Verf Glas Behang & Wonen Vivere is een toonaangevende winkel op het gebied van woondecoratie, verf en GLAS! FIGUURGLAS, ENKELGLAS, SPIEGEL, DRAADGLAS en VEILIGHEIDSGLAS kan direct in de winkel op maat gesneden worden. DUBBELGLAS wordt door ons ingemeten, geleverd en geplaatst. Uiteraard volgens de wettelijke normen die geleden voor ISOLATIEGLAS en HR++ ISOLATIEGLAS. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw glas-klus in de regio Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Santpoort, Driehuis, Velserbroek, IJmuiden.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Netjes gewerkt en allemaal conform afspraak
 • Northglass
  Northglass
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Glaszetter in Velserbroek

  Northglass kan je helpen met je Glaszetter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Northglass om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Communicatie was goed en we zijn zeer tevreden over het resultaat!
 • De Rover Bouw en Advies tevens handelend onder de naam Gebroeders de Rover Verbouwings- en Afwerkbedrijf.
  De Rover Bouw en Advies tevens handelend onder de naam Gebroeders de Rover Verbouwings- en Afwerkbedrijf.

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Velserbroek

  De Rover Bouw & Advies is er op gericht je een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om samen en in overleg aan al je verwachtingen waar te maken en zorg te dragen voor een goed resultaat. Al meer dan 20 jaar voeren wij verbouwingen en renovaties uit in de breedtste zin van het woord. Voor al uw onderhoud en complete verbouwing van uw pand bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op. Door vakmanschap en ruime ervaring in de branche presenteren wij ons dagelijks en is service vanzelfsprekend. De Rover Bouw&Advies ClippenBergBastion 16 1991Sl VelserBroek tel: 0237851301 mob:0654727985 www.roverbouw.nl mail. info@roverbouw.nl Kvk.. 57157685

 • Timmer- en onderhoudsbedrijf C.P.J. Koopen
  Timmer- en onderhoudsbedrijf C.P.J. Koopen
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Glaszetter in Velserbroek

  wij zijn een bedrijf wat alle bouwkundige werkzaamheden doet aanbouw/opbouw/badkamers,met als specialisatie meerpuntsluitingen en deurenafhangservice wij hebben daarvoor speciale gereedschappen in gebruik en alle pasmallen daarvoor. ons bedrijf bestaat al sinds 2001 dus ervaring te over.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Ik heb een driepuntsluiteng laten aanbrengen. Het is netjes en vakkundig gedaan, mooie offerte vooraf, zodat we precies wisten waar we aan toe waren, zonder verrassingen achteraf.
 • Vijfhuizen Klussenbedrijf
  Vijfhuizen Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Velserbroek

  Vijfhuizen Klussenbedrijf is uw aannemer voor zowel kleine als grote bouwprojecten. Als aannemer en projectleider hebben wij naast ons eigen personeel een breed en betrouwbaar netwerk aan specialisten opgebouwd, waarmee wij voor ieder project een bouwteam vormen. Hierdoor zijn wij als bouwbedrijf flexibel en bent u verzekerd van ervaren vakmensen op wie u kunt vertrouwen. In onze bouwteams zitten elektriciens, stukadoors, loodgieters en andere specialisten die altijd voor u klaar staan.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Velserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 87 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Velserbroek

Andere vakmensen in Velserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt