Vind hoveniers in Velserbroek

Op zoek naar hoveniers in Velserbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Velserbroek

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9598 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Het contact kwam snel tot stand en hierin zijn gelijk duidelijke en redelijke afspraken gemaakt. De afspraken zijn allemaal nagekomen. De boom die gerooid moest worden stond op een lastige plek, maar de klus is netjes en snel geklaard. De buren hebben er geen last van gehad. De restanten zijn netjes opgeruimd.
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • Van Amersfoort Tuin en Terras
  Van Amersfoort Tuin en Terras
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  Mijn naam is Michiel van Amersfoort ben 29 jaar en woonachtig in Zwanenburg, sinds 2020 ben ik gestart met Tuin en Terras dienst. Daarvoor heb ik bij veel hoveniers bedrijven ervaring opgedaan. Bij ons is afspraak is afspraak en houden we van een fijne duidelijke communicatie naar de klant toe! Wij kunnen elke tuinklus aan!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Michiel heeft het heel mooi en snel gedaan. De voor en achtertuin zien er weer prima uit. Aanrader !
 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95355 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  bit of pricy but the outcome is good
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • Offenberg Multiklus
  Offenberg Multiklus
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  Wij zijn een jong en flexibel bedrijf gevestigd in Zwanenburg, wij zijn werkzaam actief in noord Holland, zuid Holland, en Utrecht. Hier Houden we ons bezig met tuin renovaties van a tot z dus alles wat u kunt bedenken in en rond om de tuin dat kunnen wij voor u in orde maken. Wij werken met een garantie van 1,5 jaar op de werkzaamheden Ons motto is dat we mooie tuinen van kwaliteit maken voor de klant

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Offenberg Multiklus hebben totale tuinrenovatie uitgevoerd bij mij begin oktober. Ik heb een slechte ervaring vanwege 2 zaken: 1. Een aantal afspraken niet zijn nagekomen en tegelijkertijd heb ik meerwerk betaald wat niet naar verhouding is met wat er gedaan moest worden. Hieronder valt: - Plaatsen van buitenverlichting zonder schakelaar. Op de vraag waar blijft de schakelaar was het antwoord dat hij geen electiricien is, en dat de lampen al een uitdaging waren. - Niet plaatsen van de 4e lamp, omdat de kabel niet paste (volgens hem) achter de schutting zoals ik wilde. Terwijl van tevoren besproken was hoe ik de lamp wilde. - 400 euro vragen voor 2 extra planken onderaan de schutting vanwege hoogteverschil met de straat. 2. Voegenopvulling te snel afgeraffeld op de laatste dag. Bij de vraag waarom zijn er plekken zonder voegenopvulling achtergelaten, kreeg ik de emmer met voegmortel en het antwoord was: U kunt het zelf doen. Nu zit ik met extra werk terwijl ik extra moest betalen.
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goede communicatie, komt zijn afspraken na en heeft de klus (verwijderen tapijt en laminaat) keurig uitgevoerd en alles netjes achtergelaten.
 • JD recycling & multi diensten
  JD recycling & multi diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  ✅ Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen. ✅ Bent u op zoek naar . ✅ Sloper/boedelruimer. ✅Schoonmaakwerkzaamheden. ✅Ongedierten bestrijding. ✅ Verbouw werkzaamheden van a tot z. ✅Kijk onze reverenties. ✅Ons werk is altijd van hoge kwaliteit. ✅U kun ons altijd berichten. ✅Mvg J D recycling en multi diensten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle communicatie en konden voor mijn kleine klus snel schakelen. Uitvoering dik in orde en ligt er mooi bij.
 • van Egmond Multi Diensten
  van Egmond Multi Diensten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  Voor klusjes rondom en in uw huis wordt netjes en in overleg gewerkt.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Frank is vanaf eerste communicatie super duidelijk in de afspraken en houdt zich daar ook aan. Maar behalve dat, meedenkend, hulpvaardig en vakkundig. Combineer dat met humor, goede communicatie en top klasse aflevering en je weet dat dit een betrouwbaar adres is. Dankjewel Frank !
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Hovenier in Velserbroek

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel, flexibel, vriendelijk.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Velserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 699 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Velserbroek

Andere vakmensen in Velserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt