Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Santpoort-Noord

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom verwijderd, keurig gedaan en netjes achtergelaten
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • J.bos hovenier
  J.bos hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  J.Bos Hovenier kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in IJmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met J.Bos Transport om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  We kregen contact via werkspot. J. Bos was geïnteresseerd in de klus en hij nam meteen initiatief om een bericht te sturen en alles was vanaf het begin tot eind eigenlijk heel snel rond.. Precies zoals afgesproken. Nette prijs, goede service! Hij kon binnen 3 dagen aan de slag. Ik wil klimop verwijderen over een niet al te lange tijd en ik zal hem daar wederom voor inhuren!
 • Tulp Hovenier
  Tulp Hovenier
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Tulp hovenier wij waarderen de afspraken. Het is een familiebedrijf dat achter zijn belofte staat. Kwaliteit en klantengericht werken is onze passie. Steen leggen kost veel inspanning, het model dat u kiest en het werk dat wij doen zet de kwaliteit van uw steen op pilana. Als de tuin schoon en netjes is geeft dat rust. Het is onze plicht om u van dienst te zijn door uw tuin als de onze te beschouwen. We komen graag met een passend antwoord op uw tuinvraag, of het nu gaat om een grote of een kleine tuin of om alleen een beplanting? Of het plaatsen van een hekwerk of aanleggen van een terras het is allemaal mogelijk! En natuurlijk ook het onderhoud ervan

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Super! Klus werd erg netjes uitgevoerd. Heldere en snelle communicatie. Echte vakmannen. Zou ze zeker aanraden!
 • JD recycling & multi diensten
  JD recycling & multi diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  ✅ Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen. ✅ Bent u op zoek naar . ✅ Sloper/boedelruimer. ✅Schoonmaakwerkzaamheden. ✅Ongedierten bestrijding. ✅ Verbouw werkzaamheden van a tot z. ✅Kijk onze reverenties. ✅Ons werk is altijd van hoge kwaliteit. ✅U kun ons altijd berichten. ✅Mvg J D recycling en multi diensten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle communicatie en konden voor mijn kleine klus snel schakelen. Uitvoering dik in orde en ligt er mooi bij.
 • van Egmond Multi Diensten
  van Egmond Multi Diensten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Voor klusjes rondom en in uw huis wordt netjes en in overleg gewerkt.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Frank is vanaf eerste communicatie super duidelijk in de afspraken en houdt zich daar ook aan. Maar behalve dat, meedenkend, hulpvaardig en vakkundig. Combineer dat met humor, goede communicatie en top klasse aflevering en je weet dat dit een betrouwbaar adres is. Dankjewel Frank !
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75121 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Bouwwensen Groep is a multidisciplinary construction organization operating throughout the Netherlands. If you contact our firm for help, you will immediately receive it in any language available to you. We have extensive experience in Netherland, Greece, Poland, Germany and Armenia. We own all modern technologies in the construction industry. We are ready to provide you with the following services: - Full or partial renovation of the bathroom, living room, kitchen and other living rooms; - Overhaul of apartments, houses, shops, offices and other residential and non-residential premises; - Erection and construction of buildings from scratch (house, extension, etc.); - Improvement of the territory (landscape works); - Roofing works, as well as installation of solar panels; - Finishing and front works; - Installation of warm floors of any kind and complexity; - Waterproofing works. Bouwwensen Groep - high quality, reasonable prices and short lead times.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Snelle reactie van Georgios en zijn jongens hebben in 4 dagen onze badkamer gerenoveerd. Werken zeer zorgvuldig en en netjes. Ze letten op de details en overleggen alles wat ze doen. Heel fijn! Ongelofelijk blij met het resultaat. De lekkageplek die was ontstaan in de woonkamer hebben ze ook weggewerkt. Super.
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  AZ Sierbestrating heeft een mooie en degelijke tuin aangelegd. Ze hebben ook actief meegedacht met ons toch wat ingewikkelde ontwerp, erg fijn! Ondanks het slechte weer hebben de mannen op rap tempo doorgewerkt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.
 • Klusbedrijf George van der Lee
  Klusbedrijf George van der Lee
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Even voorstellen Mijn naam is George van der Lee , ik ben een allround Klusser met ervaring in o.a: - diverse klein /groot onderhoud -kleine verbouwingen -kleine elektrische werkzaam heden. Schakelmateriaal lampen -Schilderswerkzaamheden, binnen en buiten -Tuinonderhoud en diverse schuttingen en schuren bouw -laswerkzaamheden metaalwerk -Bestrating -Houtbewerking -vloeren Momenteel ben ik ook werkzaam bij een grote zorginstelling in Amsterdam. Mijn werkzaamheden hier zijn heel divers en bestaan voornamelijk uit het onderhouden van diverse installaties groenbeheer schilderswerkzaamheden. Ook word ik regelmatig ingeschakeld voor reparatie van sanitair wanden deuren of meubilair. Ik heb in het verleden op een scheepswerf gewerkt,hierdoor heb ik ervaring met lassen, polyester en houtbewerking en diverse metalen Ik heb mij laten vertellen dat ik erg vriendelijk en netjes werk, maar dit laat ik aan u over om te beoordelen. Ik hoop dat u een goede indruk heeft zo ,en hoop spoedig contact met u te hebben. Heeft u verder nog vragen of verzoeken, neem gerust contact op met mij ik zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet George. George van der Lee KVK Nr: 61584487

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  George is een professional die zijn vak uitstekend beheerst! Hij heeft het onkruid weggehaald, de tegels schoongemaakt, de heg gesnoeid, de planten gekortwiekt en alles netjes opgeruimd en meegenomen. Zijn vakmanschap is ongelooflijk goed en hij heeft mij ook nog waardevolle tips gegeven. Ik ben zeer tevreden met zijn werk. 5 * meer dan waard
 • Hoveniersbedrijf Rick van der Aar
  Hoveniersbedrijf Rick van der Aar
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Santpoort-Noord

  Hoveniersbedrijf voor al het tuinonderhoud en tuinaanleg

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Communicatie verliep soepel, afspraken werden nagekomen en denkt met je mee. Superblij hoe de tuin is geworden. Zeer betrouwbaar, vriendelijk en met humor. Al met al, zeer tevreden!!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Santpoort-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 936 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Santpoort-Noord

Andere vakmensen in Santpoort-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt