Vind Laadpaal installateurs in Santpoort-Noord

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Santpoort-Noord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Santpoort-Noord

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85690 reviews
  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • Ampierre elektro

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Santpoort-Noord, dan kan Ampierre elektro je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Admos Bouw en installatietechniek
  Admos Bouw en installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  ADMOS is mijn bedrijf en het bedrijfsmotto is "bouwers met oplossingen". Ik denk graag met de klant mee en geef advies en suggesties. Eén contactpersoon die ook bij de uitvoering aanwezig zal zijn. Door goede communicatie en professioneel werk verloopt uw verbouwing soepel en makkelijk. Mijn passie voor bouwen en techniek zal ook u aanspreken. Ik, ing. René van Wonderen, ben al 35 jaar werkzaam in de techniek en bouw. Zeer goede opleidingen en veel brede ervaringen, maar ik zal erbij zijn bij de uitvoering. Landelijk erkend installateur, Lid VLOK, diverse goede verzekeringen, Lid InstallQ, maar vooral afspraak is afspraak. Veel is bij ons mogelijk en met trots zeg ik : 90% van de klanten komt weer voor een klus. Of het nou gaat om het realiseren van een garage, schuur, overkapping, dakopbouw, aanbouw, badkamer, zolderverbouwing, vraag het mij.

  Laatste review:
  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben! Rene denkt mee, is helder in zijn communicatie, houdt zich aan afspraken en heeft van veel disciplines verstand. Rene heeft de afgelopen tien jaar veel dingen gedaan in mijn huis; bijkeuken uitgebouwd, balkon tot slaapkamer gemaakt en opbouw. En niet geheel onbelangrijk; ruimt ook nog eens de grootste puinhoop op voor de avond of het weekend ;-)
 • Krk bouw&elektrotechnische installaties

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  hallo, ik ben kevin een jonge ondernemer die zowel elektra als timmerwerk doet. Ben een tijd werkzaam geweest in de farmacie en ziekenhuis techniek. voor meer vragen benader mij graag persoonlijk.

 • W.A.T.Electra
  W.A.T.Electra
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  W.A.T.Electra doet alle elektra aanpassen en aansluiten in huizen ,kantoren , evenementen Van een lamp ophangen tot nieuwe groepenkast aansluiten Haarlem en omstreken tot 30 km Hoogwerkercertificaat Werk veel op evenementen in binnen en buitenland( op moment even niet door Corona) Daarbij doe ik complete huisinstallaties maar ook bv keukentje of zolderkamer Ben voor alles verzekerd en probeer altijd afspraken na te komen en tevreden klanten achter te laten Klant is koning

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Wytze was aangenaam om mee te werken: fijn in de communicatie en dacht mee over oplossingen. Zou Wytze 100% aanbevelen!
 • Marcel Kunis Loodgieter
  Marcel Kunis Loodgieter
  Beoordeling: 1 van 5153 reviews
  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Dag met Marcel, Ik zit jarenlang in het loodgietersvak en kan u tevredenstellen met mijn breed aanbod aan diensten. Ik kom op tijd. Ik los altijd alles op en anders betaald u niet. No cure = No pay. Ik hoop snel van u te horen!

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  1. De telefoon wordt niet opgenomen, je laat een bericht achter. 2. Je wordt opgebeld via een ander nummer, stelt zich voor als loodgieter. 3. komt kijken wat er te doen is. In dit geval schatting door de persoon die kwam: 3 a 4 uur werk, ik kan het morgen doen. Hij zou komen tussen 10 en 14 uur. Heeft 6 uur gewerkt met 2 personen. Ik kreeg een bon van de Gamma waar hij zijn materiaal haalde, zodat ik de bijkomende kosten kon zien. Hij zei dat hij 4 uur zou declareren. Redelijk netjes gewerkt. De werker kwam uit Maarsen en heette Yakob. Hij stuurde mij aan het eind van de klus de rekening. Ik heb hem na zijn vertrek pas bekeken. Totale kosten gefactureerd door een mij onbekend bedrijf BCS Installatie uit Arnhem, ook ingeschreven bij KvK, een bedrag van € 3.196,82 (Zijn materiaalkosten bij de Gamma waren nog geen 100 euro) Kortom OPLICHTING Kijk uit voor zaken via Marcel Kunis Loodgieter. Nooit doen!!!
 • Bindels Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Heb je een Elektricien nodig in Haarlem of omgeving? Bindels Elektrotechniek kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Koning Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Santpoort-Noord

  Koning Elektrotechniek als u opzoek bent naar: Vakkundig vakmanschap; Meedenkend; Goede prijs/kwaliteit verhouding; Storingen in en rond het huis; Vervangen groepenkast; Totaalinstallateur; Ontzorgen.

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Santpoort-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Santpoort-Noord

Andere vakmensen in Santpoort-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt